Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוסך לרכב פיג'ו 307.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כבר נמאס לי מכל המוסכים המורשים שפשוט כבר לא יודעים לתת דיאגנוזה כמו שצריך.

ישר מחברים את המחשב ואם המחשב לא נותן שגיאה - הכל בסדר.

דוגמאות: האוטו היה רועש בנסיעה ותצרוכת דלק גבוהה - 2 מוסכים מורשים אומרים הכל בסדר, מוסך מורשה אחד גילה שסערפת יניקה סדוקה (שזה די נדיר) - החליפו במסגרת האחריות.

נדלקה מנורה צהובה בלוח מחוונים - מוסך אחד מצא משהו שקשור בכלל ב-ABS (מה שהתברר כלא נכון) ואחרי כמה ימים מוסך אחר מצא שיש לכלוך בסעפת יניקה.

תקלות בגיר - 3 מוסכים בדקו את הגיר, המוסך המרכזי מצא שהגיר לא תקין ושצריך לשפץ אותו. שיפצו אותו במסגרת האחריות.

וככה וככה תקלות שאני כל פעם צריך לנסות מוסכים עד שמישהו מצליח לפתור את הבעיה וזה נמאס לי.

המוסכים שהייתי בהם עד עכשיו הם: מוסך מרום צמרת ר"ג (הכי גרוע), מוסך ליטל 2000 (יחס טוב מצד הבעלים, אבל עובדים קצת חסרי ניסיון), מוסך הצומת בני ברק (בין הטובים), מוסך מרכזי בני ברק (שירות גרוע, אבל דיאגנוזה טובה).

אני פשוט נמאס לי ואני מחפש מוסך טוב (אפילו לא חייב מורשה), אבל הבעיה שרוב הפעמים צריך להתחבר למחשב של האוטו ולמי שלא מוסך מורשה אין את המחשב המסוים.

מה אתם יכולים להמליץ לי?

פורסם

אתה צודק, מוסכים פרטיים שאמנם מתמחים בפז'ו לא תמיד יכולים להתחבר אל מחשבי הרכב בדגמים החדישים ביותר. לדעתי כדאי לך לנסות בכל זאת במוסכים מורשי פז'ו ואחד מאלו שיש עליהם חוות דעת טובות הנו "הדקל" שברח' גלגלי הפלדה 14 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9586818

או 09-9586104 ופנה שם אל אמיר. יש שם דיאגנוסטיקן מצוין ושמו אדי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...