Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא סתם מי מוכן לשלם 200 דולר ולקבל את א' ואת ב' !

זה הרבה יותר מורכב כמו שOOGEE הראה.לקחת סיכון לא נראה לי שמישהו יסכים כי זה בכ"ז כ10K דולר לא לירות !!! אבל אם כול אחד משלם את הסכום ההתחלתי ומתחייב לשלם את ההפרש ברגע שיידרש , אז אם מישהו שילם 100 דולר והוא יודע שהוא יפסיד אם לא ישלם את המאה הנוסף , הוא ישלם כדי לקבל את המגבר. בצורה זו לפחות הסיכון הפיננסי יורד . מה שנשאר זה העבודה . אני לא כרגע במצב ניידות אבל אני מוכן להירתם ולעזור כמה שאפשר , אני מניח שיש עוד כמה שיסכימו להרתם ולעזור

יש הרבה נושאים שצריכים טיפול של אדם אחראי שמוכן להשקיע מזמנו ומכספו ולהיכנס לסיכונים ברמה מסויימת,צריך למצוא את האדם הזה,ואז לערוך את המשאל.

אבל חייבים לדעת אם יש נכונות רצינית , ורציני זה אומר לשים כסף על השולחן

דרך אגב לגבי הדודים וכרטיס האשראי , לא ראית את החתימה החדשה של ניר (green monster) ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל חייבים לדעת אם יש נכונות רצינית , ורציני זה אומר לשים כסף על השולחן

דרך אגב לגבי הדודים וכרטיס האשראי , לא ראית את החתימה החדשה של ניר (green monster) ?

בברכה יהודה

ייבוא אישי זה הכי!- אחי.

:)

הבעיה היא מה קורה עם אחריות אם אני מביא מוצר מחו"ל ?

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל הנושא העיקרי בתר'ד הוא להראות שהמגברים היקרים(המותגים) בנויים באותם רכיבים כמו המגברים הסינים ושלא שווה לשלם כסף רב על מותג נכון?

אז אם כבר אתם רוצים לעשות קנייה אז למה של מגברי מותג ? שצריך לשלם 200$ למה לא לשלם

100$ על מגבר סיני שנראה אותו דבר ונותן אותו תפוקה כמו מגבר מותג? במקום 100000$ זה יהייה חצי

ואז יהייה יותר קל להיסתדר עם הכסף

ואם זה באמת יקרה שיתארגנו קבוצת אנשים כדי לקנות אני מוכן לקחת 10 מגברים

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

שתי נקודות עיקריות לת'רד הזה:

1. להרבה מגברים יקרים יחסית כדוגמת ה Z4200 יש תאומים זולים כגון הפולס אודיו..

2. אפשר לקחת את הסכמה המעגלית של מגבר היי אנד מסויים כמו הזאפקו שדיברו עליו ולייצר אותו בסין עם אותם חלקים בדיוק ובאותה האיכות ברבע מהמחיר שלו.

מסקנה.. מגבר של 4000 שקל ב1000 שקל. משתלם? החו"ל משתלם..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

חבר'ה אולי באמת ננסה להרים את הכפפה הזאת של המגברים

בשביל הספורט אין לי בעיה להשקיע כמה דולרים (200) בשביל לקבל מגבר פי 2 או 3 אפילו ממגבר שאנחנו חולמים לקנות בדיוטי פרי (ג'י בי אל המפורסם וכו').

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

באמת נראה לכם שהמגבר של פולס אודיו זה אותו מגבר שעליו נכתבה הכתבה הזו:

http://www.mac-audio.de/recopdf/1104412_PDF.pdf

תרגום של גוגל (זה מה שאפשר) :

Outside the Mac audio works very high-quality. Hiefür is mainly the black Housing with aluminum applications responsible. Totally enclosed connections and a 80-ampere safety device carry their remaining to noble Design. The good impression continues on the inside. Half of the plate takes the double power pack up for itself. The structure of the pre and output stage is symmetrical. By generous available space and by those strict separation from current and signal lines irradiations of the power pack are almost missing. EQUIPMENT At filters 4200 everything has to offer Z, which requires the a riser heart. For the bass range is available an assumption frequency from 50 to 250 Hertz. The Highpassfrequenz can be adjusted between 40 and 500 Hertz. Around a Headunit with only one clay/tone exit comfortably and without attaching auxiliary costs, the Mac offers a MODE switch. This is of 4 - on 3 - and 2-Kanalmodus switchable. the attitude 2-Kanal the signal becomes internal by the channels unity and two on three and four distributes. In order to inflate basses, a Bassboost is integrated, which raises the lower frequency range over up to 14 decibels. LABORATORY With distance Z 4200 have most Achievement in this test field. 115 Watts at four ohms and with 13.8 V are four times because of that Loudspeaker clamps on. If the load is reduced to two ohms, the achievement rises to four times 148 Watts. Bridged it brings full 260 Watts at four ohms. The signal-to-noise ratio is with 100 decibels. HEARD The high achievement lets the Mac feel us. With a Woofer and a front system in Dragging rope goes off it correctly. Pressure-fully and dynamically it plays with the Woofer. High and central clay/tone are neutral transparency and. RESULT During the achievement the Mac audio lies in front. It obtains more than twice as high Values like some test candidates. Also in Sound rises it on the Treppchen with that Number one. Dynamics and play joy as well as more passage-strongly and more strongly Bass provide for a Klangbild also Fun factor

פורסם

לא הוכח ולא בטיח!

זה שהתמונות דומות זה לא אומר כלום.

איך זה שב EMMA האחרון בארץ המגבר שלפי תמיר מוציא 40 W בערך דחף שני סאבים 10" של JVC G שלא כאלו נצילים ביקום בתיבות לא מתאימות למקום השלישי ב SPL?

פורסם

זה שהלוחות זהים זה לא אומר כלום.

השאלה מה הרכיבים שם ואיך הבורד מחובר מלמטה.

מה ההבדלים הבהלחמות , בחומרים מהם עשויים הספקים , הסוגים המסויימים של הקבלים , יכול להיות אותו קבל עם אותם נתונים רק שהוא עולה רבי מחיר כי הוא אמור לפי המפרט להחזיק חצי מהזמן. כמו כן גם לנגדים יש אחוזי עיוות ביחס לשעות שימוש.

כל אלו משנים את המחיר. בנוסף האחריות של אחד 3 שנים ושל השני שנה אחת. האחריות הראשונה באחת מהמעבדות הגדולות בארץ שמתמחה באודיו לבית ולרכב ושניה מעבדת אלקטרוניקה סבבה אבל לא יותר.

פורסם

שנראה למישהו שעיתון כזה יתן למגבר כזה "נחות" כותרת כמנצח בהשוואה ויכתוב את הנתוני הספק של המגבר ככה בלי בדיקה ובלי כלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...