Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי אם הרכב שלי, והצלחתי כמה פעמים יצא ממש מדוייק ויפה, אך זה פשוט לא אותו הדבר, ואני רוצה להתחיל ממשהו פשוט כי הרכבים שיהיו לי בעתיד הם הנעה אחורית, וגם עם טנדרים ניסיתי וזה ממש לא מה שחיפשתי.

תודה רבה על ההצעות, אני כנראה ילך על הסיירה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאדה....

החלפים של הסיירה אמנם לא יקרים, אבל הלאדה, מציעה עיצוב קלאסי, היא קטנת מימדים, חולקת מכלולים עם פיאט.

שוקלת 1060 ק"ג, 76 כ"ס, גיר 5 הילוכים, רוב הסיכויים שבסיירה שתמצא יהיו רק 4...

haters will hate

פורסם

ברור שזה לא אותו דבר :)

תראה לדעתי רכבי ספורט ובכלל כלי רכב שאתה נוהג בו בצורה ספורטיבית זה כמו חברה, אתה לא יכול להשאיר אותו בחנייה ותשתמש בו מתי שיתחשק לך בלי לטפל בו.

זה דורש טיפולים והשקעה ואתה גם מקבל הנאה גדולה מהצד השני...

כמובן שאם תקנה לאדה או סיירה ב 2000 שקל, תהנה איתה חודש שלם ואז היא תתקלקל בוא נאמר שלא כל כך יכאב לך עליה והשתלם לך הסכום המזערי ששילמת בשביל כל הכיף הזה.

גם אני ממש אוהב דריפטים, נראה לי שיש לי קצת יותר נסיון לפי מה שכתבת אבל עדיין הכי כיף זה התחלות חדשות אז בהצלחה אחי :)

אני מתכנן לקנות מיאטה בשנה הקרובה, כשיהיה קצת יותר כסף.

להשקיע בה ואז להתחיל לשרוף צמיגים באופן קבוע ולא כמו עכשיו פה ושם בסופי שבוע :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
למה לא חיפושית?

יש איזושהי דייהטסו ישנה שהיא גם הנעה אחורית, מישוה הראה לי את שלו פעם במפגש... לא זוכר איזו.

דייהטסו שרמנט.

פורסם

סונומה ישנה דאבל קבינה.

לא מפסיקה לחפור וזורקת בכל מצב.

עם הקפיצי עלים אפשר לשחק רבות

מנמיכים ומקשיחים והנה לך GMC שאינה נדנדה ופחות מיתנהגת כמו טנדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דייהטסו שרמנט.

נכון.

תודה. :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שהיינו קטנים הייתה לחבר שלי דייהטסו שרמנט 1.4 הנעה אחורית ידנית 4 הילוכים,לקחנו אותה למשטחי חצץ , ושחטנו אותה ....במה שנקרא היום דריפטים , פעם קראנו לזה החלקות כוח (או עם המנוע שלה זה היה החלקום בלי הרבה כוח ), זה היה כיף

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קודם כל תודה רבה לאנשים התייחסו לשאלה שלי ברצינות, ולא כמו כמה אנשים פה שיש לה ב.מ.וו מטורפות ומיאטות מעופפות שקטן עליהם רעיון שלי!

לאיזה דגם משתווה הלאדה מהדגם הנ"ל? למשל עם תישבר צירייה או הקלאץ' או חלק מכני אחר, מאיזו דגם של פיאט אני יכול למצוא את החלף?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חשבת על טרקטורון??אם אתה נמצא ליד שטח פתוח ללא שדה או משהו שיפריע לך הרי לך משטח החלקה.

אתה תוכל לעשות צלחות ושאר כלי מטבח...

נמרוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טרקטורון לא נכנס בתקציב, ואם עדיין לא קראת אני מחפש רכב!

אף אחד לא יודע מאיזה פיא אני יכול להשתמש בחלקי חילוף שיתאימו ללאדה?

פורסם

לגבי לאדה ופיאט................

שמע, לאדה ראשונה הייתה כמעט זה לפיאט. זה היה לפני 30 שנה.

מאז הם עשו הרבה גרסאות חדשות יותר.

לך תדע מה נשאר זהה לפיאט ומה לא.

מה שנחמד בא זה שזה רכב יחסית פשוט ואולי יהיה פשוט לאלתר.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...