Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו כולנו נמשיך להרשם לאירועים שיערכו על פי רצונו ונטיותיו של יובל מלמד.

תסלח לי יובל - אתה מגזים.

אני צריך להרשם לאימון בכדי שתהיה לי זכות להביע דיעה.

אני רוצה שיהיה ספרינט - אז אני ארשם!

אתה כמו כולם - לקחת על עצמך בנורדיה לפני שלוש שנים התחייבות 50% ספרינטים בין אם אתה רוצה או בין אם לא - זו החלטת עמותה שקיבלה תוקף בישיבה האחרונה של האסיפה הכללית - דאגת לעמוד בזה?

בטח - הרבה יותר ריווחי להשכיר אימפרזה ליום ראלי מאשר ליום ספרינט. (זה לפי ק"מ, נכון?)

בשביל יום ספרינט - לא שווה לחמם את המנוע!

אז מה אם בנתיים המכוניות "הקטנות" (אני יודע שאתה לא אוהב את המונח הזה - דני...), משלמות את המחיר עבור רצונותיך...

פשוט לא חבר! לויאליות לכלל החברים - שואפת לאפס...! מה כבר שכחת את כל מה שהיה באסיפה - שיוויון לכולם... דואגים לכולם... או שזה נכון בשבילך כל עוד זה משרת אותך?

אמרתי גם בישיבת העמותה - עמותה דמוקרטית נבחנת גם ביחסה למיעוט שבה - ואני בכלל לא בטוח שאנחנו מיעוט. מה, אתה בכח רוצה לדחוף להתאגדות ספרינטאים נפרדת...? זה ישאיר לך סוף סוף את הבמה לבד בעמותה?

לפי מה שאתה כותב - רק ל 7 עד 9 חברה יש זכות דיבור - רק הם נרשמו! - תחשוב על זה!

תעשה לי טובה... מר יובל מלמד "אני בלי תמיכה מתפטר" או משהו כזה...

סתימת פיות זה הדבר האחרון שאתה צריך להתעסק בו - וצר לי שאני זה שצריך להוכיח אותך על דבריך!

בכלל לא מתאים...

אלון.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד דבר,

אימון הראלי הקרוב הוא פרומו ומשפיע / מקבע את האימונים הבאים. אז בוודאי לכל אדם שמתכוון אפילו בעתיד להשתתף יש זכות להביע את דעתו.

לא כל שכן, לחבר העמותה.

גם אם הוא לא "יובל מלמד".

אלון.

נ.ב.

לכל הקוראים פה אני אזכיר - שהייתה החלטת עמותה שאין יותר אימונים/מירוצים אחרי ראלי מסויים מאוד...

רק לאחר לחץ כבד שאני הפעלתי על מישל - ורק בזכות זה שהוא נענה התחילו פה שוב מירוצים - בהתחלה 9 נהגים שחטפו ביקורת מהעמותה (אהוד המזכיר) למה הם מתחרים - אתה לא היית שם, יובל...

אחר כך יותר - גם שם לא היית - כי "זה בצפון" - הרחוק...

מישהו סתם לך אז את הפה? לא נראה לי...

אם לא הספרינטים אז - לא היה לך ראלי היום - אם לא ההתעקשות של מישל אז על גביית דמי החבר מהמשתתפים - הייתם נשארים אותם 8 חברי עמותה.

אז אל תטיף לי על זכויות תגובה בנושא "איך יראה האימון הבא" או הבא אחריו או כל אימון אחר שמשפיע עלי ישירות או בעקיפין.

באמת שאין לי רצון להלחם איתך פה בפורום - אבל לפעמים - אתה פשוט לא משאיר ברירה! מעצבן אחד...

אלון

פורסם

ובנימה פייסנית וחייכנית יותר,

שמישהו יארגן מהר מירוץ - מכל סוג שהוא - שיובל יוכל "לתת בגז"...

מרוב המתנה וציפייה הוא כבר "סופר הודעות"...

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

אלון.

נו הארד פילינגז...

פורסם

אלון בקר טוב

אני רוצה לסכם את הדברים ברשותך

1. " האירועים נערכים על פי רצונו ונטיותיו של יובל מלמד "

2. " יובל לא מקיים החלטת ועד לפני שלש שנים "

3. " יובל אינטרסנט להשכיר רכב לראלי ולא לספרינט "

4. " יובל לא לויאלי לחברים - מנצל אותם "

5. " יובל מעוניין בהתאגדות נפרדת לספרינטים כדי שיהיה - במה - לבד בעמותה "

6. " יובל מלמד סותם פיות "

לצערי אלון לא ראיתי את כל הדברים האלה, תודה לך,

אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע בגלל התנהגותי.

לצערי יש רק דרך אחת לצאת בכבוד והיא להתפטר

ולך רובין הוד - הגיע השעה להפסיק להקליד ולהתחיל לעשות, מענין שדוקא המקלידים

המצטינים פה מעולם אפילו לא רצו להיות בועד.( צריך שמות........)

אז פה בפורום ללא אפשרות לחזור בי אני מצהיר כי אני מוחלף ע"י אלון חלווה בועד העמותה.

