Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DB356MPוClarion

yakirsin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית קלריות, אבל לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

היי,

קיימים הרבה הבדלים בין שני המותגים הנ"ל. תלוי מאוד באיזה מישור אתה משווה ומה יותר חשוב לך. אני, יש לי CLARION DXZ766MP. וזה מה שאני יכול לספר לך:

1. הדעה הרווחת היא ש CLARION עדיפים בהרבה על PIONEER באיכות הצליל. אצלי שומעים יופי, אבל אני בטוח שלא רק הרדיודיסק תורם לאיכות.

2. ה PIONEER בד"כ (תמיד) יפים יותר מבחינה וויזואלית מאשר CLARION.

3. איכות הבנייה של ה CLARION טובה מאוד, אין "הרגשה של צעצוע", לפחות במכשיר שלי (אבל הוא עולה המון).

4. המכשיר שהצעת הוא די בסיסי, כלומר מבחינת התכונות והאפשרויות תקבל בפיוניר הרבה יותר תכונות פר שקל.

5. CLARION נחשב למותג שקרוב יותר לייצור ייעודי של מערכות סאונד לרכב.

מקווה שעניתי לך על חלק מהשאלות.

עוד מספר נוקודות:

כדאי שתחשוב מה חשוב לך יותר מבין הדברים שציינתי לעיל.

מה אתה מצפה לקבל מהרדיודיסק שלך.

חשוב לחלק את התקציב בצורה מאוזנת.

הקלריון שציינת הוא מכשיר ברמת הכניסה של המותג, לא בטוח שהוא ישתלם לך. עוד פעם, תלוי מה יותר עושה לך את זה.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...