Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב החל משנת 96 מחוייבות כל המכוניות להיות בעלות חיבור OBD2, אך ידועות לי מכוניות אירופאיות שגם אחרי דגמי 2000 עדיין באות ללא החיבור הנ"ל.

מהו הסטנדרט הארופאי בנושא ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כבר הועלה פירוט התקנים בעבר ואם תחפש אני בטוח שתמצא.

אילו מכוניות אירופאיות אחרי מודל 2000 אתה מכיר בלי OBDII ?

פורסם

מרק אתה טועה! באירופה תקן EOBD חל על רכבים מונעי בנזין בלבד משנת 2001. על רכבי דיזל החוק חל משנת 2004. יש יצרנים שיישמו את התקן לפני שהוא הפך לדרישה חוקית, ויש כאלו שלא.

רכבים אירופאים (וכל שאר ה- imports) שנמכרו בארה"ב החל משנת 1996 חוייבו לעמוד בתקן OBD-2.

פורסם

שלום לכם!

ראיתי לעיל אודות התקן האירופאי , כמה תקנים יש? מי אחראי עליהם ? מה הם כוללים?

איזה מוצרים יש שתומכים בתקנים השונים (למשל מכשירים שמאפשרים לדבר עם המכשב וכדומה..)?

יש הבדלים בין חיבורי דיאגנוסטיקה השונים ?

אני יודעת שאלו הרבה שאלות אבל זה לצורך הכרות מעמיקה עם הנושא..אשמח לכל הפניה או קישור

תודה רבה

פורסם
שלום לכם!

ראיתי לעיל אודות התקן האירופאי , כמה תקנים יש? מי אחראי עליהם ? מה הם כוללים?

איזה מוצרים יש שתומכים בתקנים השונים (למשל מכשירים שמאפשרים לדבר עם המכשב וכדומה..)?

יש הבדלים בין חיבורי דיאגנוסטיקה השונים ?

אני יודעת שאלו הרבה שאלות אבל זה לצורך הכרות מעמיקה עם הנושא..אשמח לכל הפניה או קישור

תודה רבה

ברוך בואך לפורום.

הכלל הראשון להפנים בפורום זה הוא להשתמש בפונקציית החיפוש לפני ששואלים שאלות. השאלות ששאלת רובן ככולן נשאלו ונענו בעבר.

• תוכן חדש...