Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמי בורקס הבורקס הכי טוב בעיר!

עכשיו תגיד לי מה ההבדל בין המשפט שאתה כתבת למשפט שאני כתבתי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ועוד אתה אומר שהיתה פעם חוקר תאונות :twisted: .

בהחלט הייתי, ובדרך כלל התביעות שהייתי מקבל על נזק גופני ברכבים חדשים היו הרבה יותר (יחסית לכמות התאונות) מהתביעות של רכבים ישנים.

רק להבהיר, הייתי חוקר במשהב"ט והתעסקתי עם החלק של הביטוח בתאונות של רכבים צבאיים נגד אזרחיים.

פורסם

הכל תלוי איפה אתה מחליט שאתה מעביר את הקו בין מודרני וחדיש למיושן.

אסף

נ.ב. יכול להיות שבתאונות עם הרכבים הישנים אף אחד לא שרד את התאונה כדי לתבוע את הצבא :roll:

פורסם

2 כריות יוצאות מקדימה (מההגה והדאש בורד)

עוד 2 כריות יוצאות אחת מהכסא של הנהג ואחת מהכסא של הנוסע ויוצרות וילון

מה 2 הכריות הנוספות ברכב עם 6 כריות ? ומה קורה ברכב עם יותר כריות ?

פורסם

היי מקפליי,

כריות הוילון נמצאות בגג הרכב בדיוק מעל החלונות ויורדות לכל אורך צד הרכב כך שהן מגינות על ראשי הנהג או הנוסע (תלוי באיזה צד נפתחות) וגם על ראשי הנוסעים מאחוריהם מפני פגיעות צד.

אם כבר, כריות 3 ו- 4 הן אלו שנמצאות בכיסאות עצמן ומגנות על החזה והבטן מפני פגיעות צד.

כיום מקובל שהכריות מעבר ל- 6 הן כריות שנמצאות בחלק התחתון של הדשבורד ומגנות על ברכי הנהג או הנוסע לידו אבל קיימות גם וריאצות אחרות.

כיום ההמלצה לכל מי שקונה רכב חדש (לפי ארגון ה- EuroNCAP) היא שזה יהיה רכב בעל 5 כוכבי בטיחות ומכאן לפחות 6 כריות אוויר ועם מערכת ESP. זו ההמלצה האירופאית.

בישראל ובארה"ב זה ממש לא עובד כך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
סמי בורקס הבורקס הכי טוב בעיר!

עכשיו תגיד לי מה ההבדל בין המשפט שאתה כתבת למשפט שאני כתבתי?

ההבדל הוא שמשפט שלך נכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במכוניות מודרניות הרכב מתקפל וסופג את כול אנרגיית הפגיעה

במכוניות ישנות גוף הרכב היה מסיבי מאוד (יחסית להיום) ואת האנרגיה ההרסנית היה סופג הנהג

יש עוצמה אדירה בהאטה של רכב ממהירות גבוהה לאפס בשניה (נמדד בטונות) ומשהו (או מישהו)

צריך לספוג אותה,לכן הרכבים של היום "עדינים" על מנת שהם יספגו את המכה ויתרסקו ולא אתה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...