Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברכב שלי יש סאב של חברה סינית לא ידועה, ו2 מגברים גם של חברות סיניות לא ממש טובות.

אני רוצה להשתדרג טיפה, ואני רוצה לקנות סט קומפוננט של מורל ולחבר לאחד המגברים, האם זה אפשרי או שהמגבר יהרוס לי את האיכות ויכול לגרום נזק לרמקולים?

אין לי תקציב למגבר חדש.

תודה רבה

פורסם

יש לי מגבר מה"ג'אנק הסיני", האם אני יכול לחבר אליו מורל?

אתה יכול. :!: תספר לנו מה יצא.

ואם אתה יכול לנסות להעביר את תחושת הריח של השרוף....:hihi:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אתה יכול. :!: תספר לנו מה יצא.

ואם אתה יכול לנסות להעביר את תחושת הריח של השרוף....:hihi:

בוא קודם נראה על איזה מגבר מדובר.לא פעם נתקלתי באנשים שלא יודעים מה יש להם ביד, כלומר הם מכירים חברות עממיות כמו פיונייר, קנווד וכ'ו.

לדוגמה: יש לי חייל חדש שהגיע למח', אז דיברנו קצת על מערכות, ואז הוא זרק את הפצצה: " יש איזה מגבר שסתם שוכב בבית , נראה לי זבל - שם של החברה לא ברור כזה: נקומוצ'י או נקימיצ'י.." :) אתה קולט? הוא עפילו לא ידע איך להגיד את השם : נקמיצ'י.

סתם לידע כללי. :)

לפותח השרשור - תן לנו דגם, חברה, תמונה משהו מהמגבר שלך.

בברכה.

פורסם
אתה קורע!!! פשוט הרגת אותי

:|

ואני מחפש את התמונות, אני יעלה אותם....

ובמקרה שהמגבר שרף לי את הרמקולים, יש לי אחריות ויחליפו לי לחדש לא?

לא לא אני מבקש...אתה הרגת אותי.

"פרצוף חמוץ2"

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

סעמק אני לא מוצא תמונות!

בואו נגיד שאין לי תמונות, ויש לי מגבר חרא, הוא סיני והוא מלפני 4 שנים, אז בטוח שהוא איזה 300-200 וואט

המגבר השני גם בערך אוטו סגנון.

אז יש אפשרות לחבר להם מורל פלוס של 500 שקל? ועם הרמקולים נשרפים לי אז יש לי אחריות?

פורסם

אבל גם מורל פולס זה חרא סיני.

בקיצור למה להוציא כסף על מערכת ביוב????

תחסוך ותקנה משהו נחמד.

הרי אתה תקנה את זה, אחרי זה תחליט :"לא זה לא מספיק טוב , בוא נוציא עוד כסף"

מה שזול יקר מה שיקר זול. בעולם הסטריאו זה נכון כמעט תמיד.

• תוכן חדש...