Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נוחתים על מסלול רטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקייץ של 1979, גרתי אצל הורי בסן-פרנסיסקו, מחכה לגיוס לקורס טיס. יום אחד אמא שלי אמרה שיש חבר בעבודה שמטיס בסופי שבוע, והוא הציע שאצטרף אליו. מבלי לשאול הרבה שאלות, כמובן שהסכמתי. בדרך דיברנו ארוכות, והסתבר לי שהמטוס שלו זה super decathlon - מטוס אווירובטיקה. בשלב זה עוד לא הטמעתי את המשמעות של העניין, וכשה צעיר ותמים עליתי למטוס.

בשלב ראשון הוא נתן לי לשחק קצת, ואח"כ לקח את ההגאים. מאותו הרגע ראיתי את האופק, השמיים והקרקע מכל כוון אפשרי פרט למקובל. אני לא יודע כמה זמן נמשכה הטיסה, אבל מאחר ועד לאותו רגע חייתי בקושי 18 שנה, הייתי צריך לראות את חיי עוברים מול העיניים מספר פעמים. בלופ ההפוך הכפול ראיתי את הגננת ברכה בפעם הרביעית, והיא אמרה לי שילדים נורמלים לא עושים דברים כאלה. כשנחתנו התקשתי ללכת ישר, אבל כמובן שחייכתי ואמרתי שהיה נהדר.

נמרוד

פייפר סופר דקאתלון היה אחד המטוסים הכי יפים שראיתי בשדה"ת של הרצליה.

הוא היה בצבעי אדום לבן, היה בארץ כמה שנים עד שהתרסק.

זה היה אחד ממטוסי האירובטיקה היחידים בישראל, בנוסף לפיטס ספיישל הדו כנפי שגם הוא התרסק בארוע של חיל האויר.

ובקשר לססנה 172 המחוזקת של משפחת בנדר, אכן אחת החזקות והאהובה עלי ביותר, אם אני זוכר נכון הכינוי שלה היה CGG (צ'ארלי גולף גולף).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

yep casper

charley golf golf- was imported from germany

i have great memories and places ive been from this plane

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...