Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא באים זה על חשבון זה, אתה יודע. אפשר למכור לכולם, ולמכור יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה מהחלפים משותפים, קודם כל. דבר שני, לא מדובר בהכשרה של פרארי, אם בכלל יש הכשרה מיוחדת כלשהי. דבר שלישי, יש יבואנים שכן מייבאים מגוון כמדיניות - נניח, צ'מפיון מוטורס, שלא לדבר על מותגי היוקרה - והם מסתדרים.

לא משנה איך תסובב את זה, אין הפסד כלכלי בלמכור פוקוס RS. אם פולקסווגן מוכרים את הגולף GTI, ואת האוקטביה RS, וסיטרואן את הC4 VTS, וסובארו את ה WRX, והונדה את הסיוויק טייפ R, וכו'...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אין שום רע בלמכור גירסה ספורטיבית בדלק מוטורס.

זה אפילו יתרום לתדמית של כלי הרכב שהם מייצגים פה(ויקדם מכירות אוטומטית).

הם פשוט לא רוצים להיכנס לזה.

מוותרים על הכאב ראש ומתמקדים במכירת גירסאות זולות ללא חלונות חשמל אחוריים וללא 'גלגליזיום' לחברות הליסינג. זה עיניין של כסף קל ומהיר תכלס, אבל ההפסד הוא שלהם.

לא שלכם, אז אין מזדה, ביג דיל באמת, חסר סובארו? חסר מיצובישי?

אופנוען

פורסם
לוגיקה פשוטה: אם העדפת אודי A3 2.0 על אימרפזה טורבו, ואת האימפרזה על המאזדהספיד 3 - אז אתה מעדיף את ה-A3 על המאזדהספיד3.

למה לעזאזל קנית את האודי?! (עם ובלי קשר לאימפרזה).

אולי אפשר לומר שאבא שכנע אותך לקנות אודי ולא היית מספיק אסרטיבי. אני לא הייתי מוותר בקלות :smile:

בידידות כמובן... אביעד.

(ברצינות, הייתי שמח לדעת את שיקוליך... בחיים לא הייתי קונה אודי A3.)

זה לא קשור לנושא הת'רד, אבל בקצרה -

החיים זה לא רק קו ישר וסדום-ערד בשבת בבוקר.

בגילי אני חושב שאימפרזה טורבו הייתה יותר מידי בשבילי (מה גם שאבא לא הסכים לשמוע על מנוע עם טורבו, ובגלל זה עברנו מלאון אףאר/קופרה לאיי3..)

השיקולים שלי היו שונים, ואני לא חושב שהייתי יכול לנצל אימפרזה טורבו בצורה שתצדיק קנייה שלה.

מה גם שהאחזקה שלה תהיה הרבה יותר יקרה, הן בביטוח, הן בדלקים, הן בטיפולים וכו'..

אני בסה"כ בן 20.. יש לי (אני מקווה) עוד הרבה לעבור לפני שאני ארגיש שאני צריך אימפרזה טורבו.

(ואני מניח שגם אז אני אעדיף איזו גרמניה איכותית ועצבנית מאשר יפנית מתפרקת עם טורבו מגודל :wink:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה לא קשור לנושא הת'רד, אבל בקצרה -

החיים זה לא רק קו ישר וסדום-ערד בשבת בבוקר.

בגילי אני חושב שאימפרזה טורבו הייתה יותר מידי בשבילי (מה גם שאבא לא הסכים לשמוע על מנוע עם טורבו, ובגלל זה עברנו מלאון אףאר/קופרה לאיי3..)

השיקולים שלי היו שונים, ואני לא חושב שהייתי יכול לנצל אימפרזה טורבו בצורה שתצדיק קנייה שלה.

מה גם שהאחזקה שלה תהיה הרבה יותר יקרה, הן בביטוח, הן בדלקים, הן בטיפולים וכו'..

אני בסה"כ בן 20.. יש לי (אני מקווה) עוד הרבה לעבור לפני שאני ארגיש שאני צריך אימפרזה טורבו.

(ואני מניח שגם אז אני אעדיף איזו גרמניה איכותית ועצבנית מאשר יפנית מתפרקת עם טורבו מגודל :wink:)

LOL, היפנית תתפרק הרבה אחרי הגרמניה וסביר להניח שגם אחריך :)

פורסם

יש הבדל שנות אור בין האסתי לטורבו הרגילה

מלבד השם, המנוע והנעה הכפולה, נגמר הדמיון בין השניים

ואני לא מדבר כרגע על ביצועים בכלל

הטורבו הרגילה הרבה יותר חלשה ו"שבירה" מהאסתי

אם תנסה להתעלל בה כמו באסתי היא בהחלט תתפרק לך

מניסיון עם הטורבו 2.0 ליטר הרגילה(לאחי יש אחת)התיבת הילוכים שם מאוד חלשה ועדינה

אם מגזימים שם , בקלות שוברים אותה

ובכלל שאר המכלולים שם הרבה פחות סלחנים

האסתי היא סיפור אחר לחלוטין

היא באמת מכונה

bullet proof

בכל מקרה, אני עדיין יעדיף את הטורבו הרגילה , בצורה עיוורת ,על כל מאזדה שיש

זה לא עניין של ביצועים אלא בעיקר אופי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
בכל מקרה, אני עדיין יעדיף את הטורבו הרגילה , בצורה עיוורת ,על כל מאזדה שיש

זה לא עניין של ביצועים אלא בעיקר אופי

מת על הצהרות כאלה.

