Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הזמן טוענים שהJBL הוא בדיוק כמו האינפיניטי ובדיוק כמו המק-אודיו .

כדאי להבין שאם המגבר הסיני הוא זהה למק-אודיו , אז בהכרח הוא דומה

לJBL ולאינפינטי

מידן, אני לא מכיר את זה,אולי תוכל להביא סימוכין/תמונות לכך שהם דומים פיזית מבחינת הרכבה ורכיבים?

כמו כן:

לי יש את הפולס אודיו BA2900. שאר הרכיבים מפורטים בחתימתי. עם אתם קובעים להיפגש היכן שהוא ולהשוות, אני אשמח לבוא.

ההשוואה לZ4200 היתה למגבר BA4400 ולא הBA2900

בשיפוצים

פורסם
לי יש את הפולס אודיו BA2900. שאר הרכיבים מפורטים בחתימתי. עם אתם קובעים להיפגש היכן שהוא ולהשוות, אני אשמח לבוא.

ההשוואה לZ4200 היתה למגבר BA4400 ולא הBA2900

בשיפוצים

פורסם
זה שהלוחות זהים זה לא אומר כלום.בכלל לא

השאלה מה הרכיבים שם ואיך הבורד מחובר מלמטה.

מה ההבדלים הבהלחמות , בחומרים מהם עשויים הספקים , הסוגים המסויימים של הקבלים כן אני מניח שכאן יש קבלים מיוחדים נכון ? , יכול להיות אותו קבל עם אותם נתונים רק שהוא עולה רבי מחיר כי הוא אמור לפי המפרט להחזיק חצי מהזמן. כמו כן גם לנגדים יש אחוזי עיוות ביחס לשעות שימוש. אנני זוכר כרגע את סוגי הקבלים והנגדים (הזמן שהשקעתי בלדעת היה מזמן) , אבל בחייך אל תספר לי שהקבלים והנגדים פה יש הבדל , כי אז למק אודיו לא הייתה יכולת למכור בחנות בארץ במחיר הזה

כל אלו משנים את המחיר. בנוסף האחריות של אחד 3 שנים ושל השני שנה אחת. האחריות הראשונה באחת מהמעבדות הגדולות בארץ שמתמחה באודיו לבית ולרכב ופה מונחת הסיבה לכך שאתה נלחם בתחנות רוח לשכנע אנשים שזה לא כך ושניה מעבדת אלקטרוניקה סבבה אבל לא יותר.

מעניין שלא התווכחת עם תמיר_א או אם אחד מאלו שמבינים נכון

יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תסתכל ב amp guts ותראה שהאינפיניטי והג'י בי אל נראים מבפנים אחד לאחד , כמו הסיפור עם ה מק אודיו והפולס. אפילו הזווית המוזרה של הקבלים ליד הספק.

האם זה אומר שהם אותו מגבר?

מסופקני . אולי דומים , שוב, כנראה יש הבדלתגיד אתה דפוק או מה ? מה אתה רוצה לומר שאינפיניטי שהיא חברה בהרמן והמומחיות שלה זה רמקולים תכננה וייצרה מגבר די זול יחסית , כשיש משהו על המדף ? אתה פשוט לא שפוי , שום חברה בענף לא יכולה להרשות לעצמה כאלו דברים שכול חברות הבת יתכננו וייצרו , יש חברה אחת שמייצרת וכולן מוכרים את אותו דבר בשמות מותג השונים.

למען השם אולי תתחיל לחשוב קצת כשאתה מנסה לגונן על הטענות הטפשיות שלך

ולכול החברה שרצו לערוך מבחן שמיעה , אני מבטיח לכם שבציוד שיש למי שקונה כאלו מגברים אין שום סיכוי שתוכלו להבחין . אתם יכולים להשוות מגבר פשוט להיי אנד ואז תוכלו להבחין , אב להבחין ברמות האלו בין מגברים שהמעגל שלהם זהה והההבדל היחיד הוא בנגדים ובקבלים , לא נראה לי , מה עוד שהנתונים זהים

יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מידן, אני לא מכיר את זה,אולי תוכל להביא סימוכין/תמונות לכך שהם דומים פיזית מבחינת הרכבה ורכיבים?

שלו (shalevho) בדק את שניהם והם דומים מאוד.

הנה הציטוט :

http://carsforum.co.il/vb/showpost.php?p=1128709&postcount=21

"

2 המגברים הנ"ל אכן דומים מאוד מבחינת הביצועים והאמינות שלהם.

