Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה די רצינית

הרכב הינו פולו 1000סמ"ק שנת 98 גיר רגיל

אני מצמיד תקלא'צ לריצפה ומשלב לרוורס אך אחרי חצי מטר שהאוטו נוסע ההילוך "משתחרר" ושומעים חריקה כזאת

לפעמים נדרשים כמה פעמים עד שההילוך נכנס כראוי ולפעמים ישר בפעם הראשונה זה עובד טוב

שאלתי במוסך שקניתי ממנו את הרכב ואמרו שזו מחלה ידועה של רכבי פולו

חשבתי ללכת למוסך מורשה אך חוששני שהם יוציאו אותי בנזק על הגיר ויעשו עלי קופה של "הנה פראייר יאללה בואו נעשה עליו משכורת חודשית היום" :(

תודה מראש לעוזרים ובברכת שבת שלום לכל הפורום המגניב הזה! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זו מחלה של המוסכניק כנראה.

בכול מקרה התופעה שאתה מדבר עלייה לא אמורה לקרות, אבל כנראה שיש לך בעיה בגיר גש למוסך אחר לצורך איבחון.

מאיפה אתה בארץ ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10: אני מצפת

פולו,גולף : אכן יש מין רעש גרררר כזה...

יש בקריית שמונה מוסך מורשה (מוסך הבשן) פולקסווגן אך שמעתי עליהם רבות שהם גרועים והנני מפחד לצאת בנזק גרוע...:(

המלצות?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
האם תמיד כשאתה מתחיל לנסוע אחורה, ההילוך קופץ לניוטראל ?

או שזה קורה רק לפעמים ?

כמו שאמרתי לפעמים ההילוך נכנס חלק ואין רעשים :) כך שכן זה קורה רק לפעמים...

אגב זה לא קופץ לניוטרל (לא לפי איך שאני מסתכל על המוט הילוכים בכל אופן..)ההילוך פשוט לא משתלב כראוי

אולי עדיף לחפש מוסך שמתמחה בגירים?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

לפי דעתי, אין לך שום בעיה עם הגיר.

גם לי יש את הרעשים האלה כבר 5 שנים.

כאשר אתה רוצה לשלב להילוך אחורי, אל תיגע בדוושת הגז בכלל.

רק אחרי שהרכב יתחיל לזוז, תתחיל ללחוץ על הגז.

אתה לא צריך מוסך ולא כלום.

פורסם

אני לא נוגע בגז בכלל...אדרבא אני משחרר קלות (אחרי ששילבתי הילוך) את הקלא'צ ונותן טיפה גז ע"מ שהרכב יתחיל לנסוע אחורנית..

לפי מה שאתה אומר עדיף לעזוב את הרכב כך ולא לגשת למוסך וכו'...רק הנני מקווה שזה לא יוביל תקלה אחר תקלה עד שזה יגיע למצב רציני :|

תודה בכל זאת :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

תופעה מוכרת ברכבים האלו ואיננה מהווה שום בעיה כל עוד ההילוך לא קופץ החוצה.

אם אתה משלב לרוורס ובזמן השילוב יש חריקה בצע כדלהלן (עובד תמיד):

1. עצירה מוחלטת.
  2. שלוב להילוך ראשון והחזק את הקלאץ לחוץ.
  3. הוצאה מראשון, השהייה קצרצרה בניוטרל ושילוב לרוורס.
  4. אם אתה לא מצליח להכניס לרוורס שלב שוב לראשון, שחרר קלאץ' עד לנקודת מגע (שהאוטו יזוז טיפה) ואז לחץ קלאץ' והכנס לרוורס.

כל הסיפור אוליי נראה מייגע בכתיבה אך תאמין לי שאני כבר מתוך הרגל קודם כל מכניס לראשון ואז לרוורס. זה עובד יופי ובא בטבעיות. כבר שמעתי את זה מהרבה בעלי פולקווסגנים.

למיטב ידיעתי הנ"ל נובע מהתנהגות תקינה של הגיר (דפוקה אך תקינה), אם מוסך רון או מישהו אחר ישפוך אור על העניין נקבל גושפנקא.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הבעיה היא במערכת העברת ההילוכים(שטנגות) בפולו ישנם 2 בוקסות ומזלג שנשחקים ויוצרים בעיה בהעברת הילוכים.

האם יש גם חופש מוגזם בידית ההילוכים?

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה של קפיצת ההילוך החוצה ברוורס לא שכיחה ברכב הנל ,צריך לוודא שאכן ההילוך נכנס ומשתלב עד הסוף תיתכן בעיה בהפעלה (בוקסות כבלים כוון)אתה צריך שמישהו שמבין יבדוק את זה כי נסיעה במצב הזה יכולה לגרום לנזק בילתי הפיך לגלגל הרוורס .

בנוגע לחריקה קלה בשילוב זה נורמלי ויש להמתין שניה לפני השילוב לרוורס (סיחרור של הגל)אבל בטיפולים השיגרתיים ברכב צריך להציק למכונאי שלא ישכח לבדוק שמן גיר ,הגירים האלה סובלים מנזילות ומאד רגישים לנסיעה ללא כמות שמן מספקת.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...