Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הבאתי איתי את המגבר הנ"ל מארה"ב (קיבלתי אותו במתנה כבר לפני 4 חודשים אבל לצערי יכלתי לסחוב אותו לארץ ,רק עכשיו) עכשיו לצערי אני לא מבין גדול באודיו לרכב ולכן אני שואל פה את השאלות (אחלה פורום) לפי מה שהבנתי ,מיכיוון שלא כלכך מעניין אותי איך נשמע הסאונד למי שיושב מאחורה אני צריך במה קידמית (אני מאזין בדרך כלל למוזיקה שחורה ודאנס ,לא טראנסים קשים :) )

אז איזה סט קומפוננט אתם ממליצים שיהיה מתאים למגבר הזה כי הבנתי שהוא דיי סבבה?

חשוב לי לציין שיש לי אפשרות לרכוש את הסט הזה של FOCAL K2 Power 165 KF

ב-1500 ש"ח (זה טוב? ) אם אני לא טועה אני צריך 6.5" (המערכת תותקן ברכב הצנוע שלי מיצובישי קולט 95 )

אני לא אוהד מושבע של באסים גבוהים אז מבחינת סאב עוד לא החלטתי ,אבל לידע כללי אני יכול להשיג סאבים של FOCAL במחיר טוב,אז רק תמליצו מה שאתם חושבים שמתאים.

עכשיו הוצע לי גם סט של HERTZ שהוא HSK163 ב-1500ש"ח

אז מה לדעתכם יתאים/כדאי לי?

כמעט שכחתי DEHP860 Pioneer זה הרדיו דיסק שיש לי.

תודה מראש לכל המגיבים:-D

פורסם

אפשר לשאול מאיפה יש לך את ההפשרות לרכוש את הסט המדהים הנ"ל FOCAL K2 Power 165 KF ב- 1500 ש"ח? אם זה לא סוד כמובן [=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אפשר... חבר שלי עובד עם היבואן (ובמקרה הם גם חברים טובים) אז המחיר הוא מחיר יבואן וגם ללא מע"מ.

והחבר שלך, יודע שאתה מפרסם את זה בפורום?...מממ. חבל, דווקא היה בחור טוב :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

QUATRO כן את האמת אם הוא ידע שאני מדבר על זה הוא יגיד עלי "חבל הוא היה בחור טוב" :)

אבל עדיין לא ענית על השאלה שלי שבישבילה פתחתי את הת'ראד הזה.

פורסם

שתדע שזה לא בסדר לפרסם מחירי יבואן. כי המחיר של הסט הוא פי כמה. אתה יודע.?

ועכשיו אתה יוצר מצב לא נעים. ללקוחות שרוצים את הסט. !

והסט לדעתי סובל מממיד נמוך מדיי. וחסר במיד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקיי לפי התגובות כאן נראה שנוצר בלבול ....!!!!

SOUNDMAN, קודם כל בנאדם שאל אותי שאלה ועניתי לו ,אז לא הבנתי מה הבעיה .

ולגבי הסט הדגם הוא 165KF שעולה בסביבות ה 2500 ש"ח אם אני לא טועה,ולא ה -165K2POWER שהוא עולה מעל 3300 ש"ח.

בכל מקרה שורה תחתונה אני מתנצל עם פגעתי במישהו באיזושהי צורה. ואודה לכל חבר אחר בפורום שיגיב לשאלה ששאלתי לגבי שני הסטים (HERTZ וה FOCAL)

• תוכן חדש...