Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באוטו שלי (איביזה 97 ידנית 1600) יש אימבולייזר מקורי שבא עם האוטו באורגינל מהמפעל,

לפעמים כאשר אני מנסה להניע את האוטו יש רעש מן הסטרטר כאילו הבאנדיקס מחליק והאוטו לא מניע,

אחרי שאני מחכה 2 שניות ומנסה להניע שוב האוטו מניע בלי בעיות מיוחדות, השאלה שלי האם יכול להיות שיש איזה בעיה בתשדורת של השבב במפתח ובגלל זה נוצרת הבעיה ? או שבאמת יש בעיות בסטרטר ? יש לציין שהעניין ככה משקניתי את האוטו לפני שנה.

בתודה, זיו.

פורסם

בתוך הסטרטר יש שלושה גלגלי שיניים שמעבירים כוח לבנדיקס בקיץ בדרך כלל הגריז נמס והולך לצדדים ומזה נובע הרעש ב 90 אחוז מהמקרים זה לא פוגע בסטרטר ורק עושה רעש, מה שאתה צריך לעשות זה להפריד תמנוע של הסטרטר מהבית בנדיקס ולמרוח גריז שקוף על הגלגלות.

• ספונסר פורום
פורסם

מה שאתה מתכוון זה רעש ממערכת הפחתת המהירות שנקרא רידקשן והוא מרעיש בזמן סיבוב המנוע על ידי הסטרטר וזה לא מפריע לרכב להניע,זה לא הבעיה שלו כי הרכב לא מניע לו כשהרעש מופיע אז באמת הבנדיקס מחליק או לא משתלב, צריך לשפץ את הסטרטר ויפה שעה אחת קודם כדי לא לגרום לנזק בזר השיניים של גלגל התנופה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקיי , תודה לכל העונים, רק עוד שאלה, הגיוני שהבעיה תהייה רק פעם בעשר הנעות בערך ? וזאת גם לאחר שנה שהבעיה קיימת ?

תודה, זיו.

פורסם

הכל הגיוני, והגיוני יותר שלא תמתין לזו האחת, שתזיק מאוד/תשבית לך את הגלגל תנופה כפי שכתב רון

ההמתנה כרגע לא עולה כסף, הזול בסוף יוצא יקר, אתה מספיק עשיר לשם כך?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חס וחלילה... ישופץ עוד השבוע.

ישנה אפשרות לעשות את השיפוץ לבד ? או שזה כרוך בכלים מיוחדים ? ואם כן אם יש לך איזה שהוא הסבר או הפניה לאתר לגבי אופן הפעולה של הסטרטר אני מאוד אשמח.

ואם לא אז יש לך אינדיקציה למחיר שאמור לעלות השיפוץ ?

בתודה, זיו.

• תוכן חדש...