. לכן השיקול הכלכלי אמור להכריע איזה מגבר לקנות. אם יש לך גישה לדיוטיפרי אז כדאי מאוד לקנות את מגבר ה - JBL או את אחיו התאום - האינפיניטי, במחיר של $200. אם אין לך גישה לדיוטיפרי, אז מגבר ה - MAC AUDIO זול יותר ממגבר ה - JBL/אינפיניטי"

כלומר-גם ה75.4 וגם האינפינטי וגם הZ4200 מאוד דומים,

ואם יש מגבר ב0.5K ש"ח שהוא זהה ל4200 , כנראה שהוא זהה גם ל75.4 וגם לאינפיניטי .

המסקנה המתבקשת היא לרכוש את המגבר הזול והטוב שמיוצר מאותם רכיבים.

אני בעד הפולס.

מידן.

ZZR

פורסם
המגבר Z4200 דומה

מידן אתה מתבלבל בין שני מגברים ו4 שמות,

INFINITY REFERENCE 7541a = JBL GTO75.4

תמונות להשוואה:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Infinity_Reference_7541a/inside2.jpg

http://ampguts.realmofexcursion.com/JBL_GTO75.4/inside1.jpg

והזוג הזהה הנוסף,

MAC AUDIO Z4200 = PULSE AUDIO BA4400

תמונות להשוואה:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Mac_Audio_Z4200/inside1.jpg

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=74277&d=1165682593

יש לציין כי ההשוואה בין המאק אודיו לפולס אודיו נעשתה רק בדגמים Z4200 לעומת BA4400

ולא ה BA2900.

*** עריכה***

שלו התכוון שמבחינת מוניטין וביצועים המאק וה JBL דומים לא מבחינת המרכב הפנימי בניגוד לדוגמאות הנ"ל אשר זהות עד לרמת הקבלים והנגדים.

MX-5 NC

פורסם

אנחנו מדברים על אותו הדבר.

הפולס 4400ז ה ה למק-אודיו Z4200, זוג ראשון.

הJBL75.4 ז ה ה ל7541 של אינפינטי, זוג שני.

אם מבחינת ביצועים (אני לא מדבר על רכיבים פנימיים) שלו טען שהZ4200

תואם ל75.4 ולאינפינטי ,

אין הבדל מה בבחירה בין השלישיה הנ"ל (תסתכל בציטוט של שלו).

וכמובן הפולס 4400 הוא בדיוק אותו המגבר כמו הZ4200 של מק-אודיו.

אז למיטב הבנתי ,

אין טעם לחפש מגבר בדיוטי, כדאי לקנות ב500 ש"ח את הפולס 4400.

נ.ב

אני לא מדבר על הפולס 2900 כי אין טעם לשוחח עליו.

ZZR

פורסם

תגיד. מה קשור השטות הזו עכשיו? תחזור לישון!

ולכל המדברים!.

לפחות ל5 אנשים יש את הJBL! ולפחות לעוד 5 אנשים יש את האינפיניטי! .

תקבעו 2 אנשים עם מגברים זהים. (1 אינפיניטי ו1 JBL. ) תפתחו תצלמו ותחזרו עם תמונות

כמובן לרשום מספרים של רכיבים! (לקבוע עם משהוא שמבין מה לחפש)

ולעשות כמובן אותו דבר עם ה פולס והמק!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נשמע רעיון מעולה,

ככה אפשר לדעת פחות או יותר בוודאות אם כדאי לקנות את הפולס.

יש גם לבדוק גם האם הערכים של הקביל זהים כמובן.

לא את כל המגבר אבל לקחת כמה דגימות מכל חלק במעגל, בנוסף לכך אולי אפילו אפשר להשוות את היצרנים של הרכיבים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
המגבר הנ''ל של R&Y

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=29694&ref=12

ז-ה-ה לחלוטין למגבר הזה של phase..

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OPUS1504&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he

תתחדשו!

BikerBoy אם אתה מוכיח את מה שאמרת בעזרת תמונות של פנים המגבר אז יש לנו את מציאת המאה יותר מהפולס אודיו,

אם קמת מסיוט וחשת צורך לשתף אותנו במה שחלמת תחזור לישון .

MX-5 NC

פורסם
BikerBoy אם אתה מוכיח את מה שאמרת בעזרת תמונות של פנים המגבר אז יש לנו את מציאת המאה יותר מהפולס אודיו,

אם קמת מסיוט וחשת צורך לשתף אותנו במה שחלמת תחזור לישון .