בהצלחה לכולנו

לא לשכוח להודיע לי מקום ושעה לבוא לתת בראש

יובל

יובל מלמד

פורסם

אני מבקש להוסיף פן נוסף !!

קיבלתי תלונות בה"פ על הסכמה לדרך חשיבתו של מלמד בנושא וברצוני להבהיר

א. אינני שותף למלמד בשום דרך ואינני נגרר למגמות כאלה ואחרות בנושא,

ב. אני מכבד כל דיעה שנכתבה פה, זה לא אומר שאני מסכים לה.

ג. בלי קשר לוויכוח ,הרשמה כה מדולדלת לאימון (כך נאמר לי ,לא ראיתי!) מתסכלת

היא גם תתסכל אם ירשמו לספריכט מעט משתתפים.

ד. בוועד העמותה החדש ישנם בעלי עניין ל"קטנות" (אהבת אלון?) מה קורה בעקבות המינוי?

יש לשאול אותם.

ה. למישל גדז זכויות רבות בתחום הספורט המוטורי כמו לכל השאר, כ"א בתחומו, אין צורך לחזור

ולהזכיר זאת מחדש :wink:

ו. חברות? מה זה? :shock:

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
...קיבלתי תלונות בה"פ על הסכמה לדרך חשיבתו של מלמד בנושא וברצוני להבהיר

א. אינני שותף למלמד בשום דרך ואינני נגרר למגמות כאלה ואחרות בנושא,

...

דני לוי

למרות שזו כבר סטייה ענקית מהנושא שלשמו נפתח השרשור הזה , קצת קשה לי להבין , במיוחד על הבוקר ועוד לפני האספרסו , למה התכוונת ...

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אלון בקר טוב

אני רוצה לסכם את הדברים ברשותך

ואני ברשותך, אגיב לדבריך בכחול (צבע מרגיע...)!

1. " האירועים נערכים על פי רצונו ונטיותיו של יובל מלמד " - גם לי מותר לעקוץ והניסוח היה להדגיש לך שלא כולם חייבים לרצות כמוך רק ראלי - יש גם כאלו שרוצים ספרינטים.

2. " יובל לא מקיים החלטת ועד לפני שלש שנים " - שוב אל תשנה את מילותיי ואת הקונטקסט - נכון - גם אתה לא עמדת עד היום על מילוי החלטה זו שנלקחה בזמנו ע"י כל חברי העמותה - לא היה לך אינטרס להתעקש עליה.

3. " יובל אינטרסנט להשכיר רכב לראלי ולא לספרינט " שוב מוציא מהקונטקס - זה לא נכון? אין לך אינטרס כזה? לא אמרתי שרק זה מנחה אותך - וגם לא כיוונתי לכך זה נאמר בתוך מכלול של דברים - תקרא שוב.

4. " יובל לא לויאלי לחברים - מנצל אותם " - שוב לא נכון. לא אמרתי מנצל! בהחלט לא לויאלי לכולם! לכולם - זה כולל גם את אנשי הספרינטים וזה אומר לא לסתום להם פיות אם הם לא מתייצבים לראלי - כי נמאס להם לשבור כל פעם את הרכב שלהם במסלול שלא מתאים להם. (הרי בדיון אחר הסכימו פה כבר שרכב לראלי כנראה עדיף שיהיה 4*4 גרופ N או 2*4 גרופ A - אחרת הוא לא שורד) - אז מה שנמשיך לשבור את הרכבים בראלי שלא מתאים לנו בלי שלפחות חלק יהיו ספרינטים - תמיכה של חבר ועד בדבר הזה מהווה לויאליות בדיוק לחלק מהחברים שרוצים רק ראלי ואי לויאליות לכל האחרים.

5. " יובל מעוניין בהתאגדות נפרדת לספרינטים כדי שיהיה - במה - לבד בעמותה " - שוב - לא מילותיי אלא מילותיך. אני שאלתי אותך שאלה שתגרום לך להבין שסתימת פיות של מי שמעקש על ספרינטים - עלולה להוביל לזה שהספרינטאים בסוף יצטרכו לדאוג לעצמם וללכת לבד - אני כבר הצהרתי שאני נגד זה - כזכור לך!

6. " יובל מלמד סותם פיות " - להגיד שרק מי שנרשם לאירוע הקרוב רשאי לדבר - זה לסתום פיות. כמה חברי עמותה יש? - נרשמו למירוץ רק 9 - מה? כל השאר לא ידברו? יחכו למוצא פיהם של ה- 9?

לצערי אלון לא ראיתי את כל הדברים האלה, תודה לך,

אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע בגלל התנהגותי. - סליחתך מתקבלת בברכה, לפחות על ידי ואם נפגעת ממני אז:

1. אני שמח לראות שאתה רגיש - זה אומר שהדברים שלי בכל זאת משפיעים עליך.

2. וזה יותר חשוב - אני מתנצל בפניך פה , לפני כולם - כוונתי לא הייתה לפגוע בך - אלא להוכיח אותך על דבריך - שלדעתי לא היו צריכים להאמר איך שנאמרו.

