Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן לא שמעתי מהצרפתיה, אז היא החליטה להפתיע אותי בערב נפלא זה.

בזמן שהאור הרגיל דולק, לא ניתן להעביר את התאורה למצב של אור גבוהה ואילו כאשר האורות מכובים ניתן לעשות זאת.

מי שמכיר את המנגנון יודע שמושכים את הידית והאור עובר למצב של אור גבוהה, כאשר האור כבוי זה עובד כל עוד מחזיקים את הידית (כך היה מאז ומתמיד).

 

השאלה היא, מה אופי התקלה ועלות התיקון (והאם כדאי בכלל להתעסק אם זה).

אטרקציות לאירועים

 

 

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

שאלה נוספת שנשאלה היא האם ידית אורות שכזו, מתקרבת במחירה למשכורת חוגר ?

אטרקציות לאירועים

 

 

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אמורה להיות זולה (עד 300 שח לדעתי), יש לנסות לאתרה שלא במוסך היבואן תחת השם VALEO , לא יזיק לבדוק אצל היבואן אך עלול לעלות הרבה יותר וחבל.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

דני חברי !

 

בקנגו ידית אורות חליפית עולה יותר ממקורית אותו הדבר גם סט מצמד ויש עוד הרבה דוגמאות הדבר היחידי שטוב ברנו שהם נותנים שנה אחריות על חלק ועל נזק שנגרם מתוצאה של כשל החלק ובחליפי יש 3 חודשים ודבר עם הלמפה אם יש בעיה !

בברכה !

 

KamiTech

×
×
  • תוכן חדש...