Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף למתקין על. גם אני לא.

היחיד מסדרת ה Z ששוה הוא Z2200 וגם הוא בעיקר כמגבר לסאב או לסט פשוט ולא נציל במיוחד.

או לתחרות SPL .

פורסם
R&Y שווה לPHASE ??

טוב זאת הבדיחה הכי עצובה ששמעתי בחיים שלי.

R&Y זה זבל אוקיי ? פשוט זבל. רכיבים שעשויים מגללים של פרות ולא יותר.

איך אתה משווה בכלל ?! שב בשקט BikerBoy !!!!!!!!!

לא רמזתי בהודעה שלי שהוא צודק רק אמרתי שחובת ההוכחה היא עליו, בדיוק כמו שחובת ההוכחה כרגע בנוגע למאק והפולס היא על קורווין שממשיך לטעון שלמרות שהמרכב הפנימי הזהה המגברים אינם זהים בהספק ובאמינות.

לך תדע אולי ביום מן הימים נגלה איזה מרכב משותף לPPI ו FIRST AUSTRIA :lol: .

MX-5 NC

פורסם

היחיד מסדרת ה Z ששוה הוא Z2200 וגם הוא בעיקר כמגבר לסאב או לסט פשוט ולא נציל במיוחד.

או לתחרות SPL .

נמק והסבר איך קשור המגבר לתחרויות SPL?????????????????????

פורסם
טוב לדעת, יהודה תודה שהבהרת את זה בלי צורך לקרוא את כל התר'ד.

ולויכוח שלנהו יהודה לא הייתי קונה אף אחד מהמגברים הנ"ל.

שבת שלום.

או לתחרות SPL .

ולמי שיש 1300 שקל לקנות מגבר ורוצה חדש מה הייתם ממליצים ?!

מה ההבדל בין הJBL לINFINITY לMAC AUDIO ?

הרי אף אחד ממכם לא בדק אחד אחד על המערכת שלו והגיע למסקנה חד משמעית שאחד מבין השניים עדיף !!!

עד שתוכיחו אחרת ותתנו אופציות אחרות מבלי סתם להגיד "לא הייתי קונה",אל תעשו הרבה רעש.

בברכה,מושיק.

פורסם
ולמי שיש 1300 שקל לקנות מגבר ורוצה חדש מה הייתם ממליצים ?!

מה ההבדל בין הJBL לINFINITY לMAC AUDIO ?

הרי אף אחד ממכם לא בדק אחד אחד על המערכת שלו והגיע למסקנה חד משמעית שאחד מבין השניים עדיף !!!

עד שתוכיחו אחרת ותתנו אופציות אחרות מבלי סתם להגיד "לא הייתי קונה",אל תעשו הרבה רעש.

בברכה,מושיק.

מושיק,

אני מקווה שהתשובה שאני אכתוב לך כאן, תספק אותך ותסכם את מה שנאמר כאן בדיון.

1. מגבר ה - JBL GTO75.4 ומגבר האינפיניטי 7541A הם מגברים זהים לחלוטין!!!

2. הדברים שנכתבו ע"י תמיר .א. בתרד הזה לגבי הזהות בין המאק אודיו Z4200 והפולס אודיו BA4400, מקובלת עלי לגמרי ומבחינתי הם מגברים זהים לחלוטין!!! לספקנים, שעדיין קשה להם לקבל את הקביעה הזאת, תביאו לי את 2 המגברים הנ"ל ואני אשמח לבצע להם בדיקת הספק ולפרסם את התוצאות של הבדיקה בפורום.

3. מכיוון שהנתונים של ה - JBL/אינפיניטי והנתונים של ה - מאק אודיו/פולס אודיו (בדגמים הנ"ל) מאוד דומים, הייתי קונה את הפולס אודיו כי הוא הזול ביותר מכולם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אנשים לא נמאס לכם לדוש באותו הדבר שוב ושוב?!? מאה פעם הוכחתם משהו וכל פעם זה חוזר חלילה כבר עשר עמודים.

תבינו תרמז..

אולי מספיק עם השטות הזאת?!

:)

יום טוב

פורסם

שלו,

תשובתך אכן סיכמה את הדיון בכמה משפטים והבהירה נושאים מסויימים,תודה.אך עדיין יש נושא שאינו ברור מספיק מבחינתי.

