Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת הקרוב,אנוכי ואבי מתחילים את בניית התיבה לפיניקס גולד קסנון שלי!

הבנתי שהתיבה צריכה להיות בגודל של 60 ליטרים.

כמו כן הדפנות בעובי של 19 מ"מ והדופן שיושב עליה הרמקול עצמו 25 מ"מ

יש למישהו המלצות אחרות ?

כמו כן אשמח לטיפים בנוגע לחומרי איטום כמו סיליקון

וכו' כדי לשפר את התהודה של התיבה!

תודה =]

פורסם

אני את התיבה שלי בניתי לבד!

התהליך הלך כך!.

סימון המיקום של הפלטות. מיקום המרכז. וקידוח של מיקום הברגים.

אחרי זה מיקום הפלטות האחרות. וקידוח אליהן. (של הברגים )

אחרי קידוח של מיקום של כל הברגים. מריחת דבק נגרים. גם בחיבורים בין הפלטות. וגם לתוך החורים של הברגים!.

והברגה של כל התיבה בלחץ. אחרי יבוש של כ 6 שעות בשמש. מירחה של דבק נגרים בין כל פלטות.

ויבוש סופי של 24 שעות.

עם את משתמש בברגים ארוכים. וצפופים יחסית (אני כל 5 ס"מ בורג) לא צריך חיזוקים פנמייים.

אציל הסאב מקבל 700W RMS אמיתיים! ובדוקים. בתיבה הזו. ואין שם סימנים להתפרקות וכלום.

ולמי שרוצה לראות כמה היא חזקה. התיבה החזיקה 5 חברים שלי ביחד. ואין סימן!

נ.ב הסאב הוא 12W7!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני את התיבה שלי בניתי לבד!

התהליך הלך כך!.

סימון המיקום של הפלטות. מיקום המרכז. וקידוח של מיקום הברגים.

אחרי זה מיקום הפלטות האחרות. וקידוח אליהן. (של הברגים )

אחרי קידוח של מיקום של כל הברגים. מריחת דבק נגרים. גם בחיבורים בין הפלטות. וגם לתוך החורים של הברגים!.

והברגה של כל התיבה בלחץ. אחרי יבוש של כ 6 שעות בשמש. מירחה של דבק נגרים בין כל פלטות.

ויבוש סופי של 24 שעות.

עם את משתמש בברגים ארוכים. וצפופים יחסית (אני כל 5 ס"מ בורג) לא צריך חיזוקים פנמייים.

אציל הסאב מקבל 700W RMS אמיתיים! ובדוקים. בתיבה הזו. ואין שם סימנים להתפרקות וכלום.

ולמי שרוצה לראות כמה היא חזקה. התיבה החזיקה 5 חברים שלי ביחד. ואין סימן!

נ.ב הסאב הוא 12W7!

היית במקרה במפגש מרכז ב11.11?

אוטו קטן? סאב כמו בתמונה? מכוסה בבד פשוט? ותיבה שנראית כמו טנק?

פורסם
התיבה נראית כמו טנק כן. מכוסה ב בד לא!

המגש האחורי הוא בד כזה.??

אם זה אתה עם התיבה ההיא, אז יש לך את אחת התיבות החזקות ביותר שראיתי חח לא נראה לי שתוכל לפתוח אותה בחיים אחרי כל הברגים האלה:D

פורסם

כל סאב חייב פורט שונה מבחינת קוטר ואורך. תבדוק בהמלצות היצרן.

אם לא תמצא פורט מתאים אתה יכול להשתמש בצינור PVC לפי הקוטר והאורך המתאים.

פורסם

לפרק את התיבה אין סיכוי. וכן זה אני. המגש האחורי אצלי היה עם בד. שחור כחול.

לבנות אותה לקח לי כ 10 שעות. (בגלל המברגות החלשות. והמקדחה המחורבנת. ובגלל כמות הברגים המטורפת. יש כ 130 ברגים בתיבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...