Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקוי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לגבי ניקוי הרכב.

בתחתית של הרכב, הכוונה מתחת לפס קישוט יש לי נקודות שחורות שקשה מאוד להוריד וכשאני מצליח אז הן נמרחות על הצבע, אני חושב שזה הזפת שעל האספלת שקופץ על הדפנות של הרכב.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי עצות איך להוריד אותן כי עם מים וסמרטות לא הצלחתי..

תודה מראש, תומר!

פורסם

קח מים + שמפו לרכב

קח סקוץ כמו של הכילים

שטוף טוב טוב(זה יוריד את הסימנים בטוח)

לאחר כל זה ווקס....

Mazda 3 2004

פורסם

ממש כמו אצלי על הפח מאחורי מגן הבוץ...

שמפו רכב ואפילו ברזל כלים לא עזר לי...(יש אפשרות לצמר פלדה אבל זה שורט בטירוף).

פורסם

עצה ידידותית וטובה !

תחילה חשוב צבע הרכב : מטאלי / מט ?

אתה יכול לקנות בקבוק אצטון ב-2 ש"ח וקצת צמר-גפן ( מה שהנשים קונות בשביל להסיר לק - אל תקנה מסיר לק) , ובעדינות עבור על הנקודות השחורות .

האצטון פועל כמו פוליש אבל יותר חזק.

שים לב שגם שכבה מקרונית של הצבע תרד לך, ואחרי שטיפה זה לא יהיה מורגש, מניסיון.

לי היה מקרה בפיאט אונו צבע לבן , שמשהו דפק לי את הרכב בחניה והשאיר סימן שחור על כל הדלת, מה אני יעשה ??!!?? , לקחתי לשטיפה ( 40 ש"ח) וכלום לא עזר , ניסיתי אלכוהול ופוליש עדין , והצבע העקשן נשאר בשלו.

עד שיום אחד ניסיתי אצטון וזה פשוט נפלא, עושה את העבודה כמו גדול. אח"כ עברתי על כל מני נקודות שנשארו על הרכב , והא נראה כמו חדש , לבן ומבריק.

לדעתי הצלחתי למכור אותו גם בזכות זה.

בהצלחה

:mm_cool:
פורסם

אציטון הוא ממיס ולא פוליש.

במקרה הזה, יכול להיות שאצטון באמת יוריד לך את הסימנים אם הם אכן זפת או כל חומר על בסיס כזה.

אצלי היו סימנים שהורדתי עם טינר (אציטון לא ממש עזר) והצבע לא נפגע כלל. מצד שני, לא יודע מה איכות הצבע אצלך ולכן אם אתה משתמש באצטון או בטינר, מומלץ מאד לנסות קודם במקום נסתר כדי לראות את תגובת הצבע לחומר.

פורסם
אציטון הוא ממיס ולא פוליש.

במקרה הזה, יכול להיות שאצטון באמת יוריד לך את הסימנים אם הם אכן זפת או כל חומר על בסיס כזה.

אצלי היו סימנים שהורדתי עם טינר (אציטון לא ממש עזר) והצבע לא נפגע כלל. מצד שני, לא יודע מה איכות הצבע אצלך ולכן אם אתה משתמש באצטון או בטינר, מומלץ מאד לנסות קודם במקום נסתר כדי לראות את תגובת הצבע לחומר.

יפה מאוד , אתה צודק !

בגלל זה רשמתי: " תלוי איזה סוג צבע יש לך ?"

תודה על ההערה החשובה

ולפותח השרשור - תן תגובה אם זה עזר לך וכיצד השתמשת בזה.

:mm_cool:
  • תוכן חדש...