Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין בחיבור ישיר של האייפוד שלי למגבר ומשם לרמקולים, אין לי כל צורך או שימוש בHU.

האם העניין פשוט לביצוע ? כלומר האם כל מה שאני צריך הוא כבל PL בצד האייפוד וRCA בצד המגבר?

בנוסף, אני אשמח להמלצות על מגברים בסכום של בערך 200$, האם המגברים שנמכרים בדיוטי פרי יעשו את העבודה ?

כנ"ל לגבי קומפוננטים - הרכב הוא מיאטה - 6 אינטש

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

העניין לא פשוט משום שעליך לתת פיקוד למגבר בצורה כזו:

1. אות הדלקה וכיבוי = תפקיד הרמוט של ה HU.

2. אות מוסיקלי = תפקיד חיבור ה LOW LEVEL INPUT של ה HU. או במילים אחרות RCA.

פורסם

לגבי כיבוי והדלקה, האם מפסק פשוט יעשה את העבודה ?

תוכל לפרט לגבי הRCA ?

האם כבלי PL לRCA יעשו את העבודה במקרה זה ?

פרוייקט שמצאתי באינטרנט: http://www.ipodincar.net/2006/12/27/direct-connection-to-amp-1967-chevy-malibu/

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אם הוא עשה זאת בצורה כזו פשוטה, אין סיבה שאתה לא.

תקרא היטב, לא נראה מסובך מדיי כמו שחשבתי.

ה PL יתאים כמו שהוא הסביר שם, וגם מפסק רגיל.

פורסם
היי

אני מעוניין בחיבור ישיר של האייפוד שלי למגבר ומשם לרמקולים, אין לי כל צורך או שימוש בHU.

האם העניין פשוט לביצוע ? כלומר האם כל מה שאני צריך הוא כבל PL בצד האייפוד וRCA בצד המגבר?

בנוסף, אני אשמח להמלצות על מגברים בסכום של בערך 200$, האם המגברים שנמכרים בדיוטי פרי יעשו את העבודה ?

כנ"ל לגבי קומפוננטים - הרכב הוא מיאטה - 6 אינטש

איזה עבודה אתה מחפש ?

אם אתה מחפש בסך הכל להגביר סט קומפוננט שלא בשמיים/אחוריים וסאב בגישור או אחוריים וקומפוננט לא ברמות הגבוהות הוא יעשה את העבודה.

אני אישית קיבלתי את הJBL היום, ובנוסף להמלצות היבשות, אני אוסיף שהוא גם יפה !!! :p

בהצלחה.

פורסם
לגבי כיבוי והדלקה, האם מפסק פשוט יעשה את העבודה ?

תוכל לפרט לגבי הRCA ?

האם כבלי PL לRCA יעשו את העבודה במקרה זה ?

פרוייקט שמצאתי באינטרנט: http://www.ipodincar.net/2006/12/27/direct-connection-to-amp-1967-chevy-malibu/

במקום מפסק רגיל תוכל להתקין ריליי ואותו לחבר לכבל שמקבל זרם לאחר סיבוב של הסוויץ'.

כלומר, רק ברגע שיהיה מפתח ברכב וסוויץ' מופעל, הריליי יקבל זרם, יסגור את המעגל של חוט ה-Remote והמגבר ידלק. בעת כיבוי הרכב המגבר יכבה. אינני יודע אם קיים ריליי עם השהייה אך ייתכן וזה עדיף בכדי להמנע מעומס חשמל בעת ההתנעה.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...