Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה - רב בריח MVP-625

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו יודע כמה עולה התקנה של אזעקה כזאת ברכב ?

ומי היבואן ? אני רוצה לתקן את השלט הוא קיבל מכה בתצוגה אז לא רואים את החלק האחורי של הרכב בשלט..

תודה

פורסם

למה אתה רוצה לדעת כמה עולה התקנה אם כבר יש לך אזעקה כזאת ברכב?

ניתן לקנות שלט חדש ולהתאים אותו לאזעקה שכבר קיימת, פשוט לשכפל אותו.

אני חושב שפעם ראיתי שלט כזה ב"זאפ", תבדוק שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למה אתה רוצה לדעת כמה עולה התקנה אם כבר יש לך אזעקה כזאת ברכב?

ניתן לקנות שלט חדש ולהתאים אותו לאזעקה שכבר קיימת, פשוט לשכפל אותו.

אני חושב שפעם ראיתי שלט כזה ב"זאפ", תבדוק שם.

איתמר.

כי יש לי אותה אבל לא מותקנת על הרכב
פורסם
שלום מישהו יודע כמה עולה התקנה של אזעקה כזאת ברכב ? בכל מקום לוקחים על התקנה מחיר שונה,איפה שאני עובד ההתקנה עולה 200 ש"ח.

ומי היבואן ? אם אני לא טועה אז היבואן זה UZEB אותו המפיץ של MOREL פה בארץ אני רוצה לתקן את השלט הוא קיבל מכה בתצוגה אז לא רואים את החלק האחורי של הרכב בשלט.. שלט כזה מאוד יקר ומחירו יכול לנוע בין ה 200-400 ש"ח.

תודה

בבקשה!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בבקשה!
מצאתי איזה חנות שמוכרת את השלט ב 300 כולל משלוח..

השאלה אם השלט יעבוד לי או שצריך לעשות שיכפול או משהו ?

פורסם

צריך לעשות שיכפול,לא קשה ביכלל! יחד עם האזעקה היית צריך לקבל חוברת הוראות ושם מוסבר במפורש כיצד לשכפל שלטים.

300 ש"ח זה מחיר בסדר לשלט כזה וכשזה עוד כולל משלוח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
צריך לעשות שיכפול,לא קשה ביכלל! יחד עם האזעקה היית צריך לקבל חוברת הוראות ושם מוסבר במפורש כיצד לשכפל שלטים.

300 ש"ח זה מחיר בסדר לשלט כזה וכשזה עוד כולל משלוח.

יש לי את החוברת..

תודה רבה..

פורסם

מיציבושי רולז , היבואן שלהם זה לא UZEB , מין הסתם אזעקה של רב בריח מיובאת על ידי רב בריח מוטור .

אין צורך לקנות שלט חדש , היום תיקון השלטים שלהם הוא זול לעומת מה שהיה אז כשהיא התחילה את דרכה בתחום האזעקות , התיקון יכול לעלות לך משהו כמו 100 עד 150 ש"ח ולא יותר .

אם תרצה דבר איתי בפרטי ונוכל לדאוג לך .

פורסם

פעם זרקו אותי לים(מסיבת גיוס שלי) ביחד עם השלט של רב בריח והוא נהרס התיקון עלה לי 170 שקלים בחנות מורשה של רב בריח.... לך תעשה סיבוב בחניות ומתקינים מורשים שאל כמה עולה תיקון וחשב אם שווה לך חדש או מתוקן...

פורסם

תיקון שלט שלט האזעקה יכול לנוע בין 100 ל150 תלוי כמה בעל חנות מורשה של רב בריח ידרוש בהתאם לתיקון אתה יכול להתקשר למוקד רב בריח ויתנו לך שם של תחנה הכי קרובה אלייך 1800-350-555 שבת שלום אם תרצה אשמח לעזור לך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...