Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר, אפשר. הגולף מאוד מוערכת בחו"ל ונפגעת כאן בעיקר בגלל הכבישים (היא בחברה טובה, אומרים אותו הדבר גם על הבוקסטר). בינה לבין WRX, הבחירה לא קלה כלכך, וזו מנקודת מבט של נהיגה. תוסיף לסיפור הזה את היתרונות של הגולף בכל דבר אחר ותראה בעצמך.
אשמח להארה בעניין הקשר התמוהה משהו בין בוקסטר לגולף?

בכל מקרה לעניין העדפת WRX על גולף GTI...כל מי שעיינו בראשו יעדיף את ה-WRX, אלא אם כן אתה אישה :)

יתרונות של גולף?! אילו בדיוק? פרט לתא הנוסעים האיכותי יותר (ובכלל איכות יצור מעולה גם בהשוואה למכוניות אחרות ולא רק לסובארו)-את זה אי אפשר לקחת ממנה מעבר לזה אין שום יתרון נראה לעין- אפילו לא אחד בודד.

ואם להיות רציני לרגע - אין לגולף אפילו דיפ' מוגבל החלקה - ולמכונית הנעה קדמית עם 200 כ"ס זה הכרחי, לא שההגה של הסובארו מבריק אבל הוא בטח יותר מתקשר מהגולף, כך גם השלדה שמצליחה לספוג מהמורות בצורה מעוררת השתאות לעומת הגולף שמתנדנדת ללא הרף וגורמת לתחושת בחילה.

אני נהגתי על הגולף לפני מס' חודשים, והאוטו כ"כ לא ספורטיבי וכ"כ לא מתנהג. בטח ובטח בהשוואה ל-WRX.

כן, הגולף מכונית לא רעה. ובגרסת ה-GTI הכאילו ספוטיבית היא אפילו מהנה יחסית לאחיותיה האפורות.

קח אותה ומיד אחריה WRX לטיול בסופש בצפון, וספר איך היה.

אני בטוח שדעתך המשוחדת תשתנה מקצה לקצה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מודה מראש לא נהגתי לא על ה WRX ולא על GTI החדשה,

לדעתי הסיבות שה WRX מצליחה בארץ כאן יותר מה GTI הן:

1) התדמית , ישראלים תמיד יעדיפו להראות שיש להם ביצים גם אם הן נגררות בתוך פלסטיקה סוג זין עם יכולות גיהוץ של קרש.

2) הדור האחרון של ה GTI הוא הראשון מזה זמן רב שנחשב מהנה לנהיגה ואולי בארץ לוקח זמן להפנים זאת.

לגבי ה 3 MPS מול ה WRX אם מישהו יכול לארגן לי כרטיס טיסה לאיזה מבחן השוואתי אני מבטיח לחוות דעה :)

פורסם
אשמח להארה בעניין הקשר התמוהה משהו בין בוקסטר לגולף?

בכל מקרה לעניין העדפת WRX על גולף GTI...כל מי שעיינו בראשו יעדיף את ה-WRX, אלא אם כן אתה אישה :)

יתרונות של גולף?! אילו בדיוק? פרט לתא הנוסעים האיכותי יותר (ובכלל איכות יצור מעולה גם בהשוואה למכוניות אחרות ולא רק לסובארו)-את זה אי אפשר לקחת ממנה מעבר לזה אין שום יתרון נראה לעין- אפילו לא אחד בודד.

ואם להיות רציני לרגע - אין לגולף אפילו דיפ' מוגבל החלקה - ולמכונית הנעה קדמית עם 200 כ"ס זה הכרחי, לא שההגה של הסובארו מבריק אבל הוא בטח יותר מתקשר מהגולף, כך גם השלדה שמצליחה לספוג מהמורות בצורה מעוררת השתאות לעומת הגולף שמתנדנדת ללא הרף וגורמת לתחושת בחילה.

אני נהגתי על הגולף לפני מס' חודשים, והאוטו כ"כ לא ספורטיבי וכ"כ לא מתנהג. בטח ובטח בהשוואה ל-WRX.

כן, הגולף מכונית לא רעה. ובגרסת ה-GTI הכאילו ספוטיבית היא אפילו מהנה יחסית לאחיותיה האפורות.

קח אותה ומיד אחריה WRX לטיול בסופש בצפון, וספר איך היה.

אני בטוח שדעתך המשוחדת תשתנה מקצה לקצה.

