Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

יש לי רכב מסוג פולקסווגן בורה שנת 2000 מנוע בנזין 1600 סמ"ק.

המראות החשמנליות היו ניתנות לכיוון כל אחת בנפרד.

כאשר הייתי מזיז את הבורר למצב -R, היתה זזה רק המראה ימנית וכאשר הבורר במצב- L , היתה זזה רק המראה השמאלית. עד כאן הכל בסדר.

עד שיום אחד מישהו הרס לי את המראה השמאלית והייתי צריך לתקן אותה ואח"כ שתי המראות נכנסו למצב של סינכרון בינהן, ז"א שהבורר במצב -L שני המראות זזות יחד, שהבורר במצב - R רק המראה הימנית זזה.

(בספר רכב הם לא מסבירים איך לבטל את המצב הזה, רק מציינים שקיים מצב של סיכרון בין המראות )

טלפנתי למוסך של פולקסווגן והם אומרים שזה בכל הרכבים ככה .

אני בטוח שאפשר לבטל את זה , אבל איך ???

תודה מראת

דורון

:mm_cool:
פורסם

ככה זה בפולקסוגן....

אתה צריך לכוון קודם את המראה השמאלית ואחר כך את המראה הימנית...

מופלאות הן דרכיה של חברת פולקסוגן :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
המצב תקין ככה התיכנון.

מרק שלום.

תוכל להסביר מה ההגיון שעומד מאחורי תיכנון שכזה ? אני לא מוצא בכך שום היגיון ואני בטוח שלא עשו את זה כי למהנדסי VW היה משעמם.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא יכול לבטל את האופציה הזאת והיא כנראה היתה קיימת גם לפני שבירת המראה (לא שמת לב)

בכל מקרה הרעיון מצוין והינו שיפור אמיתי ,נומר שאתה מכוון את שני המראות לפי הממדים שלך ,אחריך נכנס אביך לרכב והוא נמוך יותר ונוהג קרוב יותר להגה אז מה שהוא צריך רק לעשות זה לשנות את זוית המראה השמלית וגם הימנית תזוז באותו יחס ולא יהיה צורך לכוון גם אותה,רעיון טוב לא ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הפטנט באמת מבורך, ואני אומר זאת כמישהו שדי יצא לו להתנסות בזה. תנוחת הנהיגה של אבא שלי ושלי שונות: אני נוהג קרוב יותר להגה, בעוד הוא אוהב להרגיש פחות "חנוק". כל פעם שיוצא לי לנהוג ברכב, מספיק לי להזיז רק מראה אחת, השניה כבר מתכווננת מעצמה. כמה פשוט ככה גאוני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תראה לא יודע איך ברכב שלך יש מצב כפי שתארת ויש מצב שכל מראה זזה לחוד.

במידה ויש לך פונקציה settings וok תגיע ל mirror adjust ואז תוכל לבחר.

אלו ההוראות בפאסאט .לא יכול להיות שלא תוכל להפריד .זה נקרא אצלהם כוון נוחות

פורסם

תודה רבה לכולכם

לא הייתי כל היום בבית ולכן לא יכולתי לעקוב אחר התגובות.

כנראה שלא שמתי לב כשכיוונתי את המראה השמאלית וגם הימנית זזה.

אבל עכשיו אני רגוע .

באמת תודה.

דורון

:mm_cool:
  • תוכן חדש...