Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם חוקי לנסוע עם ROLL-BAR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה,

קניתי M3 1987 לפני כמה שבועות ואני מתלבט אם להפוך את האוטו לרכב מירוצים או להשקיע את הכסף הדרוש לשיחזור מוחלט. אני דווקא בעד הפיכת הרכב לרכב מירוצים מכיוון שזה יחסוך לי 30000 ש"ח של שיחזור ותיקוני חלודה ברמה גבוהה. אבל אני רוצב להישתמש ברכב על הכביש, מכיוון שבארץ אין עדיין מסלול.

האם מותר לי לנסוע בכביש עם ROLLBAR או ROLLCAGE עם HARNESSES? מה מותר ומה אסור על הכביש? האם אני יכול להוציא את המושב האחורי ולהתקין שני BUCKETS מקדימה?

תודה, דניאל.

פורסם

בארץ(!) אסור לנוע עם רול באר על הכביש. במדינות אחרות זה בסדר.

בכל מקרה, אם המניע שלך הוא חיסכון, אני מבטיח לך ששיחזור יהיה הרבה, אבל הרבה יותר זול ממרוצים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
בארץ(!) אסור לנוע עם רול באר על הכביש. במדינות אחרות זה בסדר.

בכל מקרה, אם המניע שלך הוא חיסכון, אני מבטיח לך ששיחזור יהיה הרבה, אבל הרבה יותר זול ממרוצים!

בברכה נדב

תודה. כך חשבתי. המניע לא היה רק כסף, אבל נראה שכיוון השיחזור יותר הגיוני.

בברכה, דניאל.

פורסם

עם אני לא טועה, ויתקנו אותי המבינים יותר בחוקיות המרוצים,(דני לוי ,דובי )

הנעה אחורית בלבד לא חוקית למרוצים בעשור האחרון עם לא יותר, (לפי FIA )

ורכבך שוב עם אני לא טועה מצויד בהנעה אחורית.

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל האם מכוניות פורמולה 1 הן לא עם הנעה אחורית?

אבל ברצינות, ואם התכוונת רק בקטגוריות ראלי, אז קשה לי להאמין שזה לא חוקי. נראה לי שזה פשוט עניין שמאז שפאדי הופקירק במיני קופר הראה לכולם שהדג משתין מהגלגלים הקדמיים במונטה קרלו לפני 43 שנה, מכוניות הנעה אחורית פשוט הפכו לבלתי תחרותיות במסלולי ראלי.

תהיה בטוח שבאנגליה תוכל למצוא המון חברה' שעדיין מתחרים באסקורט RS, ובמזרח בטח תמצא כאלה שעדיין מתחרים בטויטה סליקה ישנות עם הנעה אחורית, וביערות לאפלנד מתחרעים שם על כל מה שזז עם הנעה אחורית, אז כנראה שאיכשהו זה כן חוקי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...