Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורי תאמין או לא, אבל אנחנו עובדים בשכר מינימום, יש כאלו שעומדים בחוץ בגשם קופאים מקור, יש כאלו שזכו להיות מוכרנים בילו, ויש כאלו שעובדים כמוכרנים בילו בתחנה שהיא כולה שירות עצמי בכל שעות היום (אני למשל), שזה די חרא כי אני כל הלילה מנקה את התחנה בגלל שאין מתדלק שעושה את זה.

אתה חושב שאני בחרתי בזה ? לא, אני בן 21 ואין לי מקצוע אין לי ממש לאן ללכת אז אני עובד שם וחוסך כסף, אהה כן אני יודע שאני עובד במקום מסריח אבל זה לא אומר שאפשר לא לכבד אותי, מבחינתי איום אומר אי כבוד, מבחינתי זה "הקם להורגך השכם להורגו" אז בחיים שלך אל תאיים על בנאדם שאתה לא מכיר, כי במקרה קיבלת קבלה ידנית שעכשיו אתה יכול ללכת לנגב איתה, אבל במקרה אחר יכולת להיות מאושפז, תחשוב על זה (כי אח"כ כבר לא תוכל לחיות טוב).

שיהיה ערב נעים, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור,

צא מהסרט.

חוץ מזה אם אני מאיים יכול להיות שאני יכול להרשות לעצמי :wink:

ובכלל מעבר לזה האיום היחיד שאיימתי הוא שאני מבקש לראות את מנהל התחנה, הרי אם ההוראה היא ממנו מה הבעיה שלך כעובד בתחנה שאני אשאל אותו את אותה שאלה שאני שואל אותך? אלא אם כן אתה עושה משהו לא נכון או לא יודע את התשובה לה אני מבקש תשובה. וזה אומר שאתה כעובד, פספסת משהו בעבודתך ועל כן צריך להעמיד אותך על מקומך.

עם כל הצער והכאב, הכתובת לתסכול ולתלונות על שכר המינימום שאתם מקבלים, למרות העבודה הקשה שאתם עושים מדי יום בקור בגשם ולעיתים גם בחום בלתי נסבל, היא הנהלת התחנות, ולא ציבור הלקוחות.

אני מקווה שתמצא את היעוד שלך בחיים ותפתח קרירה במקצוע בו תחפוץ, אני לא מזלזל בך או באף מתדלק ובכלל באף אחד שעובד בכל עבודה שהיא, פרנסה היא משמיים, אבל ברגע שאתה לא יכול לספק את התשובות לשאלות, תוקע פרצוף :? כשאתה נשאל לשאלה שאתה אמור לדעת את התשובה עליה, עונה בזלזול ללקוחות, אז לא רק שלא תקבל את עובד החודש, אלא גם תפוטר ותהיה בטוח שההוא שאמר שיפנה לאחראי עליך הוא האשם, ולא אתה.

לכן אתה תפעל בדרך של אלימות.

ההשלכות לכך, יהיו במקרה הטוב שתיאלץ להמשיך לעבוד בתחנות דלק בשביל לממן פיצויים, וזה במקרה הטוב שתתקבל לעבודה כמתדלק עם עבר פלילי.

במקרה הפחות טוב, אתה עלול להיות מאושפז, חשוב על זה (כי אח"כ כבר לא תוכל לחיות טוב).

פורסם
אור, אף אחד ואף עובד אינו מסכן - הוא זה שבחר לעבוד שם, אם בכלל.

מסתבר שאתה כמו עוד הרבה עובדים בארץ ובמיוחד בתחנות דלק שכחתם שהלקוח תמיד צודק, ומצידי תתפוצץ ותהיה ירוק.

בלי שום קשר, העובד יכול להסביר את הסיבה בגללה אין יותר קבלות ידניות ולא להגיד אין קבלות ידניות ולתקוע פרצוף :?

אני חיי מצויין, תודה, ולהתעצבן בתחנת דלק לא ממש עושה לי את זה.

אני מבינה שלא עבדת בעבודה קבועה למשך תקופה ארוכה, כי אחרת לא היית מדבר בצורה כזו.

הלקוח תמיד צודק? תבדוק את עצמך שוב.

לקוח שתדלק את עצמו בשירות עצמי ב סולר במקום בבנזין גם צודק?

לקוח שמחליט להתניע את הרכב ולקחת איתו משאבה גם צודק?

לקוח שמבקש חשבונית ידנית על סך 300 ש"ח ובפועל תדלק 50 ש"ח גם צודק?

