Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשים ספורים היתה לי נזילת מים והמנוע התחמם.שירות דרכים תיקן לי את הנזילה מאחד הצינורות מאחר והיה מדובר בנזילה רצינית הייתי מוכרח למלא מים מהברז.כך נסעתי מספר ימים(לצערי) שלפתע גיליתי שהמים ברדיאטור מאוד מלוכלכים במין בוץ.הלכתי לבעל המקצוע שהתקין לי את הרדיאטור(חדש-חלופי) חודשיים לפני וביצע לי שטיפה של הרדיאטור ושם לי מים ירוקים.לאחר כמה ימים אני בודק את המים והם שוב מאוד מלוכלכים.

מה עלי לעשות על מנת לנקות את מערכת המים ? האם הבעיה תלויה גם ברדיאטור עצמו או רק בגלל שהיו מים רגילים לתקופה קצרה ברדיאטור ?

תודה

פורסם

כנראה שהבחור לא הוציא תרמוסטט והשאיר את המים המלוכלכים במנוע. שטוף את המערכת כולה , עד שייצאו אך ורק מים נקיים , ואז רוקן עד כמה שאפשר (ניתוק צינור מים תחתון) ומלא מים נקיים לכמה ימים.

אם המים נשארים צלולים , רוקן את המערכת מהמים , ומלא נוזל קירור.

אם המים "מתלכלכים" שוב , ובעיקר אם חסר נוזל מדי פעם - זה הזמן לבדוק את המערכת בלחץ - יש מצב שאטם ראש המנוע נפגע מההתחממות וה"לכלוך" הינו סימני שמן שהתערבב עם המים.

פורסם

שלום.

אתה צריך לרוקן את כל הנוזל הקיים,לבצע שטיפה של כל מערכת הקירור בלחץ מים (אפשר עם צינור שטיפה) עד שייצאו מים נקיים.

לאחר מכן יש לסגור חזרה את המערכת ולמלא נוזל קירור איכותי (יש לבדוק האם יש צורך בניקוז אויר).

יש לוודא כי לא חסר נוזל במהלך ה 24 השעות שלאחר מכן וכי הרכב לא מתחמם.

יוסי.

הקדימו אותי בתגובות אז פעל לפי ההמלצות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...