Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני אגיע למפגשים ואני מתכנן לשמוע מכל הבא ליד/אוזן!!

לפני שאשמע מערכות כאלה ואחרות לא ארכוש דבר,קיבלתי את המסר והבנתי את ההגיון.צודקים במאה אחוז.תודה.

אם אתם אומרים שהאינפיניטי יחזיק,אז אני מאושר :)

בברכה,מושיק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי במקרה מותקנת כמעט המערכת הזו :D

לי יש את ה JBL שמגביר דוטק ו VMAX 10 ... רק שלי יש את הפיוניר 880 במקום הקלריון .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
דבר ראשון אני מתנצל, לא התעלמתי ממך משום מה לא יצא לי לענות דווקה בתרד' הזה יהודה,אני מוכן לייבא מחו"ל,השאלה שלי היא בקשר לאחריות.יש שירות מעבדה בארץ ? או שצריך לשלוח מכשיר לחו"ל ?!את המגבר אנני יודע בוודאות , למרות שאני יודע שמייבאים סאונדסטרים , ולגבי הקלריון אני חושב שאולי הם יטפלו בו אבל זה יעלה לך

בקשר לתקציב.ניתן למתוח אותו מעט,עד ל7.5K אין סיכוי.אולי עד ל6K וזה גם אם אני אמצע עבודה בזמן הקרוב.

אין חכם כבעל נסיון.תודה על התגובה.

לגבי ההמלצה , הייתי הולך על מגבר סאונדסטרים טרנטולה TRA680 הוא מוציא 85wrms אבל הוא בליגה אמיתית אחרת , הוא צריך לעלות כאן כ1800 ש"ח ולגבי הר"ד הייתי מציע את ה765 להביא מחו"ל הוא יעלה גם כ1800 וממה שבדקתי בסאונדומיין הוא 24 ביט

בנוסף לכך היתי הולך לשמוע אצל צ'יפר את האטון RS

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אצלי במקרה מותקנת כמעט המערכת הזו :D

לי יש את ה JBL שמגביר דוטק ו VMAX 10 ... רק שלי יש את הפיוניר 880 במקום הקלריון .

אני אשמח לשמוע את המערכת שלך במפגש !!

היכן אתה גר ? על איזה רכב המערכת מותקנת ?

לגבי ההמלצה , הייתי הולך על מגבר סאונדסטרים טרנטולה TRA680 הוא מוציא 85wrms אבל הוא בליגה אמיתית אחרת , הוא צריך לעלות כאן כ1800 ש"ח ולגבי הר"ד הייתי מציע את ה765 להביא מחו"ל הוא יעלה גם כ1800 וממה שבדקתי בסאונדומיין הוא 24 ביט

בנוסף לכך היתי הולך לשמוע אצל צ'יפר את האטון RS

בברכה יהודה

לפי דבריךאני מבין שהטרנטולה הוא בליגה אחרת מהרביעיה המפורסמת

(JBL,INFINITY,PULSE,MAC AUDIO) .

לגבי הייבוא מחו"ל של ה 765 . 1800 ש"ח אצלי ביד או לפני שחרור ??

בקשר לצ'יפר,אני מעדיף להגיע למפגשים ולעשות "שמיעה מרוכזת" :)

תודה רבה,מושיק.

פורסם

לגבי הייבוא מחו"ל של ה 765 . 1800 ש"ח אצלי ביד או לפני שחרור ??

תודה רבה,מושיק.

אני מאמין וגם כמעט בטוח שהוא התכוון שב-1800 ש"ח וה-765 אצלך ביד, אחרת הוא היה רושם לך 1800+מכס+עוד כמה בילבולי שכל של ארצנו=סכום מסויים(לפי ההערכה שלו), וגם כנראה לא היה ממליץ לך עליו אם העלות שלו הייתה כזאת גבוהה (אם זה 1800 לפני שיחרור כפ שרשמת אתה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ל765 יש חיבור של USB ? או של AUX ?

עם חיבור AUX אני יכול לחבר MP3/אייפוד ?

