Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי ידידי ,אבל את הפנסים העגולים היא קיבלה בשנות השיבעים.

אם אני לא טועה ב1303 ב73 וב"גרמניות"ב74.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 352
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם משהו רואה מיני מיינור זנוחה, אך ניתנת לשיפוץ בבקשה שיודיע לי בה"פ, כנ"ל לגבי רכבי ספורט ישנים.

תודה רבה לכולם.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רליאנט קיטן מהסבנטיז ופיאט פנדה שנת 82 בשכונת חפציבה בחדרה

kitten.JPG

panda.JPG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פיאט 124 במצב חיצוני מדהים בשכ' ברנדייס בחדרה. למי שמוטרד ממספרי רישוי גלויים אז הרכב בתמונה הראשונה עם אורות דולקים - שלי.

fiat1.JPG

fiat2.JPG

fiat3.JPG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פיאט 128 אדומה שנת 82 עומדת כבר שנים בחניה של בניין בגבעת שמואל ליד החנייה של הסופר סל

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
רליאנט קיטן מהסבנטיז ופיאט פנדה שנת 82 בשכונת חפציבה בחדרה

אם הרליאנט קיטן למכירה מעוניין לדעת פרטים ותודה מראש רני פלאפון:0524210889

פורסם
הפנדה 4X4 או שאני טועה?

עד כמה שידוע לי אתה לא טועה

היא היתה חונה ביום באיזור התעשיה של חדרה ליד מפעל אליאנס ...

הבעלים שלה הוא בעל מוסך באיזור , לא יודע מי.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אם הרליאנט קיטן למכירה מעוניין לדעת פרטים ותודה מראש רני פלאפון:0524210889

אין לי שום קשר לרכבים הנ"ל, לא לפנדה, לא ל-124 ולא לקיטן, ואני לבטח לא יודע אם הם למכירה. מבקש לא להטריד אותי בה"פ עם שאלות בסגנון "מוכר?".

פורסם
הפנדה 4X4 או שאני טועה?

למרות המדבקה המרשימה, אתה כנראה טועה (או שיש שם קומבינה) שכן ב-82 לא היתה עדיין פנדה 4X4.

עד כמה שאני זוכר, הסמל 4X4 אמור להופיע על פס הפלסטיק לפני הגלגל האחורי - ולא מדבקה.

הצצה קטנה אל תחתית הרכב תגלה (או לא) את מכלולי ההנעה האחורית.

:turn-l:
פורסם

יש שני פיאט פנדה 4 על 4 שאני מכיר אחת שייכת לבחור שעובד במסוף מטען בבן גוריון וחונה שם כל יום בשעות העבודה בצבע כחול. יש עוד אחת לבנה שחונה בשעות היום בחניון מגדלי הנביאים בחיפה.

עד כמה שידוע לי אתה לא טועה

היא היתה חונה ביום באיזור התעשיה של חדרה ליד מפעל אליאנס ...

הבעלים שלה הוא בעל מוסך באיזור , לא יודע מי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יש שני פיאט פנדה 4 על 4 שאני מכיר אחת שייכת לבחור שעובד במסוף מטען בבן גוריון וחונה שם כל יום בשעות העבודה בצבע כחול. יש עוד אחת לבנה שחונה בשעות היום בחניון מגדלי הנביאים בחיפה.

אני מדבר על פנדה כחולה-תכלת שהיא 4X4 וחנתה קבוע איפה שציינתי...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני מדבר על פנדה כחולה-תכלת שהיא 4X4 וחנתה קבוע איפה שציינתי...

הייתה למוסך קרול בחדרה אחת כזו

4x4

ושכונת חפציבה בחדרה היא שכונה של תימנים

(הייתה שם חיפושית שנת 76 חלודה לחלקים דרשו עליה 7K )

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
הייתה למוסך קרול בחדרה אחת כזו

4x4

ושכונת חפציבה בחדרה היא שכונה של תימנים

(הייתה שם חיפושית שנת 76 חלודה לחלקים דרשו עליה 7K )

היתה פנדה 4X4 שחנתה שנים בחניה מקורה בקוטג' ליד תחנת הרכבת של הרצליה. הפנדה נעלמה לפני שנה בערך...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...