Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב השני שיש לנו בבית מאזדה 323 משנת 98 התחילו לצאת נקודות חלודה בצמוד לגומיית השמשה הקדמית בגג, זה ביעבוע כזה בצבע ונדוקותמחלודה, הרמתי קצת את הגומה וראיתי שיש עוד כמה מקומות מתחת לגומיה שמתחילים לטפס לכיוון הגג.

מה אפשר לעשות אם זה?

מה בעצם הפחח עושה כדי לעצור את זה לשנים הקרובות האם צריך לפרק את החלון ולהחליף לגומיה מקורית, כי מה שיש כרגע לא מקורית עקב שבירת החלון בזמנו, הוחלפה השמשה והגומיה, ללא מקורית.

ועוד שאלה, החלפתי פלאגים היום לרכב עקב טיפול שוטף, וראיתי שבבית הפלאג כולל החוט הצטה יש שמן, על הפלאג עצמו אין, יש לציין שזה היה רק חור אחד ולא בכל הארבעה, הרכב נוסע מצויין אינו רועד או מגמגם, ולא שורף שמן וגם לא מאבד שמן, אני מוסיף חצי קילו שמן כל 5000 קילומטר אמרו לי שזה נורמאלי לחלוטין.

ממה יכול לנבוע המצב שבית הפלאג נרטב בשמן?

מישהו אמר לי שאולי המחזיר שמן הלך ויש לשים מחזירים חדשים.

האם יש עוד סיבה?

תודה, בברכת שנה טובה.

כפיר הובר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה שקרה שפשוט הגומי לא היה אטום כמו שצריך הצטבר מים והמים פיתחו עם הזמן חלודה

הצבעי אמור לשייף את החלודה ולצבוע מחדש את המקום(מקום די מסובך)

לדאוג שהגומי יהיה מקורי של החלון

ומומלץ לעשות ואקס לאוטו

פורסם

אני הייתי מוציא את כל הגומייה איפה שניתן, לא לגמרי,משייף עם נייר שיוף מתחת\שופין, אחרי שכל החלודה יורדת, שים ממיר חלודה,כשמתייבש, קנה צבע זהה בקופסא הכי קטנה+מברשת, דקה, שים שכבה צבע,או שתי שכבות מתחת לגומי ומסביב לחלון בצורה עדינה שייראו את זה כמה שפחות, קנה סיליקון שחור של אטמים, שים מתחת לגומייה סיליקון לכל האורך קצת בהגזמה ותחזיר את הגומי בלחץ לחלון, את הסיליקון המיותר עם האצבעות אתה מורח ומוציא את המיותר עם מטליות לחות או חתיכת בד .

לחילופין אתה יכול ללכת לפחח ושהוא יעשה לך את זה.

הכל שאלה של תקציב \רצון לעשות לבד.

פורסם

ניגשתי עם המאזדה היום לפחח הוא אמר שיש צורך להוציא את החלון החוצה, ולקנות גומיה אוטמת חדשה ומקורית.

השמשה שלי מלאה בשריטות וחשבתי כבר לעשות סדק קטן ולהפיל את השמשה והגומיה על הביטוח, אין השתתפות על כך.

ולפחח יהיה רק לתקן לשייף ולצבוע, ואז לחזור לזגג וזהו.

אשמח גם לקבל התיחסות/הסבר לגבי התופעה השניה שכתבתי עליה.

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כדי שהתיקון יהיה יסודי אל תסתפק בגומיה חדשה. אני מצטרף לדבריו של GL 10 ,יש להשתמש בסיליקון שחור של זגגי רכב -חומר מעולה, לאחר ששייפו והורידו את החלודה ושמו ממיר חלודה,

בנושא של חלודה אין משחקים, התיקון חייב להיות יסודי .

• תוכן חדש...