Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי חיפושית 69 אספנות ואני מעוניין לשים מערכת בחיפושית

נאמר לי שבחיפושית יש את האקוסטיקה הכי טובה

אבל אני שומע כל מה שקורה מחוץ לאוטו מה שאומר שאין אטימה

אני מחפש רעיונות מקוריים לשמיעה איכותית מאוד כולל עבודה ( ואיטום עם יש צורך )

ב 7000 שקל

בתודה מראש משה

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

אקוסטיקה טובה בחיפושית?

ממה שאני זוכר כשהייתי קטן זה רכב שצריך לדבר בו אחד עם השני עם אוזניות ומיקרופון של מטוסי קרב...

לדעתי צריך להשקיע סכום נכבד ביותר על בידוד אקוסטי לפני שמדברים בכלל על קניית רכיבים. אני בטוח שאם תחפש בפורומים בחו"ל תמצא הרבה אינפורמציה על השתקת רעשים ברכב הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אקוסטיקה טובה בחיפושית?

ממה שאני זוכר כשהייתי קטן זה רכב שצריך לדבר בו אחד עם השני עם אוזניות ומיקרופון של מטוסי קרב...

לדעתי צריך להשקיע סכום נכבד ביותר על בידוד אקוסטי לפני שמדברים בכלל על קניית רכיבים. אני בטוח שאם תחפש בפורומים בחו"ל תמצא הרבה אינפורמציה על השתקת רעשים ברכב הזה.

איתמר.

איתמר זה קצת מוזר לי כי כל חנות מערכות שאני נכנס אלייה אומרת לי שבחיפושית יש את האקוסטיקה

מספר אחת בעולם

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

כשהמנוע כבוי?

אקוסטיקה טובה ברכב לא רק אומר "פח עבה". זה אומר שבזמן נסיעה הרכב מבודד היטב מרעשי סביבה, כביש, מנוע, מזגן ורוח ושאין בו קירקושים וציקצוקים של פלסטיקים ומנגנונים חשמליים שונים.

עם כל הכבוד לחיפושית (ויש כבוד, והרבה) היא ממש לא עונה על ההגדרה של "רכב אקוסטי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיפושית. היא חלום של כל אחד. לקנות. לשפץ, לבנות מחדש, ולהרכיב מערכת. ואת הסאב להתקין מתוך הדש בורד. לחזית של הנהג.

אההה. סליחה. זה החלום שלי.

ולנושא. איטום. והשתקת פלסטיקים ורוחות. ו * ובעיקר * את המנוע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

7000 שקל אתה קונה 4 חיפושיות לא?

אתה באמת צריך איטום רציני ביותר כדי להשתיק תמנוע הזה השאלה עם זה משתלם לך!

פורסם

חיפושית אכן מפתיעה בתוצאה הסופית, הסבר הגיוני אין לי, אבל עובדה זאת עובדה. יש לציין שזה נכון במיוחד כאשר המנוע כבוי כפי שאיתמר רשם..

גם כאשר המנוע פועל, אם הווליום די חזק, בתקציב טוב, אין בעיה שיהיה גם נקי ללא עיוותים, חוץ מזה, מתרגלים שלא לשים לב לרעש המנוע.

מבחינת שמיעה ללא מנוע פועל, האוטו מדהים, בתנאי שמתקינים נכון, ולטעמו של בעל הרכב, לפי סוגי המוסיקה שהוא שומע ולא רק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1. שם דגש לאיטום הגג...

2. יש לך הזדמנות מעולה לקבל באס מקדימה, כמו שצריך! זה יתרון אדיר! לך על סאב חזק ''10 מקדימה.

3. מעבר לזה:

- מגבר 4 ערוצים 1500-2000 (משהו של פייז או מק-אודיו)

- קומפוננט - יש המון סגנונות. מורל, פוקל וכו'. תראה מה נשמע לך - 1500-2500 (דוטק+MT22 עד הייבריד)

- איטום והתקנה - 1500 (צריך לעלות כך לפחות! צריך לאטום את הגג וכו' זה הרבה עבודה)

- פאנל פשוט - 1500 (נו איזה פיוניר חביב...)

- סאב+תיבה - ....

אופס, אני פשוט לא מסוגל להמליץ על מערכת פחות מ 8000 ש"ח. מצטער אני ממש רוצה. :-D

תנסה להתגמש. להשקיע עוד טיפה - זה משתלם בטווח הארוך. בטווח הקצר אתה נהיה תפרן...אבל לא נורא העיקר שיש מה לשמוע.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני הייתי מציע לך גם ללכת לאגזוזן טוב

(חשבתם על זה פעם? אגזוזן??? זה לא נשמע כמו המקצוע הכי משפיל בארץ? כאילו תחשבו שזאת העבודה שלכם ואתם מכירים מישהי חדשה, מגיעים אליה לארוחת שישבת פעם ראשונה למשפחה ואבא שלה שואל אתכם... "במה אתה עוסק?" - אה, אה... אני מתעסק במערכות פליטה של רכבים! - אה - אתה אגזוזן! כן.. ז"א לא..... וואו!)

ולנסות למצוא אגזוז שישתיק עד כמה שיותר את המנוע הרועש של הרכב הזה....

בנוסף לגג הייתי אוטם היטב את הרצפה ואת חומת האש (האחורית יש לציין) ואת המיקום של הסאב - בנסיעה זה רכב שמרעיש כמו מטוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...