1800 שקל זה מחיר טוב למכשיר הנ"ל למרות שאני צריך להגדיל בשבילו את התקציב.יש עוד זמן עד שמסע הקניות יתחיל אז נחשוב על זה כבר בהזדמנות אחרת.

את הטרנטולה ניתן גם להביא מחו"ל ? או שלא שווה ?

פורסם

מושיק,

באמת הכי טוב שתגיע למפגש ותשמע מערכות. כתבתי לך כבר שהאינפיניטי נותן תמורה מעולה ביחס לעלות 200$ (בדיוטיפרי). אתה מוזמן לשמוע את המערכת שלי ברכב, הרבה התלבטיות זה יפתור לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מושיק,

באמת הכי טוב שתגיע למפגש ותשמע מערכות. כתבתי לך כבר שהאינפיניטי נותן תמורה מעולה ביחס לעלות 200$ (בדיוטיפרי). אתה מוזמן לשמוע את המערכת שלי ברכב, הרבה התלבטיות זה יפתור לך.

שלו.

למה אתה תמיד מביא את המערכת שלך לדוגמא? היא עד כדי כך טובה? :wink:

גם אני כבר רוצה לשמוע את המערכת שלך (כמו שכולם תמיד רושמים עליה רק דברים טובים), ואולי גם לי זה יפתור כמה התלבטויות :lol: .

וכמו ששלו הציע כמובן שלאוזן בעיניין אודיו לרכב אין מחליף. גם לא עין. אפילו לא קרוב.

תבוא,תשמע,תחכים ותעשה את השיקולים שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא,

גם אתה מוזמן לשמוע את המערכת אצלי ברכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לפי דבריךאני מבין שהטרנטולה הוא בליגה אחרת מהרביעיה המפורסמת

(JBL,INFINITY,PULSE,MAC AUDIO) .הטרנטולה הוא בגדר של מגבר היי אנד לעניים , זה מתקרב לרמה של זאפקו (אולי בגלל שZED תכנן אותם ) וכרגע הם מציאה

לגבי הייבוא מחו"ל של ה 765 . 1800 ש"ח אצלי ביד או לפני שחרור ?? ביד

לא נראה לי שמישהו יש לו את האטון ברכב . אוגי המליץ עליו בחום , ואני יודע שיש להם סדרה של וופרים שנחשבים בין הוופרים הכי טובים , כך שמומלץ לשמוע

תודה רבה,מושיק.

בברכה ושבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין קשר ממשי בין מגברי הטרנטולה הישנים (שתוכננו ע"י ZED AUDIO) לבין מגברי הטרנטולה החדשים.

הטרנטולה ה"קלאסיים"

100_1524sm.jpg

מגברי הטרנטולה החדשים

tarantula2-lg.jpg

מגברי הטרנטולה החדשים נותנים, על הנייר לפחות, תמורה טובה למחיר. אבל, אם אתם נתקלים במכירה בEBAY של טרנטולה דור קודם כדאי להצטרף למכירה ולנסות לשים יד על אחד.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

OOGEE,האם יש לך איזשהו נסיון עם מגבריי הטרנטולה ? האם הם עדיפים על מגבריי דיוטי פרי ?

אני מאמין שלמישהו מהפורום יש את הטרנטולה החדש והוא ישמח להציג (להשמיע) אותו באיזה מפגש.

מישהו ??

פורסם

הטרנטולה הוא סידרה גבוהה של סאונדסטרים.

אני לא ראיתי את הדור החדש של הטרנטולה בחנויות בארץ אך אין לי יותר מידי זמן בתקופה האחרונה להתעסק עם שידרוגי אודיו כך שיתכן שהוא אכן נמכר בארץ.

על הנייר, מדובר במגברים עדיפים על הJBL/אינפיניטי מהדיוטי. אם יש לך גישה לרכישה בארה"ב יש לא מעט אופציות אחרות - תלוי בדרך הרכישה והמיקום בארה"ב.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם כבר מדברים על הסאונדסטרים טרנטולה, יש מישהו יודע אם אפשר למצוא בחנויות את הטרנטולה מהדגמים הישנים, אני מחפש כבר הרבה זמן את המגבר הזה (4 יציאות ) ולא מצאתי .

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...