הסובארואידים, כמו האימפרזה עצמה, נשארו די דומים משנת 94 ורק הפנים משתנות.

אין שום דבר משוחד בדעה שלי. הגולף מאוד נוחה, מאוד מהנה על מצע אוחז או במהירות גבוהה, המנוע מעולה, הDSG גם.

היא נופלת בעיקר במהירות נמוכה ותנאים של אחיזה גרועה. כרכב ג'ימאקנות, נגיד, היא די גרועה.

אישית הייתי לוקח את הגולף, רק בגלל כמות הזמן שאני מבלה בפקקים. לנהיגה, את הWRX.

לדעתי הסיבות שה WRX מצליחה בארץ כאן יותר מה GTI הן:

כבוד דעתך במקומו מונח, אולם ב2006, נמכרו 26 גולפים (ועוד היד נטויה), לעומת WRX בודדות (2-3, כמדומני).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הסובארואידים, כמו האימפרזה עצמה, נשארו די דומים משנת 94 ורק הפנים משתנות.

אין שום דבר משוחד בדעה שלי. הגולף מאוד נוחה, מאוד מהנה על מצע אוחז או במהירות גבוהה, המנוע מעולה, הDSG גם.

היא נופלת בעיקר במהירות נמוכה ותנאים של אחיזה גרועה. כרכב ג'ימאקנות, נגיד, היא די גרועה.

אישית הייתי לוקח את הגולף, רק בגלל כמות הזמן שאני מבלה בפקקים. לנהיגה, את הWRX.

כבוד דעתך במקומו מונח, אולם ב2006, נמכרו 26 גולפים (ועוד היד נטויה), לעומת WRX בודדות (2-3, כמדומני).

כעובדה, אנשים כבר לא קונים WRX אלא STI או איבו.

(גילוי נאות- אני בעלים של STI).

אגב פקקים, מה ההבדל לשבת בפקק בגולף או בסובארו? זה לא שאתה יושב בבנטלי ארנאז' עם חלונות כפולים,עיטורי עץ אגוז בן 800 שנה, מסנן חלקיקים לטהור האויר וסלון עור נאפא משולב משי טהור.

אכן תא הנוסעים של הגולף בנוי מעולה, ונשים מתות עליו :) אך החלק שלו במשוואה הוא מזערי ולא מהווה שיקול בעת קניית מכונית ספורט ואם כך היה הדבר לא היו ה-STI ה-WRX והאיבו זוכות לכזו הצלחה בכל העולם.

פורסם

השאלה היא למה נקנו הגולפים?

לא בא להשתלח.

פשוט ראיתי כבר כמה נשים נוהגות על GTI חדשה (אחת היתה מעל 50 בטוח).

מי שקונה WRX - מי שרוצה ספורטיביות וזהו (אוטו מכוער ויקר לאחזקה).

מי שקונה GTI - גם כאלה שרוצים ספורטיביות, גם כאלה שרוצים "אוטו גרמני", גם כאלה שרוצים את האוטו המרשים ההוא מהסוכנות, עם הגלגלים הגדולים.

השוק הבסיסי של ה-GTI, גדול יותר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לי אישית לא יצא לנסוע בWRX (רק באסתי ובEVO), אבל הביקורות והמבחנים שנערכו לה בעבר

העלו כי היא רחוקה מאחותה הגדולה בכל הנוגע לביצועים,התנהגות וכו'.. והשורה התחתונה הייתה

שהWRX היא בסכ"ה אימפרזה עם טורבו.

אני לא אומר שזה רע, אני לא אומר שזה טוב אבל "רפילקת ראלי" זה לא זה.

לעניין הוואגיות שהזכרתי מקודם- בכל מצב בכל יום בכל צבע הייתי מעדיף GTI על פני WRX.

1.8T 8)

פורסם
כעובדה, אנשים כבר לא קונים WRX אלא STI או איבו.

(גילוי נאות- אני בעלים של STI).

אגב פקקים, מה ההבדל לשבת בפקק בגולף או בסובארו? זה לא שאתה יושב בבנטלי ארנאז' עם חלונות כפולים,עיטורי עץ אגוז בן 800 שנה, מסנן חלקיקים לטהור האויר וסלון עור נאפא משולב משי טהור.

אכן תא הנוסעים של הגולף בנוי מעולה, ונשים מתות עליו :smile: אך החלק שלו במשוואה הוא מזערי ולא מהווה שיקול בעת קניית מכונית ספורט ואם כך היה הדבר לא היו ה-STI ה-WRX והאיבו זוכות לכזו הצלחה בכל העולם.

