Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה גיר מחליק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי.

אז באוטומט, התופעה של גיר מחליק תורגש כמו בידני.

נניח כשאתה ב-D, נסיון להאצה יוביל לעלייה בסל"ד וחוסר האצה מצד הרכב, כשתעזוב את הגז הגיר יעלה הילוך.

תיתכן תופעה חמורה של החלקה מלאה, כשנסיון האצה יוציא לך את הגיר ל-N.

הבעיות האלו יחריפו בעליות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבנתי, תודה!

אז הגיר אצלי באוטו הוא סתם מטומטם, הוא מחליף לי מהר מדי את ההילוכים אמנם הסל"ד עולה אבל אני מרגיש שהגיר היה אמור למשוך את ההילוך עוד קצת.

הרכב קאיה ספיה 98 1500 סמ"ק.

:cry:

W202 C240

פורסם

לפני שאתה הולך עכשיו לטפל בגיר בכובד ראש , לפי דעתי תבדוק קודם כל בכלל אם יש לך שמן בגיר.

אל תבדוק את זה כמו שאתה בודק שמן מנוע בזמן שהאוטו קר. תבדוק את השמן גיר אחרי שתתן לאוטו להתחמם 5 דקות.

יוגב

פורסם

אצלי קורה שנניח אני במצב עמידה ומתחיל נסיעה אז שומעים רק את הרעש של הפילטר (פתוח) יונק אוויר והאוטו לא צובר תאוצה.

צריך לתת קיק כדי שהאוטו יצבור תאוצה,

האם גם אצלי הגיר מחליק?

האם הטורים צריכים לעלות והמהירות לא במצב של גיר מחליק?

תודה.

פורסם

כאשר ממיר המומנט לא נעול הטורים תמיד יעלו יותר מאשר המהירות בזמן לחיצה חזקה על הגז, וזה בהחלט נורמאלי.

במצב החלקה הטורים עולים הרבה והמכונית כמעט לא מאיצה, כמעט כמו בניוטראל.

• תוכן חדש...