Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת פיאט גרנדה פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

היום התקיים בתל אביב אירוע השקת פיאט גרנדה פונטו.

לכבוד האירוע נסגר מתחם בסמוך למגרשי הטניס בהדר יוסף בו פוזרו שלל מכוניות גרנדה פונטו במגוון צבעים, מצויידות במנועי 1242 או 1400 סמ"ק ובתיבות הילוכים ידניות או רובוטיות.

גרסת הבסיס של המכונית נמכרת תמורת 101,500 ש"ח, ומהתרשמותי הקצרה מדובר ברכב בעל עיצוב מרשים ביותר, מרווח ונוח מאוד ובהחלט מהווה אופציה נהדרת למי שרוצה לרכוש בימים אלו מכונית סופר מיני.

להלן מספר תמונות שצילמתי היום באירוע. תהנו!

DSC03679.JPG

DSC03680.JPG

DSC03681.JPG

DSC03682.JPG

DSC03683.JPG

DSC03684.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקן אותי אם אני טועה - אבל הגרנדה פונטו ממוצבת מעל הפנדה, ובהתאם לכך גם מחירה גבוה יותר.

אינני רואה כל פסול במחיר הזה כשבודקים את שאר האופציות: פיז'ו 206 (שגם מיושנת וגם יותר צפופה ממנה), ניסאן מייקרה, סוזוקי סויפט, אופל קורסה (שגם היא לא בדיוק כבר צעירה), פולקסווגן פולו (שיקרה בהרבה) והרשימה עוד ארוכה.

היא בסה"כ מיישרת קו עם המחיר של כל השאר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אם לומר את האמת, קצת התאכזבתי.

התאכזבתי מזה שהאיבזור שואף למה שמקבלים באסלה הבייתית.

התאכזבתי מזה שיש רק 3 רכבים בעלי מנוע ה FIRE בתצורה ידנית. וכשאלה ימכרו, לא יהיו עוד.

התאכזבתי מזה שגם שכבר הייתה אחת בתצוגה, הדף נתונים היה של ה 1242, והחבר'ה לא קיבלו את ההערות שלי שחלה שם טעות.

התאכזבתי מזה שאני משלם עוד 3000 ש"ח כדי לקבל אופציה לביטול כרית האויר. ושבפונטו היוצאת זה סטנדרתי.

התאכזבתי מזה שמסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח שאני שואל לגבי המולטיג'ט.

התאכזבתי מזה שהסככה של לוח השעונים נשארת לי ביד.

התאכזבתי מזה שאין לי גלגל רזרבי.

התאכזבתי מזה שרדיודיסק MP3 עולה 1300 ש"ח.

התאכזבתי מזה שאין חלונות חשמל מאחורה !

והכי התאכזבתי מזה שגם אם הייתי קונה אחת, הייתי יוצא בהרגשה שאני משלם הרבה, על אויר.

אהבתי את הלוק, כבוד. בהחלט כבוד.

אהבתי את תנוחת הישיבה. אם כי המושבים בגרסה הפשוטה ביותר הם הנוחים.

אולי בעצם התאכזבתי קצת הרבה.

נו גוועלד.

!AWDSOME

פורסם

המתגים מרגישים מאוד איכותיים. כאן בהחלט יש מגמת עליה.

אבל באמת שהם מגזימים עם המחיר.

לפחות מכרו בסביבות ה 40 רכבים.

מתי יצא לך להיות בהשקה מר אלמוני?

!AWDSOME

פורסם

בסמל"ת תולים תקוות גדולות בפונטו החדשה מאחר וזה בערך כל מה שיש להם למכור.

לציי רכב,שבאופן מסורתי היו רוכשים את הקטנות של פיאט לדורותיהם,היא לא רלוונטית מאחר והיא יקרה בהרבה מהכוכבת הבלתי מעורערת,הגטס,שפגעה מאד גם במכירותיה של הפונטו היוצאת,הגירסה הידנית תימכר בכמויות מצומצמות מאד מאחר ואין ביקוש נרחב באה"ק למכוניות ידניות,והגירסה האוטומטית מצויידת במיתקן המזוויע שנקרא גיר רובוטי,שכפי הנראה הפך למגפה כלל עולמית,ביחד עם ההגה החשמלי.

עיצוב מרשים הוא לא חזות הכל,ולפונטו החדשה לא מצפים חיים קלים בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אמת חן.

אם כי ההגה הפעם הוא הידראולי-חשמלי. לא חשמלי חשמלי כמו בדגם היוצא. לפי דברים סוכני המכירות.

!AWDSOME

פורסם

אלעד, המנועים מיושנים, האיבזור די בסיסי והמחיר גבוה - התמורה למחיר לא מספיק טובה, וחבל...

היא נראית מעולה והמרווח פנים השתפר.

תמונות שצילמתי מהאירוע :-)

Fiat 7-7.jpg

Fiat 8-8.jpg

Fiat 9-9.jpg

Fiat 24-24.jpg

Fiat 25-25.jpg

Fiat 26-26.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מעניין איך היא על הכביש.

לדברי מקורות בסמל"ת, פתרון התעלומה ינתן החל מהשבוע הבא, שזה המועד שהחל ממנו הם נותנים את הרכב לנסיעות מבחן. בואו נקווה שגם פה יש לה עוד איזה שפן או שניים בכובע.

בנימה יותר אישית: התאכזבתי מכך שהביאו להשקה הזאת רק שני דגמים. למה לא להביא גם מרכב 3 דלתות? או לפחות גירסה אחת שמצויידת בפנסי ערפל ו/או גג פנורמי? ומה עם ג'אנטים מגנזיום? או לפחות עוד מנוע אחד?

חבל. לרושם ראשון אין הזדמנות שניה.

פורסם

אתה מבקש יותר מידי ידידי.

3 דלתות יש. חישוקי סגסוגת, כ-2000 ש"ח.

גג פנורמי? פורגט איט.

אפילו פנסי הערפל בתשלום מופרז מידי.

אלה 2 המנועים שימכרו בארץ בזמן הלא קרוב.

אולי, וזה אולי מאוד מאוד גדול, המולטיג'ט 90 תימכר כאן מתישהו במילניום הבא.

אם יצא לך להסתובב בחניה, היית רואה שם מולטיג'ט 90 לבנה. חישוקי סגסוגת, 6 הילוכים וכו'. זה כבר נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה בתוך המתחם.

!AWDSOME

פורסם

לא דיברתי על הפן הכספי, הוא בשלב זה ממש לא מעניין אותי.

עניין אותי באופן כללי לראות איך הרכב נראה עם האבזור הזה, וזה מה שלדעתי היה חסר לכל אורך ההשקה הזאת. החדגוניות של המוצגים צעקה לשמיים.

• תוכן חדש...