ההבדל מסתכם בשלוש אותיות - DSG. מעבר לזה, אין הרבה משמעות, אם כי כל אחד יסכים שבגולף נעים יותר.

עכשיו, לגבי המשוואה וחלקיה, איך אתה יודע מה משמעותי? אני נוהג כל יום מחולון להרצליה, דרך גבעתיים. במסלול הזה, המאזדה 3 ליסינג שלי תהיה טובה מSTI ב90 אחוז מהזמן. האמת, היא כנראה תהיה טובה ב99 אחוז אם אתה לא חוליגן.

גולף, לעומת זאת, תהיה עדיפה על המאזדה ב100 אחוז מהזמן, ועדיפה על הSTI ב99 אחוז מהזמן.

כמובן שאין תשובה הגיונית למשוואה לעיל, ולכן אני גם לוטש עיני לSTI משומשת מדי פעם.

הSTI והאיבו לא נהנות מהצלחה כלכך גדולה לעומת מכוניות "פשרה", אבל זה צפוי. מעט אנשים מחפשים את ההרד קור, ולרובם נמאס מהר (ולכן הן גם מחליפות בעלים מאוד מהר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הSTI והאיבו לא נהנות מהצלחה כלכך גדולה לעומת מכוניות "פשרה", אבל זה צפוי. מעט אנשים מחפשים את ההרד קור, ולרובם נמאס מהר (ולכן הן גם מחליפות בעלים מאוד מהר).

אני חושב שרובם קונים את הנינג'ות מתוך תחושת בטן וחלומות לא מציאותיים לגבי היכולות שלהם בתור נהגים ומגלים שבפועל הרכב שוחט אותם בהוצאות ושהם לא מסוגלים לנצל 50% מיכולות הרכב.

הכאב בכיס הוא טריגר להפעלת "המוח" שאומר "חאליק מיצינו זה קטן עלינו...." ומוכרים את הרכב יד 6 מודל 2005.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

סופה של אגדה?

רק כעת? ואני חשבתי שקברנו אותה בו ברגע שהאיוו נחתה כאן...

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
אני חושב שרובם קונים את הנינג'ות מתוך תחושת בטן וחלומות לא מציאותיים לגבי היכולות שלהם בתור נהגים ומגלים שבפועל הרכב שוחט אותם בהוצאות ושהם לא מסוגלים לנצל 50% מיכולות הרכב.

הכאב בכיס הוא טריגר להפעלת "המוח" שאומר "חאליק מיצינו זה קטן עלינו...." ומוכרים את הרכב יד 6 מודל 2005.

מסכים איתך, ואפילו הולך יותר רחוק ממך - ככה מחליפות ידיים כל המכוניות שהמלה "ספורט" שורבבה איכשהו לתיאור שלהן.

מוטי

פורסם
LOL, היפנית תתפרק הרבה אחרי הגרמניה וסביר להניח שגם אחריך :)
לא התכוונתי מתפרקות במלוא מובן המילה, ברור שהן לא מתפרקות סטייל הצרפתיות (ע"ע סובארו DL).

התכוונתי מתפרקות מבחינת ההרגשה שלי בתוך הרכב.

נסעתי בכמה רכבים יפנים וקוראנים בחיי, ונסעתי בכמה וכמה רכבים גרמנים מלפחות 4 יצרנים,

ותכל'ס ? ההרגשה בגרמניות הרבה יותר טובה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא התכוונתי מתפרקות במלוא מובן המילה, ברור שהן לא מתפרקות סטייל הצרפתיות (ע"ע סובארו DL).

התכוונתי מתפרקות מבחינת ההרגשה שלי בתוך הרכב.

נסעתי בכמה רכבים יפנים וקוראנים בחיי, ונסעתי בכמה וכמה רכבים גרמנים מלפחות 4 יצרנים,

ותכל'ס ? ההרגשה בגרמניות הרבה יותר טובה :)

אתה מוזמן בכל יום לסיבוב ב-STI שבבעלותי.

אם המוצקות של הרכב על כל מכלוליו כמו גם יכולת ספיגת המהמורות כולל המחרידות ביותר מבית היוצר של מע"צ לא תעורר בך השתאות ולא תהפוך עורך אז קטונתי...

• תוכן חדש...