לצערי יש רק דרך אחת לצאת בכבוד והיא להתפטר

ולך רובין הוד - אני לא רובין הוד - אני דואג לאינטרסים שלי ובניגוד לאחרים טרחתי להבהיר זאת בפתח דבריי (המוקלטים ומצולמים) באסיפה הכללית - אני דואג לשמור על כך שהאינטרס שלי כספרינטאי - לא יפגע - שלי ושל חבריי. כשביקשו ממני להגיע לראלי - הגעתי - גם אם זה לא התאים לי - אם לא היה לי רכב (תקלה/מושבת) הגעתי כנווט! אני מצפה שכך ינהגו גם חובבי הראלי כשמדובר בספרינט - אחרת באמת כל פעם ירשמו רק 8 מתחרים לברוך, למישל או לכל מארגן אחר.

- הגיע השעה להפסיק להקליד ולהתחיל לעשות, מענין שדוקא המקלידים

המצטינים פה מעולם אפילו לא רצו להיות בועד.( צריך שמות........) - שוב, לא חייבים להיות בועד כדי שתהיה זכות להביע דיעה - וגם ביקורת! את זה אתה חייב להבין...

אז פה בפורום ללא אפשרות לחזור בי אני מצהיר כי אני מוחלף ע"י אלון חלווה בועד העמותה. - לא צריך להגזים - שנינו יודעים שזה לא ניתן לביצוע:

1. אם תתפטר - יש מי שנבחר למלא מקום חסר בועד וזה לא אני (קובי כהן).

2. אני הסרתי מועמדות (ואני, לא נוהג לחזור בי מהתחייבויותיי), כפי שהבטחתי שאעשה בגלל התחייבות מפורשת של היו"ר שיהיו ספרינטים ושהעמותה הולכת לכיוון כל חבריה.

3. מותר לי להיות עין ביקורתית מחוץ לועד - אמרתי לך גם באסיפה - ההשפעה שלי מחוץ לועד בין היתר גם דרך הפורום הזה וחשיפת הדברים שנעשים (וזה לדעתי האישית בלבד) - מספיקה לי! אין לי כל צורך בתפקיד או שררה. - גם אין לי את הזמן הנדרש לזה.

גם מי שלא רץ לכנסת או ראשות הממשלה - מותר לו להעביר ביקורת - אפילו פומבית ובכך להשפיע על המהלכים - זו הדמוקרטיה החופשית במיטבה!

בהצלחה לכולנו

לא לשכוח להודיע לי מקום ושעה לבוא לתת בראש - גם אם זה יהיה ספרינט?

יובל

מקווה שזה מסביר את אי הבהירות ושוב,

אם נפגעת (וכנראה שכן), אני שוב מתנצל - זו לא הייתה הכוונה!

אלון חלווה.

פורסם
אני לא כועס !

לא נפגעתי כלל !

אני מכיר היטב כל אחד בעמותה.............

נמאס לי וזהו

יובל

נ.ב שיהיה קצת כייף לדני ומישל מה יש

סטייה לרגע,

אתה היית מאמין שמישהו (לא כל שכן אתה) ידיר את מישל ודני בכפיפה אחת???

:lol:

אלון

נ.ב.

מה זה, "נמאס לי" כל כך מהר?

קצת חם ב"מטבח" אז בורחים?

תצא לעשן סיגרייה ותחזור...

אלון

פורסם

ידיר לא עברית תקנית. "ידיר רגליו" יתרחק. לזה התכוונת?

כולם מכירים את כולם בעמותה ,לי אין קליקות. תוציא אותי מזה אלון.

כיף?

מזמן עבר לי

מירוצי מכוניות

פורסם
ידיר לא עברית תקנית. "ידיר רגליו" יתרחק. לזה התכוונת?

כולם מכירים את כולם בעמותה ,לי אין קליקות. תוציא אותי מזה אלון.

כיף?

מזמן עבר לי

ידיר מלשון "ידורו יחד תחת קורת גג אחת"

ידור=יגור

לא האמנתי שאי פעם מישהו ידיר (ישים ביחד/ישכן ביחד) אותך ואת מישל בכפיפה אחת...

הרי בד"כ אתם מנוגדים בדעותיכם...

לכן, זה העלה לי חיוך על השפתיים...

אלון

נ.ב.

זה באמת לא שימוש נפוץ - מעניין מה אבשה (לום) קור היה אומר על זה....

:lol:

אלון

פורסם

סתם בשביל הכיף

"ידיר" אינו שווה לידור תבדוק במילון

ידיר מלשון ירחק, ולא יגור וגם לא חליסה (יגור קיבוץ)

סתם כי בא לי להתפלסף

מירוצי מכוניות

פורסם

וחזרה לעניין .

יפאן ארץ השמש העולה חייבים לעשות משהו שונה .

ביפאן עוברים פעמיים על כל STAGE עם מכונית המרוץ (אני כבר רואה כמה אנשים מחייכים) אבל...וזה אבל ענקי...הם עושים את זה במהירות אפס עם מכונית קוצבת של המארגנים בראש טור המכוניות , כן , כן , כל המתחרים יחד ובקצב אחיד :roll:

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...