Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , מאחר ולא נתנו לי עצה ספיצפית לגבי מה לקנות אני צמצמתי את האופציות למערכות הבאות , אני מבקש מכל מי שיכול להגיב על מה יותר טוב ולמה , ולפני שתתחילו לשאול תלוי בשביל מה ולמה אז אני משתמש כרגע ברמקולים קדמיים Components של Blackupunt שש וחצי אינץ' ומאחורה 6x9 של Blackupunt . כרגע אני לא חושב על הגברה משום סוג או שינוי של הרמקולים ואלו הם המערכות :

1) Alpine CDA9853

2) Alpine CDA9851

3) Alpine CDA9854R

( אשמח גם לדעת הבדלים בין ה Alpine's )

4) MP66 Blackupunt

( אשמח לדעת גם דעה ספיציפית על המערכת הזאת )

5) Kenwood KDCW7531

6) Pioneer DEH8600 ( מה ההבדל בינו לבין ה 8650 או ה DEHP860 ??? )

7) CQC7401W Panasonic

8) CQC8400 Panasonic

9) Sony CDXRA700

10)KDSHX700 JVC

זהו אלו הם העשר !!! אחת מהן תהיה המערכת הבאה שלי , אשמח לעזרה מכל מי שרוצה לעזור , תודה מראש !

פורסם

מבחינת האפשרויות והפונקציות שתמצא במכשיר ה 9853 של אלפיין לוקח בלי כל ספק.

מבחינת התצוגה שלו הוא לא משהו בכלל (אם זה משנה לך) כאן הפיוניר סידרה 8 הוא כניראה המוביל.

פורסם
אני צמצמתי את האופציות למערכות הבאות , אני מבקש מכל מי שיכול להגיב על מה יותר טוב ולמה ,

............. ...............

............. ...............

זהו אלו הם העשר !!! אחת מהן תהיה המערכת הבאה שלי ,

חבל שלא נתת יותר אפשרויות בחירה, וצימצמת רק ל-10 מכשירים.

אני ממליץ על זה(יש לך 11 עכשיו):

http://zap.co.il/model.asp?model_id=369808

בהצלחה.

ZZR

• תוכן חדש...