Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מלכת היופי" של carsforum. סקר מסכם!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית שהמראה שלה אהוב עליכם ביותר?  

166 הצבעות

1. 1. מהי המכונית שהמראה שלה אהוב עליכם ביותר?

• פז'ו 406 COUPE
    • אלפא רומיאו GTV/SPIDER
    • ניסאן 350Z
    • פורשה בוקסטר
    • לוטוס אליז
    • קרייזלר פראולר

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שאני במיעוט...

הלוטוס היא אחת הרודסטרים הכי יפות שיצאו מאנגליה,אולי הכי יפה וזה אומר המון.

מכונית רודסטאר קטנה עם מנוע 1.8 שנראית כמו מכונית על.

עם מימדים יותר גדולים ומנוע אדיר מימדים היתה נותנת פייט רציני ליקרות והמהירות ביותר(הכוונה מבחינה עיצובית,למרות שגם השלדה גורפת אין ספור שבחים).

והכל ברכב באורך של בגט,וחצי קוראסון (אני רעב ובדיוק הזכרתם את הפיז'ו :oops: )

lotus-elise-7.jpg

פורסם

פעם ....

אהבתי את הפורשה , כל פורשה , הן נראו לי מושלמות וזורמות בצורה יוצאת דופן , מן דוגמא לאיך אוטו צריך להיראות . ואז הם שחררו את הקאיין .... בתמונות עוד היה בסדר למרות שהתחושה התחילה לחלחל .... ואז ראיתי אותו בתערוכת רכב והבנתי שהתחושה הייתה נכונה והמצב עגום , הקאיין נראה כמו צפרדע , הם גם הביאו אותו בירוק אז בכלל זה נראה כאילו הוא בדרכו לקפוץ מהדוכן בחיפוש אחר זבובים ....ועכשיו כל פורשה שאני רואה נראה כמו צפרדע ... זה משהו בפרונט שלהם שפשוט נותן תחושה שאתה מסתכל על צפרדע , מאז אני לא כל כך אוהב את פורשה .

לגבי הלוטוס , היא יפה , יש לה פרופיל מדהים אבל בהסתכלות על הפרונט אתה מבין שמישהו עיצב אותה אגרסיבי מדיי , הלך רחוק מדיי עם הכונסים וממש ממש ניסה להיראות קרבי ועצבני עד שזה נהייה עצוב , באוטו יש פשוט יותר מדיי חורים לטעמי.

ה406 פשוט חסרת קווים באופן מחריד , פשוט אין שום קו באוטו , הכל זורם ומתפשר מדיי.

האלפא יפה מאוד ויחודית כיאה לאלפה אבל החיתוך הזה מתחת לגג פשוט פוגע בעיצוב של האוטו כאילו מישהו חתך את העיצוב באמצע .

האמריקאית היא היא היפה מכל , יש לה פאסון , מהסוג שהיה למיני בזמנו , פאסון זה התיאור המדוייק , היא לא מנסה להיראות קרבית , אין מאפיינים ששוברים את העיצוב והעיצוב לא מוגזם או חסר , הוא פשוט שלם אחיד ובעל ייחוד , זה אוטו שלא יצטרך לטוס ליד אימפרזות כדי שהן יראו רע .

פורסם

למרות שהייתי צריך לחשוב פעמיים.

ה 406 יפהפיה אמיתית, והלוטוס מדהימה מכל זווית.

האמריקאית והאיטלקית לא באותה ליגה עם השאר, לטעמי.

לעולם לא תצעדי לבד, גרמניה!!!

• תוכן חדש...