Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-STI רכב לא נח. על כביש עירוני משובש, במהירות 50 קמ"ש (כשמשעמם ואתה מתרכז בזה :) ) זה מתחיל לעצבן.
אין מכוניות ספורט (אמיתיות) נוחות.

תתפלא לדעת שגם פרארי לא בדיוק נוחה על כביש משובש

רוצה נוח? ביואיק.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים איתך, ואפילו הולך יותר רחוק ממך - ככה מחליפות ידיים כל המכוניות שהמלה "ספורט" שורבבה איכשהו לתיאור שלהן.

מוטי

STI\EVO ???

כמה שאני מעריך את הניסיון הרב שלך ואת הדעות שלך

אני מבין שיש לך משהו אישי מאוד נגד הרפליקות ראלי היפניות ,אבל לקרוא להם "ספורט" במרכאות , ולהגיד שזה איכשהו שורבב לתיאור שלהם זה פשוט בדיחה לא טובה

כנראה הרף שלך מאוד גבוה וצריך מינימום פרארי 430 או פורשה 911 בשביל שספורט יתאים לתיאור

או פשוט מאזדה מיאטה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

נראה לי שמוטי רק מציין את המצב הקיים עם מכוניות המוגדרות "ספורט" ע"י אותם מגדירים שאנחנו מכירים,לצערנו, ולא למכונות הנהיגה שדיברנו בשרשור.

ע"ע הונדה סיויק לסוגיה, יונדאי קופה, גולף (דור 4)GTI/V5 (הם לא ספורט!) וכדומה..

פורסם
נראה לי שמוטי רק מציין את המצב הקיים עם מכוניות המוגדרות "ספורט" ע"י אותם מגדירים שאנחנו מכירים,לצערנו, ולא למכונות הנהיגה שדיברנו בשרשור.

ע"ע הונדה סיויק לסוגיה, יונדאי קופה, גולף (דור 4)GTI/V5 (הם לא ספורט!) וכדומה..

:shock:יונדאי קופה לא רכב ספורט?!

ניפצת לי מיתוס.:lol:

לילה טוב חברים

ואם אתה גר בזכרון - ד"ש לרפי :)

פורסם
:shock:יונדאי קופה לא רכב ספורט?!

ניפצת לי מיתוס.:lol:

לילה טוב חברים

ואם אתה גר בזכרון - ד"ש לרפי :)

היונדאי לא.. אבל אומרים שההונדה עם 2 דיסקים תלויים במראה וכונס אויר מקדימה הם חיות כביש רעות.

:-D

איזה רפי אגב? זה עם השיער?

פורסם
היונדאי לא.. אבל אומרים שההונדה עם 2 דיסקים תלויים במראה וכונס אויר מקדימה הם חיות כביש רעות.

:-D

איזה רפי אגב? זה עם השיער?

:):):):):)

לפחות מיתוס אחד השארת לי שלם

רפי האמריקאי ההוא שעושה טיונינג לסוברואים

פורסם
STI\EVO ???

כמה שאני מעריך את הניסיון הרב שלך ואת הדעות שלך

אני מבין שיש לך משהו אישי מאוד נגד הרפליקות ראלי היפניות ,אבל לקרוא להם "ספורט" במרכאות , ולהגיד שזה איכשהו שורבב לתיאור שלהם זה פשוט בדיחה לא טובה

כנראה הרף שלך מאוד גבוה וצריך מינימום פרארי 430 או פורשה 911 בשביל שספורט יתאים לתיאור

או פשוט מאזדה מיאטה

אתה מבין לא נכון.

אני דווקא מאוד אוהב את המיצו והסובארו, דיברתי בכלל על הצורה שכל מכונית שבטעות הכניסו לה את המילה "ספורט" בארץ מחליפה ידיים ולכן כל רכב עם ספויילר ומדבקת GTI/Turbo/what-fuckin-ever מאחורה עובר 6 ידיים בשנתיים הראשונות לחייו אחרי שהתעללו בהם ועכשיו חייבים כבר למכור כי זה אוטו ספורט ואוטוטו מתחילות הצרות איתו ומי יישמע...

מוטי

פורסם

מה שהכי מצחיק כאן שרוב האנשים ניזונים מכל מיני שמועות ו/או תיאוריות שונות ומשונות, ואף פעם לא נהגו לא על VAG GTI ולא על EVO/WRX/STI.

כמו במוסיקה, באוכל ובסקס, לכל אחד יש את הטעם שלו. כל אחד מחפש משהו שונה. אחד מחפש את הנוחות של ה- VAGים למיניהם, ואחד מחפש את המוצקות והנוקשות של היפניות. אחד מחפש את האחיזה של היפניות והשני את ההחלקות של המיאטה עם ההנעה האחורית.

אז מספיק עם הוויכוחים המיותרים. ישנם מספר קריטריונים שמבחני/יצרני הרכב "המציאו" על מנת להשוות בין הרכבים השונים (תאוצות, מהירות סופית וכד'). אלו נתונים יבשים ועל סמך הנתונים האלה לא ניתן לבחור מכונית. כל השאר זוהי תחושות אישיות נטו.

בהצלחה לכל הרוכשים אחת מהאלה...:)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מר רנזי היקר,

זה שאתה לא הבעלים המאושרים של אף אחת מהמוזכרות כאן לא אומר ששאר החברים שמגיבים כאן חווים דעה על סמך איכות האויר בתל אביב.

בניגוד אליך אני לא ניזון משמועות וחווה את דעתי בתור בעלים של סובארו STI וגם בתור אחד שנהג על הגולף המדוברת. כך אני מאמין שגם WRXSTIER ו-NOBLE SAVAGE חווים את דעתם על סמך נסיון ואולי עוד אחרים.

פורסם
אם אני לא טועה,לרנזי יש\הייתה אימפרזה טורבו

זכור לי משהו

יכול להיות. אין לי מושג.

לא ברורה הנימה המתנשאת. זה הכל.

פורסם

הנימה איננה מתנשאת כלל וכלל.

רק מרגיז לראות ולשמוע כל מיני דיעות כאלו ואחרות שממש לא נכונות לגבי הרכבים המדוברים.

וכן, הייתי בעלים של אחת כזו (אימפרזה) וגם של רבות אחרות.

פורסם

רשמתי. התרשמתי מהרכב ה- STI שלך, ואני מאמין שה- TUNING שלה מצויין (ECUTECK). זה עדיין לא אומר שאתה עכשיו מתנשא על אחרים. מה גם ייתכן מאוד שאנחנו מכירים....

• תוכן חדש...