Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב שילך טוב עם Rockford P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לסאב שיעבוד לי טוב ושיתן בסים חזקים למגבר Rockford P4004

ובלי קשר אם אתם יכולים לתת לי המלצה על זוג רמקולים 9''6 שילכו טוב עם המגבר הזה אז זה יהיה נחמד...

אפשר גם לתת המלצה שלא קשורה למגבר הזה ספציפי. והאם המגבר הזה טוב?

תודה רבה רבה לעוזרים...

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

היה לי את המגבר והוא טוב מאד. לפי דעתי P2 הוא סאב מצויין וישב עליו בול. או וימקס 10" מהישנים עם הגומי האדום גם כן סאב מצויין שישב טוב על המגבר.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

להפך,אני הייתי הולך על הC12,

גם שאתה תנצל אותו עד הסוף,

וגם תוכל להשאיר את ה50WRMS בצד לשימוש חוץ מהסאב.

פורסם
להפך,אני הייתי הולך על הC12,

גם שאתה תנצל אותו עד הסוף,

וגם תוכל להשאיר את ה50WRMS בצד לשימוש חוץ מהסאב.

מה זה שימוש בצד?! משהו חדש?

תקנה P2. אחלה סאב. איכותי, מדויק, חזק יחסית, אמין. בקיצור - רוקפורד :-D .

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה לי את המגבר הזה, הוא יכול לא יכול להוזיז שום דבר בצורה נורמלית, מתחרט על השנייה שקניתי אותו.

ועוד היה רשום לי 68RMS ליציאה במבחן בדיקה של רוקפורד.

יש לי עכשיו סאונסטרים שמוציא 70 ליציאה והוא מקילומטרים לא רואה את הרוקפורד הזה.

רוקפורד של פעם זה לא רוקפורד של היום במיוחד הפאנצ'. סדרת הפאוור ממשיכה לשמור על כבודה איכשהו.

פורסם

טוב אתה תמשיך להגיד דברים נגד כל מה שזז ונמכר ותמשיך להגיד כמו בכל שירשור ש"לי יש הכי טוב". יאללה נמאסת. לא פותח מה לא פותח? פותח וטוב מאוד פותח! מה לעשות שלאנשים יש תקציב מסויים ולא תקציב כמוך לרכוש סאונדסטרים כי, בשבילי "סאונדסטרים זה הכי טוב". תעשה טובה, הבחור ביקש הצעה לסאב ואתה יורד על המגבר שלו?! לא בשביל זה ביקשו שתענה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה לי P4004 והדבר היחיד שאפשר להגיד עליו רע זה שהוא יקר. הוא מוצהר 50X4 ואת זה הוא מספק אם לא יותר מזה. אז אני לא מבין למה הטענות.

ולגבי הP2 הוא עובד יפה מאד עם המגבר הנ"ל.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

1) אני לא אומר שמה שיש לי הוא הכי טוב תלמד לקרוא.

2) תקציב? זה מגבר של 1400-1500 שקל- אני לא חושב שאמרתי שיש לי טרנטולה באוטו.

ואם ההבדל בין 70RMS ל68RMS של רוקפורד הוא כזה תהומי אני חושב שזה אומר דרשני, ואני בטוח שעוד הרבה חושבים

בדיוק אותו הדבר על סדרת פאנצ' הנוכחית של רוקפורד.

פורסם

ל-ROEE אני מקווה לראות אותך באחד מהמפגשים אחרי שכל המערכת שלי תהיה מוכנה (כרגע עם בניות, חילוף חיווט, כיוונים הכל הכל חסר אין כלום בינתיים אבל יש את כל הרכיבים), ואז תהיה מוזמן לשמוע אצלי איזה דיסק של מוזיקה שרק תרצה. אה, וכן, שכחתי לציין, שברשותי מגבר רוקפורד P450.4 שאם אתה לא יודע אז זה מהרוקפורדים החדשים (השחורים). אחרי זה תבוא ותגיד לי "מגבר זבל". ואין בעיה, אני יבוא לשמוע גם אצלך, ואני מאמין שאני רק ישבח את המערכת שלך, אבל זה יהיה גם הפוך.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...