Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז זהו, הסתיים לו היום הנפלא הזה שבו מספר חברים מצומצם (וחבל מאוד..) השתתף בקורס נהיגה מתקדמת ב"מסלולים".

היה יום חזק, קצת חם, אבל התרגילים פשוט ריעננו אותנו כל פעם מחדש!

היום שלנו התחיל בערך ב-12:15 כשכל החבורה הגיעה, איש איש ברכבו, החל מפיאט פונטו ועד לאיביזה FR, התכנסנו בכיתת הלימוד, ערכנו היכרות קצרה וקדימה ללימודים..ואז, או אז הגיע החלק של התרגול, שבו גילינו את יכולות הנהיגה שלנו מחדש (אם אפשר לומר).

והכל התחיל מבסה"כ ללמוד איך לעצור נכון. ופשוט לא יאמן איזה הבדל קיים בין מה שנראה לנו הכי הגיוני לעשות לצורה הנכונה והמותאמת ביותר לעשות כן! פשוט מציל חיים!

כמובן שאחרי מספר תרגילים, חלקם מפרכים הגענו לתרגיל המסכם הג'ימיקאנה (קרוב לשעה 18:00) וערכנו תחרות קצרה (טורניר) ובסופה המנצח הצנוע, אנוכי, עם זמן של 43.78 ש'...למרות שמגיע הקרדיט גם לדני (עם הפיאט פונטו הלבנה) שהשיג באחד המקצים זמן של 43.55 ש' (אם אני זוכר נכון).

ולקינוח קיבלנו מספר סיבובי הדגמה ברכבי המיאטה של המדריכים! פשוט תענוג עילאי! החיוך הדבילי עדיין מרוח...

בקיצור חבל שלא היתה היענות גדולה הרבה יותר, היה ניתן לחלק זאת למספר ימים וכל אחד היה יכול ללמוד איך להציל את החיים שלו, של הנוסעים שלו ואלה שסביבו!

פשוט קורס חובה!

(אולי אז היונדאי גטס הבאה עם מדבקה של הפורום, לא תעשה שטויות...:twisted: )

בקיצור, מצורפות מספר תמונות רק בכדי לסבר את העין...החברה האחרים שצילמו מוזמנים להוסיף תמונות. סרטים יועלו בקרוב!

המון תודה, למדריכים הנפלאים שהיו איתנו ביום הזה!

סעו בזהירות ובחוכמה!

Double Punto.jpg

Mazda3-skid.jpg

Volvo940.jpg

Focus.jpg

Seat-FR.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תום, הרבה כבוד על התוצאה.

באמת שלמדתי שיש לי עוד המון איך להשתפר. ואתה נהגת בהחלט נהדר.

אני חושב שמקום שני הוא דיי מכובד עבורי :)

המון תודה למדריכים (אפרת, שגיא, ניר וגל במיוחד), על החיזוקים הרבים שקיבלתי, דוחפים אותי עוד להשתפר. הדרך עוד פתוחה.

המדריכים שציינתי, דיברו, ונסעו איתי אישית ולכן התודה להם. אבל כולם עשו עבודה נפלאה, למרות שלא כולם עבדו איתי אישית.

אני אשמח לקבל עוד תמונות תום, ושאר החבר'ה, של כולם, ושל שלי אם אפשר.

מקווה לעוד אירועים פורים שכאלה.

גדעון, אחרי נסיעה מרגיעה הבייתה עם צלילי Incubus ברקע.

!AWDSOME

פורסם

מצטרף לדעתו של תום, שהיסתיים לו היום יום פשוט נפלא של קורס נהיגה מתקדמת

יום פשוט מעולה שבו מלמדים כל אחד איך להיתנהג במצבי חירום, מלמד שרוב האינסטינקטים שלנו פשוט לא נכונים ופועלים לרעתנו במקרה של תאונה או מצב חירום,מלמד המון על שליטה ברכב במצבים מסוכנים,בנוסך גם מלמד במצבים רגילים איך להוציא את המקסימום מהרכב,

בקיצור יום מדהים עם אנשים מדהימים ומדריכים יותר ממדהימים שמגיעה לכל אחד ואחת מהם תודה ענקית על היום הנהדר הזה ,על כך שישבו עם כל אחד ברכב אם היה צורך והסבירו הכל בצורה הכי מעמיקה שאפשר, ודחפו כל אחד להוציא מעצמו את המקסימום,וכן עד עכשיו מרוח לי החיוך הדבילי על הפנים מהקורס עצמו ומהסיבובים בסוף בכמה רכבים, ברכב הפרטי של של אפרת (מיאטה דור שלישי) שביצע כמה דונטים ודריפטים מדהימים, וגם מסיבוב באוטו הפרטי של שגיא (מיאטה דור ראשון)שביצע גם המון תרגילי שליטה פשוט עילאית ברכב .בקיצור ממליץ לכל אחד על הקורס ומקווה בהמשך שתצא שוב קבוצה מהפורום לקורס נוסף יותר מתקדם...

פורסם

כמו שכתבו לפני הקורס היה ממש מועיל, למדתי הרבה דברים שחשבתי שידעתי קודם שהתבררו כלא נכונים או לא נכונים במלואם, כמו כן צוות המדריכים(שגיא, אפרת, ניר וגל) היה מצויין ודאג לענות על כל שאלה שעלתה במשך הקורס והעביר את החומר בצורה מעניינית ועניינית. אין ספק שכל אחד שעבר את היום הזה שהיה גם לימודי וגם מהנה למד המון. בקיצור הקורס מאוד מומלץ לכל נהג באשר הוא, עם כל רכב.:lol: מי שהיה בקורס יבין.

