Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול את המומחים שבינינו האם המגבר שבכותרת (ובחתימה שלי) יחזיק vmax10 או p2 בגישור + מורל דוטק או פוקאל V1 או שמומלץ מגבר אחר ?

התקציב הכולל למערכת הוא כ5000 ש"ח.

המערכת הייעודית כתובה בחתימה שלי ובעקרון אני רק מצפה לשמוע את המורל והפוקאל במפגש ואני אחליט מי מהשניים או רמקול אחר אם לא אוהב אחד מהם.

סאב כנ"ל,רוצה לשמוע ולהתרשם.

מגבר - אני נוסע עוד 3 שבועות לחו"ל ולכן תהיה לי גישה לדיוטי,אני רוצה לקנות את הINFINITY בהתחשב בשאלה שלמעלה.

רדיו דיסק - קלריון 646MP או הפנסוניק שבחתימה.

תודה רבה לעוזרים.

בברכה,מושיק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רציתי לשאול את המומחים שבינינו האם המגבר שבכותרת (ובחתימה שלי) יחזיק vmax10 או p2 בגישור + מורל דוטק או פוקאל V1 או שמומלץ מגבר אחר ?

התקציב הכולל למערכת הוא כ5000 ש"ח.

המערכת הייעודית כתובה בחתימה שלי ובעקרון אני רק מצפה לשמוע את המורל והפוקאל במפגש ואני אחליט מי מהשניים או רמקול אחר אם לא אוהב אחד מהם.

סאב כנ"ל,רוצה לשמוע ולהתרשם.

מגבר - אני נוסע עוד 3 שבועות לחו"ל ולכן תהיה לי גישה לדיוטי,אני רוצה לקנות את הINFINITY בהתחשב בשאלה שלמעלה.

רדיו דיסק - קלריון 646MP או הפנסוניק שבחתימה.

תודה רבה לעוזרים.

בברכה,מושיק.

אולי עדיף תביא מגבר מחו"ל? לאן אתה טס?

האינפינטי הוא לא יותר ממגבר טוב במחיר טוב (200$)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

עצה ממני: אל תהיה נעול על רכיבים על ההתחלה! אלא אם כן באמת ושמעת אותם, ראית אותם פועלים (ואני מדבר על כל הרכיבים) ובאמת התרשמתם מהם. תילך,תשמע,תחכים ורק אז תקנה לך מערכת. 5K זה סכום למערכת טובה שאתה תאהב, אבל אל תהיה נמהר. תיקח את הזמן.

אני אישית הייתי נמהר וחוץ מהמגבר שלי החלפתי הכל (או יותר נכון מתכוון להחליף הכל-רק הסאב נשאר אצלי עדיין, אבל הוא גם למכירה :-D ). לכן הוצאתי יותר מידיי כסף ממה שהייתי אמור להוציא, כי כל פעם השתדרגתי והשתדרגתי, למרות שזה בסדר להשתדרג עם הזמן אבל לא כמו שאני עשיתי, כי פשוט קניתי דברים שלטעמי (ולרבים טובים ותיקים ואחרים) הם זבל (אחרי חודש וחצי שהמערכת פעלה כבר השתדרגתי).

מקווה שהבנת את המסר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

$DRAGSTER$

אני טס לטורקיה,אני לא מעוניין להביא מ"ארץ הזיופים" שום דבר שאפילו דומה למשהו שאינו עשוי 100% כותנה ! ! !

האם האינפיניטי עומד בהצהרות ? זה מספיק לי.

שומאכר

בקשר להתרשמות אני מסכים במאה אחוז.

ועכשיו בקשר לכל רכיב:

מגבר - אני לא מאמין שצריך להתרשם ויזואלית מהמגבר,ממש לא מעניין אותי איך הוא נראה.

הדבר היחידי שמעניין במגבר הוא שיעמוד בהצהרות שלו.

רדיו דיסק - אני מעדיף איכות על פניי ויזואליות,מה גם שדגמים של פיוניר מושכים את העיניים הרבה יותר מקלריונים מסויימים.לדוגמא הקלריון שאני רוצה אותו בשלב זה מכוער בהרבה מידידו בפיוניר

(6850) שיפה לדעתי פי 10. עדיף מכוער וקיים מאשר יפה וגנוב.

רמקולים - אין מה לדבר.חייב לשמוע,אני אגיע למפגשים ואשמע את הפוקאל והמורל ועוד רמקולים אחרים.

סאב - גם כן כנ"ל כמו הרמקולים.

ולשאלתי שעדיין לא קיבלה תשובה.

האם מגבר כגון האינפיניטי/JBL המפורסמים או המאק אודיו/פולס יחזיקו סאב של 400WATT +- בגישור + מורל דוטק/פוקאל V1 ??

האם יש מגבר מומלץ אחר שנכנס בתקציב ?? **עד 1300-1400 למגבר**

פורסם

כשאמרתי לך תבדוק ותתרשם לא התכוונתי מבחינת "הלוק" של הרכיב אלא התכוונתי מבחינת הסאונד! למשל אצלי היה לי HU של JVC דגם KDG310- שהוא דרך אגב ממש מכשיר טוב אבל מאוד מאוד מאוד בסיסי, ועכשיו למרות שהחלפתי אותו לפיוניר 4850 מהדגמים החדשים (שהוא גם כן מכשיר דיי בסיסי, בעל הרבה יותר פונקציות מה-JVC אבל עדיין מכשיר נחמד ולא יותר) היה שיפור ניכר בסאונד,אפילו שההבדלים לא כאלה גדולים!