האם היית קונה את הפולס אודיו גם אם הייתה לך גישה לדיוטי פרי לאחד מהשניים המפורסמים

(JBL,INFINITY הידועים) ב200 דולר ??

שווה לדעתי להוסיף 200-300 שקלים ולהיות בטוח במאה אחוז שהמגבר שאתה קונה הוא איכותי (יחסית כמובן).

למרות שאיניני מבין גדול במגברים ובמערכות שמע לרכב,אני צופה בפורום כבר יותר מחודשיים וידיעותיי השתפרו. אני מסכים עם דבריו של תמיר ועד שלא יוכח אחרת מאמין שהמגברים זהים.

אך למרות זאת תמיד העדפתי להיות בטוח שמה שאני רוכש,ולא משנה באיזה נושא ותחום,יהיה המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל בסכום מסוים.

אז שאלתי אלייך היא:

לדעתך,אין טעם להוסיף אפילו שקל לג'יביאל או לאינפיניטי וכדאי לקנות את הפולס בכל מקרה,או ששווה להוסיף 200-300 שקלים ולרכוש אחד מהשניים בדיוטי פרי ב200 דולר ??

תודה,מושיק.

פורסם

מושיק,

מכיוון שבתקופה האחרונה שער החליפין של הדולר נמוך מאוד, אכן ניתן לקנות את מגבר ה - JBL/אינפיניטי במחיר נמוך מאוד בדיוטיפרי כ - 840 ש"ח (אם המגבר הנ"ל עדיין נמכר שם). על פי האתר של ZAP את הפולס אודיו ניתן לקנות הכי בזול במחיר של 729 ש"ח באתר פומפה. במקרה כזה כאשר ההפרש בעלות בין 2 המגברים הנ"ל הוא נמוך כל כך, הייתי מעדיף (באופן אישי) לקנות את מגבר ה - JBL/אינפיניטי ולו רק בגלל האחריות והשרות של חברת ניופאן שאמור להיות טוב יותר מהשרות והאחריות של ברוקאס סטריאו. אם (כמו שאומרים) אפשר לקנות את הפולס אודיו במחיר של כ - 520 ש"ח בתחנה המרכזית הישנה, שווה לקנות את הפולס אודיו.

שלו.

פורסם
מישהו חייב להרים את הכפפה ולמדוד הספקים לפולס האודיו ול MAC

זה פשוט חובה

מי שיעשה את זה, שימדוד גם את הJBL או האינפיניטי, אז נראה מי RATED ומי OVER!! RATED.

פורסם
הדברים שנכתבו ע"י תמיר .א. בתרד הזה לגבי הזהות בין המאק אודיו Z4200 והפולס אודיו BA4400, מקובלת עלי לגמרי ומבחינתי הם מגברים זהים לחלוטין!!! לספקנים, שעדיין קשה להם לקבל את הקביעה הזאת, תביאו לי את 2 המגברים הנ"ל ואני אשמח לבצע להם בדיקת הספק ולפרסם את התוצאות של הבדיקה בפורום.[/quote]

מישהו חייב להרים את הכפפה ולמדוד הספקים לפולס האודיו ול MAC

זה פשוט חובה

הצעתי את זה כבר קודם.

מי שיעשה את זה, שימדוד גם את הJBL או האינפיניטי, אז נראה מי RATED ומי OVER!! RATED.

בצעתי בעבר בדיקת הספק ל - JBL GTO75.4 ופרסמתי את תוצאות הבדיקה בפורום. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103822

שלו.

פורסם
טוב לדעת, יהודה תודה שהבהרת את זה בלי צורך לקרוא את כל התר'ד.

ולויכוח שלנהו יהודה לא הייתי קונה אף אחד מהמגברים הנ"ל.בודאי אני מניח שהיית חוסך וקונה את המגבר שבחתימה שלך . הוא בהחלט מומלץ במחיר שניתן להביאו

שבת שלום.

היחיד מסדרת ה Z ששוה הוא Z2200 וגם הוא בעיקר כמגבר לסאב או לסט פשוט ולא נציל במיוחד. אני מבין קורווין , להמליץ על סיגנט מצ'יפר שעולה 850 ש"ח כן ,להמליץ על פרימייר כי SG מייבאת אותו כן , אבל על פולסאהודיו שהוא מק אודיו לא? למה כי עולה פחות משניהם ולא צ'יפר ולא SG לא מרוויחים עליו?!!!!

או לתחרות SPL .

מעניין מה כן תמליץ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...