Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכי אמינה בעולם-מאזדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם באיזשהו סקר של מינה צמח במוסף הרכב של "ידיעות אחרונות" חברת "מאזדה" הוציאה נתונים נאים בסקרי שביעות רצון וכו'...

איכות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
באותו סקר גם חזו ששמעון פרס ינצח בבחירות לראשות הממשלה.

:lol: עכשיו הסקרים צופים לו נשיאות,מסכן.

לא היה סקר אמינות לא מזמן שתמך בטויוטה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הסקרים האלה משתנים עם הזמן, כמו כן לאו דווקא מדובר רק על אמינות מכנית אלא סקירה מקיפה על אותו יצרן אם זה מבחינת שביעות רצון הלקוחות, שירות הלקוחות של החברה וכל הגורמים מסביב.

באחד הפרקים של טופגיר הציגו סקר דומה שנעשה בבריטניה, וגילו של 70% ממשתתפי הסקר שהצביעו לפרארי (שהייתה אגב במקום השלישי או הרביעי אם אני לא טועה שזה יפה מאוד ליצרן אקזוטי) אין בכלל פרארי :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הסקר קנה אותי, אני הולך לקנות מזדה.

תאמינו לי, אין על אמינות יפנית, רק יפני.

עזבו אתכם מצרפתיות, נוחות שמהנוחות, מה זה מתנהגות? כולן אותו דבר.

רק יפני.

פורסם

כי אין שום קשר בין התנהגות למיאטה, סילבייה, S2000.

אחלה אתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תראה אין לי משהו נגד יפניות, אבל אלו שרשמת לא ממש נחשבות מכיוון שאלו "דגמי דגל" של אותן חברות או לפחות היו כאלה, הסקרים האלו פונים לשוק המשפחתי.

לדעתי אי אפשר לשפוט יצרן לפי דגם אחד, קודם כל צריך לדעת מה אתה מחפש - ואי אפשר לערוך השוואה בין יצרנים כשצד אחד מסתכל על מכוניות ספורטיביות ואחד על משפחתיות.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מצד אחד, הסקר (שנשמע מוזר מעט - "כ-92 אחוזים ממכוניות החברה הגיעו לגיל 9 ללא תקלות כלל!") יספק את מהללי האמינות היפני המופתית, אך מצד שני, מה הם יגידו על כך שסיטרואן (!!), אולי הסמל הגדול ביותר שלהם לחוסר האמינות האירופאית בכלל והצרפתית בפרט, הגיעה למקום ה-10.

אגב, נראה ששמעון פרס היה צריך לקבל פה את המקום הראשון, לאחר שהגיע לגילו כמעט ללא תקלות.

פורסם
כי אין שום קשר בין התנהגות למיאטה, סילבייה, S2000.

אחלה אתה.

אתה התורן? כבר רשמתי את זה בעבר, תמיד חייב להיות הנודניק שלוקח הכל ברצינות וללב.

ותפסיק להגן על מיאטה בכל הזדמנות שיש לך, זה כבר מביך.

לא תזכה לראות אותי קונה בכספי שלי לאנטיס/קורולה/או כל משפחתית רגילה אחרת, זה פשוט לא סוג האדם שאני.

פורסם

לא תזכה לראות אותי קונה בכספי שלי לאנטיס/קורולה/או כל משפחתית רגילה אחרת, זה פשוט לא סוג האדם שאני.

בכספך שלך, אבל הסקרים האלו נועדו לשקף את כלל האוכלוסיה במדינה כזו או אחרת, ומה לעשות שאחת המכוניות הדומיננטיות כיום בישראל (ולא משנה מאיזו סיבה) היא הפחנוע שנקרא מזדה 3.

(ואני לא משקף כאן את דעתי האישית, פשוט תדע להיות אובייקטיבי ולא לשלול דברים שנועדו לאנשים אחרים ע"פ דעתך האישית - כמו שכתבת, אתה - וגם אני דרך אגב, משקפים פלח שוק אחר.)

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...