Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: דייהטסו שרייד 1.3 מודל 97 ידנית, 137 אלף ק"מ לערך.

(אני מודע לכך שלא ניתן להושיט יד דרך המסך ובעזרת המילים לתת דיאגנוז מדויק אך בכל זאת סביר להניח שתוכלו לעזור)

למראית עין פדאל הקלאץ' נראה "בסדר" משמע לא נמוך או גבוה ממה שאמור להיות.. אך התופעות שדורשות התייחסות:

בראש ובראשונה מפריד גבוה. ישנו שטח מת לגמרי בתחתית הקלאץ, ממש ניתן ללחוץ רק מעט על מנת לקבל הפרדה מלאה, עם הפדאל חצי לחוץ אין מגע כלל. ההפרדה (והחיבור) ממש בקצה העליון של מהלך הפדאל.

הפדאל גם מאוד קשה - לא מורגש בנסיעה רגילה אך אם למשל אני לוחץ ברגל ימין על הקלאץ', שאינה רגילה למאמץ זה ממש קשה. כמו כן בנסיעה ארוכה בפקק אני מרגיש כאילו עמדתי עם כף רגל שמאל על מוט מחודד במשך שעות ! ממש דורש מאמץ בפקקים.

ותופעה שלישית היא שכמעט בלתי אפשי להעביר הילוך בלי "מכה" - חשבתי אולי רק אני חסר כל רגש ברגל שמאל ו "זורק" ו "בועט" בקלאץ' אך כל מי שנהג ברכב הרגיש שהעברת הילוך עדינה, בלי "בעיטה" כמעט בלתי אפשרית, כנראה כי הקלאץ' מפריד ומחבר בחזרה בטווח מאוד קצר, אין מקום להרפות את הפדאל לאט ובעדינות.

תופעה נוספת והזויה בעליל היא שחארי החלפת אלטרנטור וטיפול 10K במוסך, פתאום נהיה משהו כמו ס"מ-2 של חופש מוחט בפדאל, כלומר הוא ממש מתנדנד בקלילות כס"מ או 2 ורק אז מופיעה ההתנגדות ללחיצה.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ואשמח אם תוכלו לומר לי האם אלו הן תופעות המעידות על קלאץ' שתם זמנו.

מוטי

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...