R&Y שווה לPHASE ??

טוב זאת הבדיחה הכי עצובה ששמעתי בחיים שלי.

R&Y זה זבל אוקיי ? פשוט זבל. רכיבים שעשויים מגללים של פרות ולא יותר.

איך אתה משווה בכלל ?! שב בשקט BikerBoy !!!!!!!!!

פורסם

חברה אתם כ"כ עסוקים בלענות שאתם שוכחים מה שתמיר אמר כאן

ותיקנתי מגבר פולס אהודיו BA4400 שלא היה לי זמן לנסוע עד אליו בשביל שהוא יתקן, הופתעתי,

ועל המעגל רשום Z4200, שזה מגבר זהה 1:1 ברכיבים ובמעגל למגבר MAC AUDIO Z4200,

רק שאת הפולס הבאתי ב500 שקלים (מחיר שהוא מוכר לחנות), והמאק אהודיו עולה 1200 שקלים,

וזה מגבר זהה לחלוטין ואני יצלם את זה לספקים שבייננו. וזה מגבר חזק מאוד.

תמיר

תמיר הוסיף אח"כ את התצלום , אם מישהו רוצה שיעבור על התרד' ויראה

ולשאלה הראשונה, כן מגבר לנזר מהסדרות הרגילות יעלה מחיר יקר יותר ממגבר של פייל שיתן תמורה גבוהה יותר -> הספק,

למה? בגלל הבדלי תמחור של יבואן.

פיירמיד, בליץ, לגאסי, פחות להתעסק כי אין להם יבואן לסדרות של המגברים, מה שהולך יותר בארץ זה פייל או לנזר, אז רק ביינהם אפשר להעשות השוואה.

שבת שלום

תמיר

הרכבים בפולס אהודיו ושל המאק אהודיו, זהים 1:1, זה אותם הרכיבים.

באמת מציאה.

עריכה: הרכיבים גם של המאק אהודיו וגם של הפולס הם לא רכיבים הכי יקרים, בסהך הכול טרנזיסטורים PNP \ NPN פשוטים של טושיבה, הדרגה הסופית 2sc5200\sa1943

http://www.toshiba.com/taec/components2/Datasheet_Sync//66/7890.pdf

מעגל ההגברה מ2sc1815\sa1015

http://www.toshiba.com/taec/components2/Datasheet_Sync//50/6455.pdf

קדם מגבר מ4558, סהך הכול רכיבים זולים טובים ומצויים בהרבה מגברים

ספק IRFZ44. PWM וTL494

תמיר

אז יש את הרכיבים , וכול אחד יכול להבין כבר שאין שום אפשרות להבדיל בינהם , אז בשביל מה הוויכוח

ההספק בסופו של דבר יקבע הספק של המגבר, כמה מתח וזרם הוא מוציא, הספק של הפולס והספק של המאק אהודיו זהה לחלוטין ושוב כול הרכיבים שלו,

שניהם זה אותו המגבר עם אותם הרכיבים רק קופסא ושם אחר, המדבקות לא יעשו אותו מגבר אחר,

מי שלא מכיר אותי ממש טוב אני מתעסק באלקטרוניקה אם זה תיקון של מגברים - רכב , בית ולהגברות. וגם בניה. ויצא לי לתקן כבר שני מגברי פולס אהודיו, וZ4200 פעם אחת רק הגיע אליי, בד"כ רק מגברי זבל מגיעים כי הם נהרסים מהר. בכול מקרה זה אותם הקבלים ורכיבים :) אל חשש.

המגבר שצולם הוא של חבר שניקנה בתחנה המרכזית ת"א ב520 שקלים, או לחילופין אם אתה יודע לדבר קצת אז אפשר להוציא מהיבואן בורקס ב500.

אגב זה לא המגבר היחיד, הMAC AUDIO MX4000 נימכר בשם BOSS BA2900 או לחילופין בוס,

ויש עוד הרבה מגברים לאוסף אני רק צריך להיזכר.

תמיר

מה עוד צריך להבין?

לא מדדתי הספקים, אין צורך, הרכיבים זהים והמתח זהה, לא צריך יותר מיזה כדי להבין שזה אותו מגבר.

תמיר

אז לא צריך לקחת דגימות מהמעגל ולא צריך להשוות כהמגברים זהים - תכניסו את זה טוב לראש

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...