WRX כ"כ מלאת אופי ביחס ל-MS3, RX-8, RX-7, מיאטה..

אהה.

מוטי

פורסם
wrx היא גרסת כביש למכונית ראלי במחיר ריאלי :-)

האחרות לא...

לא מדוייק בכלל. הSTI היא הגרסת ראלי לכביש, בעוד הWRX הרבה יותר קרובה לאימפרזה 1.6 אוט'

מאשר לגרסת הראלי..ובמלים פשוטות ה WRX היא אימפרזה רגילה (עם שיפורי מכלולים שונים כמובן)

עם טורבו מגודל.

וגם המחיר הוא כבר לא כזה ריאלי. ב220 אלף שקל זה לא מעט כסף וגם לא מעט תחרות עם רכבים

דומים בקטגוריה-GTI,לאון, סיוויק R שעתידה להגיע, סקודה RS. כך שבאמת היום אני לא בטוח שה

WRX היא כזאת מציאה.

1.8T 8)

פורסם

המחיר של ה

WRX

לא נמוך בכלל

אבל עדיין מדובר ב"כרטיס כניסה" הזול ביותר לקטגורית מכוניות ספורט

בקשר להשוואה שלך למכוניות מבית וואג

עם כל הכבוד להם , אין מה להשוות בכלל

עדיין האימפרזה הזאת, רגילה עם טורבו מגודל, או איך שאתה לא רוצה לקרוא לה, עושה בית ספר לגולף גי טי אי בכל מה שקשור לנהיגת ספורט

על הלאון והאוקטביה טורבו החדשות לא נהגתי, אבל לפי הביקורות ההתנהגות כביש שלהם נחותה משמעותית מהגולף

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
לא מדוייק בכלל. הSTI היא הגרסת ראלי לכביש, בעוד הWRX הרבה יותר קרובה לאימפרזה 1.6 אוט'

מאשר לגרסת הראלי..ובמלים פשוטות ה WRX היא אימפרזה רגילה (עם שיפורי מכלולים שונים כמובן)

עם טורבו מגודל.

וגם המחיר הוא כבר לא כזה ריאלי. ב220 אלף שקל זה לא מעט כסף וגם לא מעט תחרות עם רכבים

דומים בקטגוריה-GTI,לאון, סיוויק R שעתידה להגיע, סקודה RS. כך שבאמת היום אני לא בטוח שה

WRX היא כזאת מציאה.

אתה שפוי?!

איך אפשר להשוות מכוניות VAG ל-WRX?!

אתה חייב להפסיק עם הסמים...

מצטרף ל-wrxstier בעניין בית הספר :)

וגם אני יעדיף כל סובארו על כל מאזדה בכל יום בכל שעה.

פורסם
אתה שפוי?!

איך אפשר להשוות מכוניות VAG ל-WRX?!

אתה חייב להפסיק עם הסמים...

מצטרף ל-wrxstier בעניין בית הספר :smile:

וגם אני יעדיף כל סובארו על כל מאזדה בכל יום בכל שעה.

אפשר, אפשר. הגולף מאוד מוערכת בחו"ל ונפגעת כאן בעיקר בגלל הכבישים (היא בחברה טובה, אומרים אותו הדבר גם על הבוקסטר). בינה לבין WRX, הבחירה לא קלה כלכך, וזו מנקודת מבט של נהיגה. תוסיף לסיפור הזה את היתרונות של הגולף בכל דבר אחר ותראה בעצמך.

פורסם

נסעתי על אימפרזה. נהגתי על STI DCCD, ואני יכול לומר בפרוש שאני מעדיף את המיאטה שלי על פני כל סובארו שנמכרת בארץ.

נכון היא יותר איטית, נכון היא פחות אוחזת. אבל היא הרבה יותר מהנה בעניי.

ו 220K זה הכי זול לרכב ספורטיבי?

מיאטה חדשה עולה פחות. אולי היא לא פרקטית ומהירה כמו האימפרזה אבל היא בהחלט עונה למושג רכב ספורט בצורה יותר מלאה - הנעה אחורית, שני מושבים ובניה מראש למטרה אחת - כיף!

• תוכן חדש...