Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקפת ה-ריגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה לאנשים , כולם שמים מדבקות של Rieger ?

פיאט אונו, איביזה, ועוד חרטא...

כל עארס קטן הולך אחרי העדר ושם מדבקה. אני אפילו בטוח שאותו עארס לא מבין מה זו החברה הזו ומה היא מוכרת.

איזה דפוקים אנשים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה קרה לך? אתה לא יודע שמדבקה של ריגר אמנם לא מוסיפה כ"ס אבל הופכת את הרכב לסקסי הרבה יותר! כל פיאט אונו או איביזה ישר נראית כמו בייב מגנט עם מדבקה כזאת:

simi_riger.jpg

פורסם
מה קרה לך? אתה לא יודע שמדבקה של ריגר אמנם לא מוסיפה כ"ס אבל הופכת את הרכב לסקסי הרבה יותר! כל פיאט אונו או איביזה ישר נראית כמו בייב מגנט עם מדבקה כזאת:

simi_riger.jpg

אין אתה פשוט קורע אותי כל פעם מחדש :roflmao::hihi:

ואגב ריגר הכי אני אוהב את הערסים ששמו מדבקה של RIGER ולא של RIEGER.

• תוכן חדש...