Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבועים שאני עם קומפרסים של תה צמחים אורגני שגדל לצלילי בטהובן ומרק קוריצה מרוב לחץ :shock:

הבן אדם עובר לקויל אובר מקצועי, העלאת הספק, שידרוג תוכנה של האלדקס, גאנט 17 אינטש ועוד.....בקיצור משקיע את השושנה :-D

בקיצור אני מתכנן או להעיף את הרכב או לבקש משראל שישבור לי את הרגל עם נבוט כדי שיהיה לי תרוץ לא להתפדח :shock:

ברשד תהיה רגוע ,בשבילך מספיקה קונטסה "קומפיטישיין":wink:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתם לי ???

הייתי חסר לכם ???

מצטער שאני מגיב באיחור !!!

לגבי הקליאו ספורט - הת'רד הזה הוא על לאון ולכן לא אגיב, רק לגבי האמינות כדאי להתייעץ שוב עם שראל (שהוא כבר לשעבר ...) וגם עם מר ברשד שעסוק בכיסוי החובות בגלל ה"אמינות"

לגבי הלאון, נכון, שידרגתי את המתלים וההתנהגות, אבל זה בגלל שאני פסיכי, בסה"כ זו לא מכונת הרדקור, לא STI, לא EVO וגם לא קליאו ספורט, אבל בתור חבילת 4 דלתות אמיתית (וסובארו לא כזו) אין לה מתחרות !!! , לא באיכות, לא בנוחות (4 דלתות = ילדים בד"כ)תשמיצו, תקשקשו, תהללו או תקטלו את ההתנהגות, הרכב מהיר מאד (ועוד יותר עם שדרוג הספק זול להפליא) חזק מאד בכל טווח הסל"ד, מערכת בלימה נהדרת ומקצועית (דווקא ב 4X4) עם דיסקים ענקיים וכפולים קדימה (וגם מאחור) ESP ניתן לביטול מלא !!!, היגוי טוב + (וטוב יותר עם הגדלת קסטר וקמבר קטנות)

מר ברשד מכיר אותי, היו לי כבר לא מעט מכוניות ספורט, לא מעט אופנועי כביש מוטרפים, טרקטורונים וג'יפים, הלאון הוא אחד הכלים שאני אזכור לטובה !!! אפילו לא בצחוק !!!

טל (כח-סוס) ומר ברשד, אני מכיר במקרה את שניכם - רדו מהעץ, גם של ההשמצות וגם של ההתנגחויות, גם הקליאו וגם הלאון הם מהכלים הבולטים בקטגוריה, כל אחד בקטגוריה שלו.

שראל, ברוך בואך לממלכת הגרמנים :-P בקרוב גם ל VAG ???

*עריכה*

אתם יודעים למה לא הגבתי ? כי אני לא נכנס יותר לCF, למה ? כי כל דיון כאן הופך לתפילות הלל לקליאו ספורט או למאזדה מיאטה, כל השאר ננעל או נמחק

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כשתתחיל להשתמש ברכב נדבר, בינתיים אתה עוד צריך להכיר את הרכב (אחרי 20K ק"מ)......

דרך אגב גלשתי פעם בפורום VAG, ואני לא רוצה לחזור על מה שאתה אמרת אבל אני מסכים עם כל מילה שלך. :-(

אכן אני מכיר אותך !!! בגלל זה שראל מפסיד כל פעם בהתערבויות, אני במקומך הייתי משקיע בשראל ארוחה על הכיפאק ומסביר לו שעם ברשד לא כדאי להתערב כשמדובר בך :shock: .

באידיש יש משפט נחמד ..."אם זה לא היה הבן שלי הייתי צוחק"

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בקשר לארוחה של שראל - מגיעה לו ארוחה עליי, רק בגלל האומץ על הרכישה האחרונה !!!

בקשר לשאר - אני מניח שאתה מכיר אותי יותר מיום, שנה, עשור ואפילו יותר מ2, כך שאתה יודע שאני תמיד "לומד את הרכב שלי" , מה לעשות, יש לי כמה ואני מג'נגל ביניהם 8) , זה שאני לא מתייצב למטווח לא אומר שהרכב נח, בנתיים הוא צובר קילומטראז' בקצב מדאיג :shock:

איך אתה אומר ? : C U BAADEN - ותתכונן לקבל בראש :evil:

לאון-4\KONI\EIBACH\ABT

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בקיצור, זה נהיה שרשור זבל.

C U BAADEN

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...