Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי חלקים למערכת ואני רוצה חוות דעת מקצועית פה מאנשי הפורום לגבי הערכה של מחיר עבור התקנה (קחו בחשבון שהרכב הוא חדש לגמריי).

אם למישהו יש גם המלצות למקום מסויים אני ישמח לשמוע, אני מחולון.

מה שקניתי זה ככה:

פאנל jvc שלושה יציאות. (KD-AVX2)

מגבר jbl gto 75.4

מגבר רוקפורד מונובלוק 150 RMS

קומפוננט T162S של רוקפורד 100RMS

6 על 9 של רוקפורד T1693C 110 RMS

סאב עדיין לא קניתי אבל אני כנראה יקנה את ה P112S4 של רוקפורד (150RMS)

הרכב הוא פולו חדשה (2007) ד"א מישהו יודע אם יכנס לי בקלות 6.5" מקדימה?

השקעתי המון כסף ואני רוצה לעשות התקנה מקצועית וטובה. אני לא כלכך מבין בתחום, אז אם אתם יכולים לזרוק קצת טיפים זה יהיה נהדר!!!

תודה ויום נעים,

רן

פורסם

האמת שכבלים לבד לא שווה לך לקנות...

ברגע שתקנה ממישהו כבלים+ התקנה המחיר אמור להיות נמוך יותר

כמו כן מכיוון שאתה לא מבין כל כך עדיף לשלם קצת כסף על התקנה ולא לשלם כסף על רכיב שהרסת ולא להנות ממנו...

בכל מקרה הרכיבים נראים לי סבבה לגמרי אני חושב שהכל תלוי באוזן אם אהבת הרווחת

בהצלחה ד"א יש לך יתרון לאיכות טובה מכיוון שברכב גרמני האקוסטיקה טובה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אחי חבל בשבילך ועל ההשקעה האדירה שלך עם הכסף שסתם תבזבז כסף על סאב חלש יחסית כמו ה-P1 של רוקפורד... אם כבר תקנה את ה-P2 לפחות...למרות שזה יותר כסף אבל זה ישתלם לך בנית מערכת טובה שאני גם רציתי לבנות (מחסור בכסף החיים קשים )-: ) ובגלל זה אני מציע לך לשים סאב חזק יותר למערכת הזאת...בקשר להתקנה זה לא בעיה לך למקום מוכר שכל אחד שמבין בתחום האודיו לרכב (מהחברים שלך או מהשכונה או פה בפורום) ותשלם ביוקר אבל לפחות ההתקנה תהיה סבבה... בהצלחה בהתקנה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מציע לעשות חיפוש!! כפתור קטן למעלה

יש הרבה המלצות למתקינים .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חוות דעת,

היה ברשותי גם סט קומפוננט T162S וגם את ה 6X9 T1693C. אלו רמקולים מעולים שתיהם!

תמורה הולמת למחיר. הרבה יגידו לך מדוע ולמה הלכת דווקה על רוקפורד במחירים האלו.

אני אומר לך שמנסיון הם מוכיחים את עצמם. בקשר ל 6X9 כל כך דומיננתים כמו ה T1693 היתי חושב פעמיים על שילוב סאב איתם. בגדול זה או סאב או הם . ביחד זה יצור עיוות בסאונד.

הכל גם תלוי במה אתה שומע. אם מדובר באלק' בלבד למשל אז זה אפשרי.

פורסם

אחלה רכיבים תתחדש, אם אתה יכול תחזיר את המונובלוק וחכה עם הסאב תמיד ניתן להוסיף לגביי מקום התקנה תעשה חיפוש (קצת העזור לך, א.ד.י באזור התעשייה החדש של ראשון)

בהצלחה ושוב תתחדש

פורסם

אגב יש לי פולו ויש בה p1 ואם תיבה נכונה זה יכול להרעיד לך את הדלתות !

אני חושב שהוא מספיק לרכב כמו פולו , המערכת נשמעת סבבה זה לא שקנית סאב של

boss ורמקולים של peerles אם כיוון נכון אני מניח שישמעו ממש סבבה

תהנה...

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

גם אני ממליץ על שמעון מסאונד סטורם.

רח' האורגים 12 (בית רומנו), איזור תעשיה, חולון

יכול להיות המכיר יראה לך קצת גדול אבל אם הוא מתקין אז זה שווה את זה.

תתחדש!

פורסם

אני חושב שהP1 יספיק לו די והותר אני בעליו הגאים של הסאב הזה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו

בייחוד שהוא קנה כבר מונובלוק 150 RMS ז"א שאם הוא יקנה P2 המגבר הזה לא יתן לו מספיק

• תוכן חדש...