Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מבית XETEC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מגבר ל החברה הנ"ל מדגם XI 240.4 ( סדרת Xircuit ) , מה דעותכם עליו ?

היא יגביר 9*6 של אינפיניטי ועוד קומפוננט , כנראה דוטק .

שמעתי גם שאין לו יבואן סדיר , האם זה יכול ליצור בעיות אם חס וחלילה הוא יעשה בעיות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מגבר מעולה! בכלל כל הציוד של זטק נחשב לציוד מעולה.

התלבטתי בינו לבין פייז RS4 ובסוף החלטתי רק בגלל ההספקים ללכת על פייז.

סתם שאלה, אתה קונה מ DANI מהפורום?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

ואם נשים את הזטק מול ה 4100 /4200 של מק אודיו מי העדיף ? ( ה"מק"ים חדשים והזטק משומש )

פורסם

אני לפחות הייתי הולך על הזטק בלי לחשוב פעמיים.

ודרך אגב, איזה רכיבים אמורים להיות מחוברים למגבר? זה גם נתון שצריך לקחת בשיקול, כי הזטק איכותי אבל לא חזק במיוחד. 70X4 180X2

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

9*6 של אינפינטי ( 100 RMS )

ואיזה קומפוננט , כנראה דוטק, או משהו בסגנון

מה אומר ?

פורסם

גם אני הייתי הולך על הזטק, אני אישית מעדיף איכות מאשר עצמה.

השיקול שלך הוא מה אתה מעדיף, איכות או עצמה?

במאק תקבל יותר עצמה ובזטק יותר איכות, כמו שאמרו לפני..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם אתה לא הולך להגביר איתו סאב, נראה לי שהוא יעשה עבודה מצויינת עם הרמקולים והקומפוננט.

לי יש מגבר זטק מהסדרה היותר נמוכה שלהם (VECTOR) ופשוט לא להאמין כמה מגבר מהסדרה הכי נמוכה יכול להיות איכותי. אז שאתה קונה XIRCUIT אתה יכול להיות שקט שקנית מגבר מעולה.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

עמי,

עניתי לך בפרטי על ההודעה ששלחת לי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בתור אחד שיש לו GRAVITY של זטק (סדרה אחת לפני הכי טובה), אני יכול להגיד לך שהתלבטתי המון,

ובדקתי ושאלתי (אתה יכול להריץ חיפוש על השם משתמש שלי ותראה כמה שרשורים פתחתי בנושא לפני קצת פחות משנה)...

ובסוף החלטתי לקחת סיכון (בגלל כל העניין עם ספק מסודר והכל)... ואני יכול להגיד לך שזו הייתה אחת ההחלטות היותר חכמות שקיבלתי בתחום הסאונד לרכב!

מגבר מעולה, איכות מצויינת! וצליל נקי מאוד! (אפילו על המילניום המסכנים שלי!).

וגם דבר לא פחות חשוב - הוא קטן, והוא לא מתחמם יתר על המידה אפילו בקיץ שלנו!

(השנה נסעתי כל הקיץ נסיעות ארוכות בנות שעתיים לחיפה מירושלים וחזור, והייתה רק פעם אחת שהוא התחמם ונכנס לפרוטקשן, כי הבגאז' היה מפוצץ, המערכת עבדה פול-טיים ג'וב (עם סאב והכל), והיה יום חם בטירוף (בלי מזגן). אבל חוץ מהפעם הזאת, לא היה לי פעם אחת שהוא עשה לי בעיות! (טפו טפו טפו!)

בנוגע לההתלבטות לגבי עוצמה - הבנתי שהמגברים האלה הם underrated כלומר ההספק שהם נותנים בפועל הוא הרבה יותר חזק ממה שרשום להם על הקופסא. (שלא כמו יצרניות סיניות שאצלם זה הפוך).

בקיצור - מומלץ מאוד!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה רבה לכולם !! כנראה שאלך על הזטק מפאת תקציב (אפשרות לפאנל יחד איתו) ואינני מחפש עוצמה גבוה במיוחד ,כי אחרי הכול זוהי המע' הראשונה הרצינית שתהיה לך ברכב ואני לא רוצה דבר חזק מידי שיכול לשגע אותי בזמן נהיגה

אני מתכנן משהו רגוע ,איכותי ובעלות כמה שיותר סבבית :lol:

פורסם

זטק היא חברה גרמנית קטנה ולא מוכרת עם מוצרים מעולים. לא פעם ולא פעמיים שיבחתי את הסט 5.25 שהיה לי מסדרת הצירקט שהיא הסדרה הכי נמוכה של החברה.

יצא לי גם לשמוע כמה מגברים שלהם ומכל הסדרות והם היו בסדר גמור.

אחלה חברה ותמורה מעולה לכסף, בכל קשת המוצרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...