מה שרציתי שתבין הוא שאתה צריך להתרשם מהאיכות של הרכיב, כי אכן אם תקנה מגבר זה ותחבר אליו קומפוננט מסוים ותקנה מגבר אחר (ו שתיהם באותו מחיר) ותחבר אליו את אותו הקומפוננט אז הוא יישמע לך יותר איכותי ויותר טוב. זאת הכוונה שלי הייתה, ולא חלילה להסתכל על איך שהוא נראה! אני לא קניתי את הפיוניר שלי או את המגבר רוקפורד שלי כי הם נראים טוב, אלא קניתי כי לטעמי הם מספקים ויספקו אותי, ומספיקה לי האיכות שלהם.

מקווה שהבנת את המסר, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא בטוח שכל בעל חנות יסכים להעמיד לי סט של רמקול מסויים בתוך האוטו ואז להחליף מגבר עד שאני מוצא את הצליל שאני הכי אוהב.

אם יש לך שם של אחד כזה ומספר טלפון אני אשמח מאוד מאוד לקבל אותו.

נ"ב - את המסר הבנתי,השאלה היא איך מוציאים את זה לפועל.

בברכה,מושיק.

פורסם

מוציאים לפועל במפגשים. אתה מברר עם בעל רכב מסוים מה הרכיבים שלו, נכנס, שומע, מתרשם, יוצא ועובר לאחרים וכך הלאה. הבנת? פשוט מאוד. ואל תדאג, החבר'ה פה ייתנו לך לשמוע את המערכות שלהם.

ודרך אגב, רכיבים כמו שלך יש להרבה חברי פורום (הסאבים, הקומפוננט, ה-HU, רק בקשר למגבר אני לא יודע)

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצויין.

גיא,תודה רבה על התשובות.

רק לשם ההבהרה - הרכיבים שבחתימה עדיין לא שלי,אם אני אתרשם מהם לחיוב במפגשיי הפורום שאגיע אליהם אני ארכוש אותם! כרגע הם בגדר "חלום" :p :P

פורסם

אתה יכול הרשות לעצמך לעלות בהשקעה ? ושאלה שניה האם אתה מוכן לייבא מחו"ל , אם כן אולי יש לי תשובה טובה בשבילך

רק תקח בחשבון שמדובר על יותר מ7.5 K

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני יכול למשוך את החשבון מעט ללמעלה,אבל איני מוכן לייבא מחו"ל.

הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות.ולהתחיל לשלוח מוצרים פגומים/מקולקלים/או כל סוג תקלה אחרת לחו"ל לא בא בחשבון.

מה קורה עם אחריות מחו"ל ?!

פורסם
אתה יכול הרשות לעצמך לעלות בהשקעה ? ושאלה שניה האם אתה מוכן לייבא מחו"ל , אם כן אולי יש לי תשובה טובה בשבילך

רק תקח בחשבון שמדובר על יותר מ7.5 K

בברכה יהודה

יהודה,אני מוכן לייבא מחו"ל,השאלה שלי היא בקשר לאחריות.יש שירות מעבדה בארץ ? או שצריך לשלוח מכשיר לחו"ל ?!

בקשר לתקציב.ניתן למתוח אותו מעט,עד ל7.5K אין סיכוי.אולי עד ל6K וזה גם אם אני אמצע עבודה בזמן הקרוב.

מנסיון אני יכול להגיד לך של ה7541A מרים בצורה יפה מאוד אתP2

:-P

מגבר טוב מאוד וסאב מדוייק להפליא (אני בקטע של SQ ולא של SPL )

אין חכם כבעל נסיון.תודה על התגובה.

פורסם

הINFINITY אכן מגבר חזק אבל כמו JBL עם איכות לא גובה המגבר המדובר זהה בנתונים למגבר JBL75.4 ואם אני לא טועה אפילו מרכיבים את שניהם באותו מפעל ושניהם מסופקים ע"י ניופאן בארץ בשביל מערכת סבירה המגבר יספק אותך יפה ואין צורך לצאת בהשקעות גדולות אבל עם תרצה אי פעם לעלות ברמה השימעה תצטרך להחליף אותו אז כך בחשבון

פורסם
הINFINITY אכן מגבר חזק אבל כמו JBL עם איכות לא גובה המגבר המדובר זהה בנתונים למגבר JBL75.4 ואם אני לא טועה אפילו מרכיבים את שניהם באותו מפעל ושניהם מסופקים ע"י ניופאן בארץ בשביל מערכת סבירה המגבר יספק אותך יפה ואין צורך לצאת בהשקעות גדולות אבל עם תרצה אי פעם לעלות ברמה השימעה תצטרך להחליף אותו אז כך בחשבון

הוא לוקח את זה בחשבון אבל המערכת שלו שווה "רק" 5K ככה שהמגבר מצוין למערכת בסדר גודל כזה. לא מדובר כאן על מערכת ברמת היי אנד ואפילו לא קרוב לכך (בלי לזלזל).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה אפשר לדבר על הג'י.בי.אל ואחיו התאום האינפיניטי? :roll:

מגבר זול וטוב. את הרכיבים שלך הוא יחזיק יפה מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...