Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת אודי A3 80K-100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אלו שמכירים אותי מהפורום יודעים שאני מחפש כבר תקופה ארוכה רכב, והייתי קורא בלבד בפורום, עד שלפני כשנה וחצי הצטרפתי לפורום ופתחתי שרשור - שהוביל אותי למסקנה שכדאי להשאר עם המאזדה ולוותר על חלום האודי לעת עתה.

קישור לנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95919&highlight=_%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A8_

אבל בואו לא נתעסק ברכב הקיים ברשותי (לאנטיס GLX 1.8 2000), אותו באמת שלא תהיה לי בעיה למכור בסביבות המחירון שהוא 50K+- (כל שני וחמישי שמים לי פתק על השמשה), להם אוסיף בין 40K ל-50K או אף מעט יותר אם אצטרך, ואם יהיה במה להשקיע. אציין שהשנתונים המדוברים הם 02-03.

ובכן, כעת אני סגור שאני רוצה לרכוש את הA3 (למרות שיכול להיות נחמד אם תעלו רעיונות לתחליפים בתקציב הנ"ל), והייעוץ לו אני זקוק הוא בדברים שעלי לבדוק פעמיים לפני הרכישה, להזהר מהם, וסתם טיפים לקניה (גם הטיפים הנפוצים של 'אל תקנה' ילקחו בחשבון).

תודה.

פורסם

טוב אז אני נאלץ להקפיץ את הנושא,

לאף אחד אין מידע שיכול לעזור לי? בעלי A3 אנא התעוררו, ואם מישהו מתבייש לרשום כאן אנא פנו אלי בה.פ.

פורסם

ובכן, כעת אני סגור שאני רוצה לרכוש את הA3 (למרות שיכול להיות נחמד אם תעלו רעיונות לתחליפים בתקציב הנ"ל), והייעוץ לו אני זקוק הוא בדברים שעלי לבדוק פעמיים לפני הרכישה, להזהר מהם, וסתם טיפים לקניה (גם הטיפים הנפוצים של 'אל תקנה' ילקחו בחשבון).

תודה.

יש לך הרבה ניגודים בהודעה שלך ולכן נראה לי שאף אחד לא ענה לך .

אתה סגור על האודי A3 אבל גם מעוניין ברעיונות תחליפים בתקציב הנ"ל , מה שאומר שאתה לא סגור על האודי .

אתה מעוניין בייעוץ בקניית רכב תחליפי למאזדה ולאודי שלך אך בהודעה שלך אין זכר לדרישות שלך מהרכב כך שבמקרה של ההודעה שלך אפשר פשוט להיכנס לאתר של לוי יצחק ולחפש רכבים במחיר מ 90 ועד 100 אלף שקל ותמצא את מה שאתה צריך !

תפרט דרישות תקבל הצעות :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...