Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תר אחר רכב בסיסי, אמין (עד כמה שרכב בתקציב שלי יכול להקרא אמין), חסכוני בדלק כבר לא מעט זמן. עיקר ההתלבטות שלי הייתה בין מיני הפיז'ו השונים בעיקר. אך לאחרונה שמתי לב שיש בפניי אפשרויות כדוגמת הרנו קליאו והפונטו מהשנתונים הראשונים.

האם אלו אופציות שקולות? התקציב הוא 10K עם אפשרות לסטייה מעלה ומטה.

רציתי לדעת מאילו שנתונים מגיע ה205 עם מנוע מוזרק ולא קרבורטור (או שאין חיה כזאת?).

ובקשר לרנו, האם ניתן לפזול לכיוון דגם הRSI שניתן למצוא לא הרבה מעבר לתקציב שהצבתי לעצמי.

כמו כן, אם לרכבים מסוימים ישנם תקלות חשמל, סטודנט לאלקטרוניקה עם הציוד המתאים יוכל לטפל בהן?

פורסם

הקליאו מתחילת שנות התשעים לא אמינה במיוחד וגם לא חסכונית בדלק. ה RSI סביר להניח ששחוטות מזמן, ואם אתה גבוה מ 1.80 לא תוכל לשבת זקוף בגלל הבליטה פנימה של החלון בגג.

אם הגודל לא קובע ההמלצה שלי היא על סיטרואן AX.

אם היופי לא קובע פיז'ו 309 - זולה ויש לא מעט שמורות עם ממש מעט ק"מ מזקנים.

או סיטרואן ZX- מודרנית יותר.

כולן עם גיר ידני ועם הגרסאות שונות של מנוע ה 1.4 שמופיע גם בפיז'ו 205 (עליה אני לא ממליץ).

בכל מקרה לדעתי עדיף לשלם יותר עבור רכב עם פחות ק"מ וטיפולים סדירים, מאשר להרויח שנה (מתוך 12) בשנתון.

לא מכיר את הפונטו מקרוב, אבל מעדות שמיעה מתאימה לדרישות.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
רציתי לדעת מאילו שנתונים מגיע ה205 עם מנוע מוזרק ולא קרבורטור (או שאין חיה כזאת?). קרבורטור משנת 84 ועד שנת 93,הזרקה מ 94 ואילך.

ובקשר לרנו, האם ניתן לפזול לכיוון דגם הRSI שניתן למצוא לא הרבה מעבר לתקציב שהצבתי לעצמי.

RSI שמורה וראויה תעלה הרבה יותר מ 10K. בתקציב שלך כדאי להתרחק מרכבים ספורטיביים כי עלות האחזקה תהיה יקרה.

*כל המכוניות משנת 94 ואילך בעלות מערכת הזרקת דלק.

*אם אתה שוקל רנו קליאו אז תתרחק מהדגם האוטומטי בגלל גיר 3 הילוכים שמסרס את המנוע וגורם לצריכה גבוהה יותר של דלק.

*פז'ו 309- כנ"ל, תתרחק מהדגם האוטומטי.

*אני לא חושב שפונטו ראויה (הכוונה לא S55 , ולא רכב שעבר תאונה,קומבינות, השכרה או צבא) נכנסת לך בתקציב.

*אל תחפש רק דגם אחד אלא תרחיב את החיפושים למספר דגמים, כך הסיכויים למצוא רכב שמור יגדלו.

*בנוסף ל 205 תוסיף לרשימה פורד פיאסטה ופיאט אונו. מניסיון עם האונו כל עוד משתמשים בנוזל קרור ומערכת הקירור נקייה ותקינה הרכב לא עושה בעיות. אם אתה מחפש לטפל לבד אז הרכב פשוט והחלפים ממש זולים. הדגמים המומלצים הם ה S60 (מנוע פייר) וה S70. הS45 חלשה ולא מאובזרת.

*הבעייה ב AX המוקדמות הוא הדש בורד המתפורר. אני לא זוכר מאיזה שנה נפתרה הבעייה.

*סיטרואן ZX כנראה תיתן לך הכי הרבה תמורה לכסף. מנוע ה-1.4 משותף לשאר רכבי פיז'ו/סיטרואן והוא המומלץ (בתקציב הזה).

אסף

• תוכן חדש...