צריך דוגמאות נוספות?

תכבד את האנשים שעומדים מולך ונותנים לך שירות, אתה יכל להיות במקומם יום אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל, את מזכירה לי איזה סבאלה עם דייהו רייסים לבנה שצעק על ג'ורג' שיש מים בדלק :)

אורי, אין לי סבלנות להתווכח, הלקוח תמיד צודק, אתה צודק, כולם צודקים, אני ירוק בתוך צהוב (ילו), ואני מתלונן על השכר לעצמי כי אני חי במדינה שהכלכלה בה הופכת קשה מידי חודש לחודש ואני זוכר ב10 שנים שהעלו פעם אחת את המשכורת ב30 אג' לשעה (יהההההההההההההההההה, עוד 3 ש"ח ביום, תודה.)

אם אתה כ"כ רוצה להתווכח על זה, אני בסוף יוכיח לך שאתה טועה, אני גם יוכיח לך שעובד שונא את המשפט "אפשר לדבר עם המנהל" (גם אני, שעובד לפי המונולוג וכל הבולשיט הזה ושם שעון מעורר כל שעה כדי לזכור לבדוק נקיון שירותים), אבל בפרטי כי זה כנראה לא ויכוח שמעניין את החברים ולא בא לי להחסם מהפורום.

לגבי האשפוז בבית חולים, סורי אבל זה לא ממש מטריד אותי, גם העבר הפלילי במשטרה, אם היית יודע משהו בתחום היית מבין שזה לשבת 24 שעות באבוכביר, חוקרים אותך, ושולחים אותך הביתה תחת אזהרה, לא תיק ולא נעלי בית, למשטרה אין זמן להתעסק עם כל פוץ שהכניס במישהו אגרוף, זה למה האלימות ככה גבוהה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ובכן, לענין החשבונית הידנית.

אכן, ההוראה שהיא בתוקף כבר מספר חודשים, קובעת שהחשבוניות שיוגשו לצורכי מס, יהיו אך ורק הממוחשבות.

הסיבה לכך היא כי התופעה של רישום סכום סתמי שבו תידלקת ב-170 אבל רשמו לך 200, וגם צמחו כל מיני חשבוניות ידניות שקיבלת אפילו בלי לתדלק.

אם יש רו"ח או יועץ מס שעדיין מקבל חשבונית ידנית, אני מציע לכם להחליף אותו כי הוא לא מעודכן. ואם הוא לא מעודכן, אז אולי הוא גם לא מעודכן במה שלטובתכם.

והנה לך סיפור אישי:

תדלקתי ב"טן". איבדתי את החשבונית הממוחשבת (כ-300 ש"ח). חזרתי לתחנה כעבור כחודש עם דף ריכוז עסקאות של חברת האשראי והראתי למנהל התחנה שאכן ביצעתי עיסקה. הוא הסכים איתי בענין אבל אמר שאינו יכול למצוא את העתק החשבונית (החלק שנשאר בתחנה), בין כמה עשרות אלפי עותקים. ביקשתי חשבונית ידנית ואמר לי שאסור. לא אהבתי את התשובה.

אבל כפתרון עזרה ראשונה, הציע לי שיתן לי קבלה ידנית. ואכן הוא לקח קבלה ידנית, מחק היטב את המילה חשבונית, הדגיש בעיגול גדול את המילה חשבונית. כתב את הסכום והתאריך המקורי והוסיף במילים "זה קבלה ולא חשבונית, הלקוח טוען שאיבד את החשבונית".

ולמי שלא מבין, מע"מ מקבלים רק תמורת חשבונית ולא תמורת קבלה. אומנם הסכום יוכר לצורך מס הכנסה, אבל לא לצורך מע"מ.

בדיוק אותו דבר קרה לי עם חשבונית של סד"ש, אלה ששם מנהל התחנה הקליד מיד במחשב את התאריך ומספר הנורית, ותיכף הוציא לי פלט מודפס מהמחשב (נראה קצת אחרת) והנה קיבלתי מיד חשבונית שעליה מודפס "העתק נאמן למקור", ומופיע בה כל פרטי התידלוק המקוריים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הוא לקח קבלה ידנית, מחק היטב את המילה חשבונית, הדגיש בעיגול גדול את המילה קבלה*. כתב את הסכום והתאריך המקורי והוסיף במילים "זה קבלה ולא חשבונית, הלקוח טוען שאיבד את החשבונית".

* תיקון טעות מהודעה קודמת

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...