Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

בזמן האחרון אני מחפש ובודק (עד כמה שאני יודע ומבין) רכבים שאני מעוניין בהם.

רציתי לשאול לכל מי שמבין ויודע,איך אני בודק בדיוק ומה לבדוק? מה שבדקתי,זה שהסתכלתי מתחת לרכב מקדימה ומאחורה לראות אם יש הלחמות כלשהן שיצביעו על תאונה בעבר,הסתכלתי גם על המנוע אם הוא נוזל שמן,מער' חשמל לוודא שעובדות,שאין עשן מוזר באגזוז (היה מים מהאגזוז ומכונאי אמר לי שזה כלום שזה רק אדיי מים...) האזנתי כמה שאפשר למנוע אם יש רעש שונה,נסעתי עליו ולא היה חריג,בדקתי מים במצבר,שמן-הסתכלתי והיה שחור יחסית ואני לא יודע אם זה בגלל הלכלוך שיש במנוע או שלא מחליפים שמן פשוט ועוד בדיקות פנימיות.

מישהו יכול לומר איך בדיוק עושים את הבדיקות ומה עוד צריך לעשות? רצוי מלווה בתמונות/צילומים שאדע בדיוק איפה להסתכל ומה לעשות. תודה רבה רבה מראש!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אם אתה לא מתמצא - גש עם הרכב למישהו שכן מבין.

על תסמוך על בדיקה חובבנית שלך שמבוססת על המלצות שקיבלת באינטרנט.

כדאי לך לקרוא את 2 השרשורים הדביקים שבראש פורום הייעוץ לדעת לסנן איזה רכבים בכלל לא כדאי לקחת לבדיקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אחי אם אני מתכוון לבדוק 5-10 מכוניות ואני אתחיל לזרוק איזה 300-400 שקל על כל רכב לבדיקה במכון,והרכבים שאני מחפש הם נעים בין 10000 שקל ל 15000 שקל ,זה יוצא לי חתיכת סכום רק על הבדיקות1 אני יודע שתגיד לי ש"אני יכול להתחרט על זה ועדיף לזרוק כסף על בדיקה ואח"כ שאני לא אתקע" אבל זה גם כסף. במיוחד שאני מגרד בקושי את הכסף לאוטו...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מה האפשרות השניה שלך ? לחסוך את עלות הבדיקה ולקנות רכב על סמך בדיקה שלמדת באינטרנט ?

גש עם הרכב למישהו שכן מבין, או למוסך שבו תטפל לאחר שתקנה את הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במיוחד שאני מגרד בקושי את הכסף לאוטו...
אישית, לא הייתי קונה רכב במקומך עד אשר יהיה לי "מרווח נשימה" להתפתחויות (תיקונים, ביטוחים וכו')

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...