Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לתחנת דלק בקרית גת ויחפשתי משאבה לשירות עצמי, לא מצאתי אז שאלתי את המתדלק. הוא אמר שאין בתחנה הזאת משאבה לשירות עצמי ושגם ככה יש הנחה של 20 אג' על ליטר.

האם החוק מחייב את תחנות הדלק לשים משאבה בשירות עצמי?

פורסם

מתעלק על השרשור,

היום תדלקתי וכשביקשתי קבלה ידנית נאמר לי שאין יותר קבלות ידניות ושהקבלה המודפסת (המקור) תופסת לצורכי מס.

האם יש אמת בדבר?..

בכל אופן התעקשתי וקיבלתי קבלה ידנית אחרי איומים ויכוחים סרטים.. אבל להבא?

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין קבלה ידנית לקבלה ממוחשבת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האמת שאין לי שמץ :lol:

מי שמשלם לי את הדלק מספק לי החזרים ובנוסף מזדכה על המע"מ.

ללא הקבלה הידנית הוא לא יכול להזדכות על המע"מ, זה מה שנקרא 'צורכי מס'.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

דווקא בתחום שמוכר לי (מוניות) המגמה היא הפוכה

מתחילים להעיף קבלות ידניות ולקבל לצורכי מס רק קבלות ממוחשבות

להזדכות במס על קבלות ממוחשבות אפשר, זה בוודאות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש חוק למשאבות בשרות עצמי.

בטח ראו טופגיר ש Jeremy Clarkson מתלק בעצמו בוגאטי ואמרו לעצמם למה הגויים יכולים ואנחנו לא?

הקבלות המודפסות,מודפסות על נייר טרמי שדוהה בחום.אם אתה משאיר אותו ברכב עד שאתה מגיע למשרד כבר לא רואים כלום.

אייל

פורסם
הקבלות המודפסות,מודפסות על נייר טרמי שדוהה בחום.אם אתה משאיר אותו ברכב עד שאתה מגיע למשרד כבר לא רואים כלום.

איזה משרד? הבנאדם נהג מונית, זה המשרד שלו!

אגב, אם זכרוני איננו מטעה לא מדובר בחוק אלא בתקנה של שר התחבורה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אוי אנשים, תצאו קצת מהבועה שלכם ותתעוררו:

מה-1.1.2007 חויבו תחנות הדלק להחליף את הניירות בטרמינל לניירות רגילים ולא טרמים, על הקבלה המודפסת כתוב במפורש "חשבונית מס קבלה" וזה לא דוהה כי הנייר לא טרמי, קבלה ידנית זה מחוץ לחוק זה לא קביל לצרכי מס ואין בזה צורך, כל זה בגלל שאנשים היו מרמים את המס מן הסתם.

ori793: על אנשים כמוך בדיוק דובר אתמול בשרשור של "מה אתם שונאים בתחנת דלק", איימת על עובד מסכן, אם היית נופל בתחנה שלי סביר להניח שהייתי מפוטר ויושב לילה במעצר בגללך, מה אני אגיד לך, לבריאות אם אתה חי ככה טוב :(

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מתעלק על השרשור,

היום תדלקתי וכשביקשתי קבלה ידנית נאמר לי שאין יותר קבלות ידניות ושהקבלה המודפסת (המקור) תופסת לצורכי מס.

האם יש אמת בדבר?..

בכל אופן התעקשתי וקיבלתי קבלה ידנית אחרי איומים ויכוחים סרטים.. אבל להבא?

בכל התחנות של פז מנהלי התחנות חויבו לחתום על הצהרה בה הם מתחייבים לא לתת קבלות ידניות (גם לאנשים מסוג "אבו עלי" וחבריו), לכן הקבלות הידניות נאספו מכל התחנות, והשימוש בהן הוא עברה על החוק ומהווה עברה פלילית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אור, אף אחד ואף עובד אינו מסכן - הוא זה שבחר לעבוד שם, אם בכלל.

מסתבר שאתה כמו עוד הרבה עובדים בארץ ובמיוחד בתחנות דלק שכחתם שהלקוח תמיד צודק, ומצידי תתפוצץ ותהיה ירוק.

בלי שום קשר, העובד יכול להסביר את הסיבה בגללה אין יותר קבלות ידניות ולא להגיד אין קבלות ידניות ולתקוע פרצוף :?

אני חיי מצויין, תודה, ולהתעצבן בתחנת דלק לא ממש עושה לי את זה.

פורסם

למה אסור להשתמש בידניות?

א. כי לא כתוב ולא כותבים בהן את כמות הדלק

ב. מזייפים את הנתונים

ג. אי אפשר לעקוב אחרי זה בקלות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...