המשך יומטוב

עריכה:

תום מה עם סרטונים של הרכב שלי?

פורסם

שמש (?!), אם אני זוכר נכון - אמרת לי פעם שיש לך 940, זו שמצולמת שלך?

אם כן, אשמח לדעת איך היא התנהגה במסלול - בדר"כ היא כבדה ומסיבית (למרות שלא חסר כוח, והנעה אחורית), אבל אם רואים אותה שם - כנראה שהיא התנהגה בסדר.

בכל מקרה, אשמח לשמוע פרטים נוספים עליה במסלול, תודה מראש. :)

פורסם
טום, יש לך אפשרות להעלות לשרת אחר? משום מה זה ממש זוחל אצלי... :|

אם בא לך - www.rapidshare.de , אחרת גם - YouTuBe יעשה את העבודה. :)

נראה לי שזה רק אצלך...אצלי גם בבית וגם בעבודה הכל בסדר גמור...רפידשייר בעייתי כי הוא מוגבל בנפח תנועה מסוים. YOUTUBE הוא אופציה, אבל כרגע יותר נוח לי להעלות לGOOGLE VIDEO...

שמש - אמרתי, ישנם עוד סרטונים (ביניהם אתה), הם פשוט גדולים יותר ורק מחר יהיה לי זמן להעלות אותם.

פורסם

אני פשוט חייב לעשות את הקורס הזה.

הבעיה היא שאבא שלי צריך עכשיו את האוטו ישר לווריד, כי יש לו הרבה לחץ בעבודה.

מי שרוצה, אני מאמין שאני יעשה את הקורס בתחילת השנה (העיברית..) הבאה. ז"א בעוד כחודש-חודשיים, אולי טיפה יותר.

בהחלט נראה שנהנתם, ויותר חשוב, השכלתם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

נראה מהנה...

אני מניח שאני גם יקח קורס כמו יאיר (מבחינת זמן)

מישהו היה עם גיר אוטומאט?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

בקורס היום זה יתחלק בצורה מאוד שווה אני חושב שזה יהיה 5 עם גיר ידני ו 5 עם אוטומט או 4 ידני ו 6 אוטומט

פורסם

הרכבים ע"פ מיטב זכרוני: סיאט איביזה FR ידנית, פונטו HGT ידנית, פונטו ידנית (בלי ABS), גולף III ידנית (בלי ABS), פולו קלאסיק דיזל ידנית, סקודה אוקטביה אוט', וולוו 940 אוטומטית, פוקוס אוט', X2 מאזדה 3 אוט'.

אם שכחתי מישהו נא להשלים.

בקיצור כמו שאתה רואה - "מכל גווני הקשת"

פורסם
שמש (?!), אם אני זוכר נכון - אמרת לי פעם שיש לך 940, זו שמצולמת שלך?

אם כן, אשמח לדעת איך היא התנהגה במסלול - בדר"כ היא כבדה ומסיבית (למרות שלא חסר כוח, והנעה אחורית), אבל אם רואים אותה שם - כנראה שהיא התנהגה בסדר.

בכל מקרה, אשמח לשמוע פרטים נוספים עליה במסלול, תודה מראש. :)

הוולוו 940 שמצולמת היא שלי. אמרת כוח? הרכב מגיע מהחברה עם 111 כ"ס במנוע. אחרי שחיקה של 12 שנה על הכביש (מודל 95) ו 235000 קילומטר אני מאמין שלרכב יש כיום 70 כ"ס בגלגלים. אז כוח אין כל כך. כבדה ומסיבית זאת ההגדרה הנכונה לאוטו. אבל למרות הכל הרכב התנהג ממש בסדר גמור ואחז נחמד+, אבל ואבל גדול היה חסר כוח בצורה משמעותית. הכי מהר שהצלחתי לבצע את התרגיל היה 48.66 שניות והמדריך שניסה הצליח לעשות 46.53 ככה שמהירה היא לא, בהתחשב בעובדה שברכבים שעשו 46 המדריך עשה בסביבות ה 40. האוטו שלי ספציפית הוא עם מנוע 2000 (דגם GL) אבל יש דגמים של הוולוו 940 שמגיעים עם יותר כוח.

אני חושב שהדבר הבא שחלק מהאנשים שהיו היום בקורס יעשו יהיה קורס אישי של נהיגה מתקדמת, בכל אופן אני מתכוון לעשות את זה עוד חודש או חודשיים בערך, יש הרבה דברים שצריך ללמוד ליישם לפני שקופצים לשלב הבא: הפנייה נכונה של ההגה, מבט וכד'... בנוסף מכיוון שהייתי היחיד עם הנעה אחורית אני מרגיש שיש עוד כמה דברים שיכלתי ללמוד על האוטו(שלא הסבירו בקורס), ואותם אני ארצה ללמוד בהדרכה האישית.

נ.ב. אני עדיין מחכה בקוצר רוח לראות סרטונים/עוד תמונות שלי. הרבה תודה לתום על הצילומים וההשקעה.

• תוכן חדש...