Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בקרוב מתכנן להגשים תחלום שלי וליקנות רכב קבריולט

זה הרכב שאני רוצה ליקנות:

o1_1_1_1_20060807000822.jpg

יצרן: ב.מ.וו דגם: קבריולט נפח: 2,800 שנה: 1999 מחיר: 60,000 ¤ יד: 3 ת. הילוכים: אוטומט

רציתי לדעת אם כדאי ליקנות אותה? ואם היא זללנית דלק? ואם הסכום הזה בסדר או שצריך לרדת?

זה הרכב הריאשון שאני קונה אני פשוט לא רוצה שיעבדו עלי או משהו אז רציתי ליפנות אילכם לעזרה

יש עוד כמה דגמים שאני חושב אליהם אבל זה הכי מישתלם לדעתי

תודה לכם.

פורסם

קח בחשבון עלויות אחזקה ודלק גבוהות. אם זה לא מפריע לך תבדוק עלות של ביטוח מקיף. אם אח"כ תחליט שהרכב עדיין בשבילך, תחזור אלינו.

פורסם

בקשר לדלק זה קצת בעיה אבל לא משנה ניתגבר על זה.

ובקשר למסכים לא קשור בכלל לקניה של הרכב

איזה רכב פשוט תענוג

תגיד יש אפשרות לשלם בתשלומים?

או שצריך לשלם ישר את כל הכסף ?

פורסם

לגבי תשלומים - רק אם אתה קונה מחברה כדוגמת טרייד אין. אני לא מאמין שבן -אדם פרטי יסכים לתשלומים.

קח בחשבון, כפי שנאמר שעלויות האחזקה יהיו גבוהות מאוד. אני מרשה לעצמי להניח שאתה נהג חדש/צעיר (אתה אומר שזה רכב ראשון) אבל תקן אותי אם אני טועה. בכל מקרה עלויות הביטוח יהיו אסטרונומיות - איפשהו בין8-12 אלף ש"ח זה בהחלט אופצייה (לפי בדיקה שאני עשיתי).

נעבר לזה יש לך את עלויות הדלק שבהחלט לא יהיו זולות, ועלויות טיפולים וחלפים גם גבוהות (תמתין לבעלי בימרים שיעדכנו אותך בנושא).

אלא אם כן יש לך גב כלכלי לנושא, והיות וזהו רכב ראשון שלך אני מציע לך להתנסות זמן מה באחזקת רכב "רגיל", כך תוכל לקבל מושג על חווית בעלות על רכב.

אם כן תחליט ללכת על הבימר - בהצלחה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עם כל הכבוד, נראה לי שאתה לא מבין שגם ל"פאר תוצרת גרמניה" צריך לעשות טיפולים, ושטיפול שלה עולה הרבה יותר משל רכב "רגיל".

יש לך 3000 שקל (לפחות: דלק, ביטוחים, תיקונים, ירידת ערך וכו') להוציא כל חודש על אחזקת רכב ? אם כן, תיסלם ותהנה בבימר קבריו, אם לא - חבל על עוגמת הנפש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עלויות אחזקה זה שטויות בשביל רמה שכזאת.

לדעתי עלויות אחזקה בשביל פורש קררה זה גם שטויות בשביל רמה שכזאת.

הבעייה היא שאין לי את התקציב לתחזק אותה. זה ממש לא אומר שאני אקנה אותה.

לפי מה שאמרת עד עכשיו:

בקשר לדלק זה קצת בעיה אבל לא משנה ניתגבר על זה.
תגיד יש אפשרות לשלם בתשלומים

לא נשמע שתוכל להחזיק את הרכב.

לא פירטת נסועה לחודש אבל בהתבסס על 1000 ק"מ מינימום אתה מדבר על בערך 800 ש"ח לחודש דלק (משתנה לפי כמה תלחץ - יכול להיות גם הרבה יותר). ביטוח זה עוד בערך 800 לחודש (שוב, הערכה גסה).

הטיפולים שלה יהיו לא פחות מ4 ספרות (והראשונה לא תמיד תהיה 1), ושלא נדבר על תקלות, שם יש חלקים שיקרעו לך את הצורה.

כפי שאתה רואה, וכפי שאליבאבא כתב לך, 3000 ש"ח לחודש זה די ריאליסטי, אם לא אופטימיסטי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

328 קבריולט שנתון 99 נמכרות באזור ה100אלף שקל ,ואם מדובר באקזמפלר שמור במיוחד יכול להגיע אפילו ל120אלף שקל

תעשה 1+1 ותבין באיזה מצב היא נמצאת אם מוכרים אותה ב60אלף שקל

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

בכל מיקרה תודה לכם בחורים שהארתם את עיני בקשר לקבריולט

כניראה אני בנתיים ישאר עם הוולוו שלי

בקיץ הבא אני כניראה יחשוב על הקניה של הב.מ.וו קבריולט.

שיהיה לכולם אחלה יום ותודה!

8-)

• תוכן חדש...