Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קופה 4 ציל' T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה המחיר שהם נסחרות בתב'לס (ביחס למחירון לוי יצחק.) ??

ברור לי שהכל יחסי למצב הרכב , אבל בהתחשב בעובדה שלרובם יש נגיעה בשלדה ורובם ממוצעות במצבם המכני..

תודה.

ל 16V בממוצע כ 10-12 מעל זה בסדר. ל 20V אפשר [וצריך] לשלם יותר. באיזור ה 15-16 מעל.

אגב עומר, אותה נגיעה בשלדה לא צריכה להיות פקטור מבחינת הקונה. לא מדובר פה בפגיעות קשות. בקופה קצה השלדה ממש מנשק את הפגוש הקדמי , כך שגם פגיעות רכות של פגושים מעקמים שם את העסק קצת. אבל זה לא צריך להרתיע אף אחד. למרות שאצלי אין [בינתיים] , זה לא היה מונע ממני לקנות אחת בכל מקרה.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר,אני מקווה שאתה לא הוזה על ביטוח מקיף לרכב.

אין סיכוי,כל החברות לא מוכנות מכיוון שזה רכב "מועד לפורענות" והבודדות שמסכימות נוקבות בסכומים בדולרים...

קח בחשבון.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
עומר,אני מקווה שאתה לא הוזה על ביטוח מקיף לרכב.

אין סיכוי,כל החברות לא מוכנות מכיוון שזה רכב "מועד לפורענות" והבודדות שמסכימות נוקבות בסכומים בדולרים...

קח בחשבון.

תומר

זה לא מה שקורה עם חברים שלי..

רובי??

סקאלי?

אם ייראו אשמח אם הם ייתנו נתונים מדויקים..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני משלם 2700 ש"ח מקיף ו1525 חובה (בדקתי עכשיו).

אני נהג מעל גיל 24 ללא עבר של תאונות וכדומה שמעלה את הפרמיה .

גילוי נאות : הביטוח הוא ל2 נהגים בלבד תוספת של נהג חדש צעיר או שכל אחד יכול לנהוג ברכב אכן מייקר את העלות של הביטוח בצורה משמעותית ולא משתלמת.

לדעתי חייב מקיף לרכב כזה גם משום ש הרבה ריסקו את הקופה שלהם או עשו איתם תאונות שאפילו הקלות כללו שלדה כיוון שה קורות נמצאות ממש בטמבון וגם מכיוון שיש הרבה ונדליסטים שקשה להם לראות רכב כזה מהמם ולא לשרוט אותו וכמובן תיקון של מנוע או גיר יכול להגיע סכום של 5 ספרות ללא שום בעיה .

פורסם

אין בעיה.

כנראה שאני ייעשה בדק בית חוזר,אני לוקח את דבריי חזרה.

תומר

נ.ב- אודה באם תוכלו להוסיף פרטים(עוד יותר טוב אם בפרטי)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בזמנו שילמתי על אותה קופה של רובי 2500 למקיף ו-1500 לחובה.

נהג יחיד מעל 24 ללא תביעות.

הבעלים הקודם שילם כ-6000 ש"ח בשנה בגלל תביעות רבות.

MCS 2008

פורסם
בזמנו שילמתי על אותה קופה של רובי 2500 למקיף ו-1500 לחובה.

נהג יחיד מעל 24 ללא תביעות.

הבעלים הקודם שילם כ-6000 ש"ח בשנה בגלל תביעות רבות.

אז ניתן להבין, שהרכב של רובי כבר עבר פחח או שניים בחייו... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

1. מנוע ה- 16V טורבו הופיע לראשונה בלנצ'יה תמא ולא באינטגרלה כמו שמשום מה מקובל לחשוב.

2. אני לא רואה סיבה לשלם מעל המחירון (10K מעל ?!? למה??) עבור פיאט קופה. בטוח לא עבור ה- 16V. בשביל 20VT שמורה, אולי כן.

פורסם

זה לא רלוונטי איפה הוא הופיע קודם, ממילא מנוע ה 16V עבר בין 90-93 כמה אבולוציות בקישקעס שלו. הפיאט קופה קיבלה את המנוע ששימש את הלנצ'יה דלתא אינטגרלה באותם השנים. העיקר ה DNA מוטמע במכונית , כל השאר לא מעניין.

לגביי המחיר, זה תלוי בתחזוקה . כמובן שיש קופה 16V שלא שווה לשים עליהם אגורה מעל המחירון. אבל אם מתחשבים בהיצע, בהחלט אפשר לדרוש על אחת מתוחזקת מחיר גבוה בכמה אלפים טובים מהמחירון של הוד שרלטנותו.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
1. מנוע ה- 16V טורבו הופיע לראשונה בלנצ'יה תמא ולא באינטגרלה כמו שמשום מה מקובל לחשוב.

2. אני לא רואה סיבה לשלם מעל המחירון (10K מעל ?!? למה??) עבור פיאט קופה. בטוח לא עבור ה- 16V. בשביל 20VT שמורה, אולי כן.

אתה לא רואה סיבה וזאת בדיוק הסיבה שלא תהיה לך אחת...

בדיוק כמו כל ה"מבינים" שלא מוצאים סיבה לשלם על ראלי מעל ובסוף קונים פולו או קולט באותו מחיר של ראלי +המעל... אבל קיבלו משהו שרחוק מהראלי... יש מבין??

פורסם

מתוך סקרנות, מה זמן ההאצה מ0 ל100?

ספציפית בזו או אחת מקורית ללא שיפורים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מתוך סקרנות, מה זמן ההאצה מ0 ל100?

ספציפית בזו או אחת מקורית ללא שיפורים.

לא יודע לגבי זאת .. אני רותה כמה שיותר סטנדרטית בעיניין הזה .

לא מחפש רכב דראג!

לפי נתונים של מגזין AUTOCAR 6.8

פורסם

אני מבין שאתה לא מחפש רכב דראג :)

השאלה נבעה מתוך בורות שלי לגבי הדגם הספציפי והעובדה שבחיים לא נסעתי על אחת. ואני אפילו לא ארחיב על כך שלא כל אוטו בעל זמן פתיחה טוב הוא בהכרח אוטו טוב ומהנה לנהיגה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...