Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטיח הרצפה הוסר ולפני שחושבים לשים שטיח חדש רואים את הבידוד הישן והגמור לגמרי שמתפורר בידיים!

יש מעט מאוד נק' חלודה מתחת לשטיח וברצוני לטפל בנק' אלו שלא יתרחבו לאורך השנים, מה הצורה הנכונה לטפל בהן? וכמו כן מה החומר המומלץ לשכבת בידוד הרצפה ואיפה ניתן להשיג?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לחבר שלום

שפשף את נקודות החלודה בעזרת נייר 120 מרח מעט ממיר חלודה של טמבור (רק על החלודה) ויסוד לפי בחירתך

ניתן לקנות יריעות בידוד העשויות זפת, ההדבקה תתבצע עי הסרת נייר הדבק מעל היריעה ותוך כדי שימוש בפן הדבקת היריעה לפי קמורי פח הרצפה

חומרים "טופקולור" יצחק שדה בתל אביב בקש את אלי עלות בין 300 עד 500

יגאל

פורסם

תודה רבה יגאל! עזרת לי מאוד!

ועוד משהו אם הגענו לשלב הזה, איך נקרא החומר ממנו עשויים לרוב שטיחי הרצפה והיכן ניתן להשיג? ברצוני לשים שטיח אדום (פנים הרכב יהיה אדום, לפחות זה התכנון), והאם ניתן לבוא לרפד או בעל מקצוע שמתעסק בזה, להביא לו את שטיח הרצפה הישן ולבקש שיכין לי כזה חדש?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שטיחי הרצפה לרכב עשויים מסיבים עמידים יותר לשחיקה ולדהיית הצבע, ומספר וצפיפות הסיבים הוא גבוה יותר,הכוונה היא שחומר טוב לשטיחים לרכב אין בישראל ואם יש המחירים יהיו אסטרונומים

השטיח לרכב אמור להתאים בקימוריו לרצפת הרכב ,שטיח יצוק מסוג זה תמצא בחברות בחו"ל המתמחות בשטיחים לרכב המחירים הם בין 120 ל250 דולר

יגאל

פורסם

יגאל אתה חושב שלרפד לא יהיה חומר לשטיח של הרכב?

כנראה שהשטיח רק נראה פשוט... אולי יש חומר שונה העמיד באותה צורה +- הרי לא כל השטיחים אותו דבר אלה יש כמה סוגים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השטיח שיתפר עבור מידות רכבך יהיה מכמה חלקים ,בעוד שהשטיח היצוק יהיה יחידה אחת הומוגני ויפה וכמובן יחמיא לקמורי רצפת הרכב ללא חיבורים בנוסח שטיחים ביתיים

עלות תנוע מ1000 ועד 2500 לשטיח בתפירה בארץ תלוי בסוג החומר

יגאל

פורסם

באתי לומר שהמחיר לא משנה אבל... 2500 ש''ח לשטיח?! אוי ואבוי לי... (נחיה).

טוב צריך להתקשר לכמה רפדים לברר...

תודה רבה רבה לך! עזרת לי המון עם המידע!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...